Simma i New York

Simma i New York

Det är skönt att gå och simma i New York om du vill undvika hettan i city på sommaren. Under sommarperioden kan det bli riktigt varmt, var förberedd på det om du planerar att boka en resa i juli eller augusti månad. New York är en äkta metropol med många byggnader och trafik, airco verkar vara den enda utvägen för lite svalka. Det finns inte många allmänna platser att simma på Manhattan men det finns ett antal platser på andra platser i staden. Det finns även många andra bra aktiviteter man kan göra för att undvika hettan: New York har flera trevliga stränder!

Stränder i New York

Om du älskar att gå till stranden har New York några bra alternativ där du kan koppla av, njuta av solen, simma och ägna dig åt utomhusaktiviteter under sommarmånaderna. New Yorks stränder är vanligtvis säsongsöppna, med högsäsong från Memorial Day till Labour Day; vissa stränder kan dock ha begränsade faciliteter eller begränsad tillgång under säsongen. Här är mina tips på de bästa stränderna i New York:

Coney Island Beach

I Brooklyn hittar du Coney Island: ett trevligt ställe som är känt för sina stora stränder och nöjespark. Den här stranden ligger inte nära Manhattan heller så det bästa alternativet är att ta tunnelbana! Varför inte boka en Pizza Tour till Brooklyn och Coney Island? Under den här rundturen kommer du att upptäcka delar av Brooklyn, smaka på fantastiska pizzor samt besöka Coney Island. Du kan stanna på Coney Island så länge du känner för att njuta av solen och strandlivet.

Rockaway Beach

En annan strand i New York heter Rockaway Beach som ligger i Queens södra del. Det lättaste sättet att ta sig hit är att åka Rockaway rutten med NYC Ferry, en skön båttur samtidigt.

Hamptons dagsresa

Du kan spendera en heldag i Hamptons och mingla med det vackra folket. Hamptons ligger dock en bit bort från Manhattan och det tar ett tag med allmänna färdmedel att komma dit, och tillbaka igen. Om du planerar att besöka den här platsen, är det klokast att boka en New York till Hamptons dagsresa i förväg. På den här turen gör du ett kort stopp vid en av de allmänna stränderna i The Hamptons.

Pooler i New York

Om du letar efter en pool i New York kan du hitta dem på många hotell. Om du inte är gäst på hotellet får du inte använda poolen eller så måste du betala för den. Tänk på att de flesta av dessa pooler inte är djupa, så du kanske inte kan simma i dem. De är dock mycket uppfriskande under de varmare månaderna i staden.

Simma i New York - Hotel pool Simma i New York - DreamWorks Water Park

Eric tipsar: “New York är inte en stad för simning. Om du reser med barn bör du välja ett hotell med pool. Annars är stränderna i New York också ett bra alternativ för att svalka sig.”

DreamWorks Water Park

För en dag med kul vattenaktiviteter är DreamWorks Water Park i American Dream Mall platsen du ska åka till. Den här inomhuspoolen är den största i hela Nordamerika. Vattenparken har cirka femton vattenrutschbanor och en vågpool. För yngre barn finns det lugna banor och ett stort vattenslott. Det finns också inkapslade vattenbanor, endast för riktiga våghalsar. Här kan man helt enkelt ha kul i timmar året om.

Spa i New York

Du kan också hitta en pool på QC NY Spa på Governors Island. Detta spa har över tjugo wellnessupplevelser och två infinitypooler. Från dessa utomhuspooler kan du njuta av en fantastisk utsikt över Manhattan medan du smuttar på din drink.

Vattensport i New York

Det finns massor av olika sommaraktiveter som du kan engagera dig i New York för att undvika hettan i city. Tänk på att de flesta av aktiviteterna här nedan är säsongsberoende. Missa inte chansen att göra en av dem under en vistelse på sommaren i The Big Apple!

Simma i New York - Royalton Hotel Simma i New York - jetski

Jet skiing

Visste du om att du kan åka jetski i New York? Under en cool tur på vattnet på din jetsik kommer du att se alla stora sevärdheter av New York City. Du kommer att passera Frihetsgudinnan under en hastighet 90 km/h! Den här aktiviteten börjar och slutar vid Rockaway Beach. Efter din jetski tur kan du koppla av vid fint väder på stranden.

Eric tipsar: “Jag har själv provat jetski och tycker verkligen att det är värt det! Och ja, man åker verkligen så fort. Jag skulle inte tveka en sekund att göra det igen.”

Kajakpaddling

Om du älskar vattensport, men inte höga hastigheter kan du paddla kajak på Hudsonfloden. Även om du aldrig paddlat kajak tidigare kommer du att klara av en paddeltur. Under en paddeltur kan du kombinera sightseeing med sport. Ni kommer att öva en liten stund innan vid hamnen innan ni åker ut på Hudsonfloden.

Eric tipsar: “Reser du tillsammans med barn och söker du efter en trevlig vattenaktivitet? Många lekplatser i New York har olika slags vattenlek för barn. Gå till till exempel till Heckscher Playground i Central Park, se till att dina barn att skor som tål lite vatten!”

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat