Simma i New York

Det är skönt att gå och simma i New York om du vill undvika hettan i city på sommaren. Under sommarperioden kan det bli riktigt varmt, var förberedd på det om du planerar att boka en resa i juli eller augusti månad. New York är en äkta metropol med många byggnader och trafik, airco verkar vara den enda utvägen för lite svalka. Det finns inte många allmänna platser att simma på Manhattan men det finns ett antal platser på andra platser i staden. Det finns även många andra bra aktiviteter man kan göra för att undvika hettan: New York har flera trevliga stränder!

Stränder i New York

Om du älskar att åka till stranden, finns det flera alternativ i New York. Du kan till exempel spendera en heldag i Hamptons och mingla med det vackra folket. Hamptons ligger dock en bit bort från Manhattan och det tar ett tag med allmänna färdmedel att komma dit, och tillbaka igen. Om du planerar att besöka den här platsen, är det klokast att boka en New York till Hamptons dagsresa i förväg.

I Brooklyn hittar du Coney Island: ett trevligt ställe som är känt för sina stora stränder och nöjespark. Den här stranden ligger inte nära Manhattan heller så det bästa alternativet är att ta bussen dit! Varför inte boka en Pizza Tour till Brooklyn och Coney Island? Under den här rundturen kommer du att upptäcka delar av Brooklyn, smaka på fantastiska pizzor samt besöka Coney Island. Du kan stanna på Coney Island så länge du känner för att njuta av solen och strandlivet.

En annan strand i New York heter Rockaway Beach som ligger i Queens södra del. Det lättaste sättet att ta sig hit är att åka Rockaway rutten med NYC Ferry, en skön båttur samtidigt. Du kan också njuta extra av en härlig dag på stranden vid Atlanten genom att hyra din egen strandstol, parasoll och strandlakan!

Eric tipsar: Royalton Hotel i New York (tidigare känt som Gansevoort Hotel) är ett av de hotell i New York med en rooftop pool. Om du känner för att plaska runt en stund varje dag i rooftop pool, kan du boka ett rum på det här hotellet på Park Avenue.

Simma i New York - Royalton Hotel Simma i New York - jetski

Vattensport i New York

Det finns massor av olika sommaraktiveter som du kan engagera dig i New York för att undvika hettan i city. Tänk på att alla aktiveterna nedan är säsongsberoende. Missa inte chansen att göra en av dem under en vistelse på sommaren i The Big Apple!

Jet skiing

Visste du om att du kan åka jetski i New York? Under en cool tur på vattnet på din jetsik kommer du att se alla stora sevärdheter av New York City. Du kommer att passera Frihetsgudinnan under en hastighet 90 km/h! Den här aktiviteten börjar och slutar vid Rockaway Beach. Efter din jetski tur kan du koppla av vid fint väder på stranden.

Eric tipsar: Ja, jag har tagit den här turen och det är värt det. Och ja, det går undan! Och jag skulle inte tveka en sekund att göra det igen.

Kajakpaddling

Om du älskar vattensport, men inte höga hastigheter kan du paddla kajak på Hudsonfloden. Även om du aldrig paddlat kajak tidigare kommer du att klara av en paddeltur. Under en paddeltur kan du kombinera sightseeing med sport. Ni kommer att öva en liten stund innan vid hamnen innan ni åker ut på Hudsonfloden.

Roddbåt i Central Park

Du kan också hyra en roddbåt i Central Park. Det är en kul sommaraktivitet under varma dagar. Ni kan ro roddbåt på den lilla sjön i Central Park och njuta av allt det vackra från vattnet. Den här aktiviteten kombineras med en hyrcykel för en dag, passa på och upptäcka nya delar av parken.

Eric tipsar: Reser du tillsammans med barn och söker du efter en trevlig vattenaktivitet? Många lekplatser i New York har olika slags vattenlek för barn. Gå till till exempel till Heckscher Playground i Central Park, se till att dina barn att skor som tål lite vatten!
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat