2.1m
Frågor? Email eric@newyork.se
New York Knicks biljetter

New York Knicks biljetter

Köp dina biljetter nu
New York Knicks
Pris från $ 54,00

New York Knicks biljetter är lätta att köpa online innan du åker till New York. Även om du inte gillar sport är det en fantastisk upplevelse att se en basketmatch i New York. Det är väldigt lätt att få ta på biljetter till Knicksmatcher. Knicks spelar i den berömda sport- och musikarenan Madison Square Garden i hjärtat på Manhattan. Stämningen i arenan är alltid väldigt bra och garanterar en härlig upplevelse. Eftersom Madison Square Garden är inomhus är det kul att gå och se en match på vintern.

Om du är i New York men kan inte få tag på biljetter till en Knicks match se då om Brooklyn Nets spelar istället. Basketsäsongen i New York pågår mellan oktober till april.

Köp dina New York Knicks biljetter här

Köp New York Knicks biljetter nu och slipp betala serviceavgifter och få gratis försändelse (e-biljett) eller välj att hämta ut på plats utan extra kostnad!

Köp New York Knicks biljetter

Köp biljetter till en New York Knicks match genom att se schemat här där du kan leta efter tillgängliga datum. Biljetterna kan betalas med kreditkort och skickas till din adress eller mejl. Du kan även hämta ut biljetterna gratis i New York. Om du inte kan skriva ut dina e-biljetter kan du även gå förbi biljettkontoret som ligger central beläget nära Times Square.

Det snabbaste sättet är att köpa e-biljetter online och det näst bästa alternativet är att hämta upp dem på plats. Båda alternativen sparar på försändelsekostnader och jag kan rekommendera båda sätten. Dina biljetter är 100% garanterat äkta och blir levererade i tid.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att matchen med New York Knicks är utsåld.

New York Knicks - Basketmatch New York Knicks - Cheerleaders

Var bör jag sitta i Madison Square Garden?

Det är viktigt att ha bra platser när man tittar på en basketmatch, framför allt om det är din första gång. Men du behöver inte köpa de dyraste biljetterna.

Sektion 400: De här platserna är ofta väldigt billiga men det finns en anledning till det: du kommer inte att se mycket. Om du är en basketfan så kan det kanske inte göra så mycket men om det är din första gång avråder jag dig att köpa biljetter här.

Sektion 200: Min favorit! Se sektionerna markerade i rött nedan. Platserna är jättebra och prisvärda. Billiga Knicks biljetter kostar mellan 50 och 120 US dollar. Rader: ju lägre nummer, desto bättre plats så försök att få biljetter till rad 14 och lägre. Fotona är tagna från sektion 209, rad 9.

Sektion 100: Toppen, om din plats inte är bakom en stolpe. Försök att få platser i mitten. Billiga biljetter i den här sektionen kostar 200-250 dollar.

Köp dina New York Knicks biljetter här

New York Knicks - Madison Square Garden platskarta

Praktisk information

Hur kommer jag till Madison Square Garden?

Det är lätt att komma till Madison Square Garden från varsomhelst i New York. Huvudentrén ligger på 8th Avenue mellan 31st och 32nd Streets, men det finns även fler ingångar.

Du kan komma hit genom att ta tunnelbanelinje A, C, E eller 1 och gå av vid 32nd Street. Och om du kan gå en liten bit, ta linje B, D, R, N eller Q och gå av vid Herald Square (32nd Street).

När behöver jag vara vid stadion?

Jag rekommenderar att du är där 30-60 minuter innan.

Efter matchen

Efter matchen är det lätt att fortsätta kvällen någonstans på Manhattan. Det finns alltid taxibilar utanför Madison Square Garden och alla tunnelbanor åker fortfarande.

Se nedan en lista med datum och boka direkt!

20mar
Ons - Starttid: 19:30 | Basket, Sport | Pris från $66.00
22mar
Fre - Starttid: 19:30 | Basket, Sport | Pris från $70.00
24mar
Sön - Starttid: 12:00 | Basket, Sport | Pris från $62.00
28mar
Tor - Starttid: 19:30 | Basket, Sport | Pris från $81.00
30mar
Lör - Starttid: 19:30 | Basket, Sport | Pris från $100.00
1apr
Mån - Starttid: 19:30 | Basket, Sport | Pris från $54.00
7apr
Sön - Starttid: 19:30 | Basket, Sport | Pris från $67.00
10apr
Ons - Starttid: 20:00 | Basket, Sport | Pris från $74.00

* Det lägsta priset för den här matchen (bland andra) är mån 1 april 2019 19:30

New York Knicks biljetter - Madison Square Garden New York Knicks biljetter - Spelare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


från
till och med
Sökresultat
från
till och med
Sökresultat