New York Knicks biljetter 2020

Köp dina biljetter nu
New York Knicks biljetter

New York Knicks biljetter är lätta att köpa online innan du åker till New York. Även om du inte gillar sport är det en fantastisk upplevelse att se en basketmatch i New York. Det är väldigt lätt att få ta på biljetter till Knicksmatcher. Knicks spelar i den berömda sport- och musikarenan Madison Square Garden i hjärtat på Manhattan. Stämningen i arenan är alltid väldigt bra och garanterar en härlig upplevelse. Eftersom Madison Square Garden är inomhus är det kul att gå och se en match på vintern.

Biljetter för säsongen 2020-2021 finns inte tillgängliga ännu

Skulle du vilja få ett meddelande så fort det finns biljetter tillgängliga? Skicka ett mejl till [email protected] så får du ett meddelande samma dag som biljetter går att köpa.

Köp New York Knicks biljetter

Köp biljetter till Knicks i det här spelschemat och välj ett matchdatum som passar din planering. Du kan betala för biljetterna med kreditkort eller PayPal. De flesta biljetter är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången till stadion. Det går inte att skriva ut de här mobilbiljetterna. E-biljetter som skickas till dig som PDF via e-post och kan skrivas ut.  Vissa andra biljetter är pappersbiljetter som du begära att få hemskickade.

Jag rekommenderar att beställa e-biljetter eller mobilbiljetter. Det är det snabbaste alternativet och du slipper betala försändelsekostnader. Använd filter vid köp för att endast få upp de här biljetterna. Du kommer garanterat få äkta biljetter och de kommer alltid att levereras i tid.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att matchen med New York Knicks är utsåld.

Om du är i New York men kan inte få tag på biljetter till en Knicks match se då om Brooklyn Nets spelar istället. Basketsäsongen i New York pågår mellan oktober till april.

Var bör jag sitta i Madison Square Garden?

Det är viktigt att ha bra platser när man tittar på en basketmatch, framför allt om det är din första gång. Men du behöver inte köpa de dyraste biljetterna.

Sektion 400: De här platserna är ofta väldigt billiga men det finns en anledning till det: du kommer inte att se särskilt bra. Om du är en stor fan av basket kanske det inte gör så mycket men om det är din första gång i arenan, avråder jag dig att köpa biljetter i just den här sektionen.

Sektion 200: Min favorit! Se sektionerna markerade i rött nedan. Platserna är jättebra och prisvärda. Billiga Knicks biljetter kostar mellan 50 och 120 US dollar. Rader: ju lägre nummer, desto bättre plats så försök att få biljetter till rad 14 och lägre.

Sektion 100: Toppen, om din plats inte är bakom en stolpe. Försök att få platser i mitten. Billiga biljetter i den här sektionen kostar 200-250 dollar.

Köp dina New York Knicks biljetter härNew York Knicks biljetter - Madison Square Garden platskarta

Praktisk information

Hur kommer jag till Madison Square Garden?

Det är lätt att komma till Madison Square Garden från varsomhelst i New York. Huvudentrén ligger på 8th Avenue mellan 31st och 32nd Streets, men det finns även fler ingångar.

Du kan komma hit genom att ta tunnelbanelinje A, C, E eller 1 och gå av vid 32nd Street. Och om du kan gå en liten bit, ta linje B, D, R, N eller Q och gå av vid Herald Square (32nd Street).

När behöver jag vara vid stadion?

Jag rekommenderar att du är där 30-60 minuter innan.

Efter matchen

Efter matchen är det lätt att fortsätta kvällen någonstans på Manhattan. Det finns alltid taxibilar utanför Madison Square Garden och alla tunnelbanor åker fortfarande.

Se nedan en lista med datum och boka direkt!

För närvarande inga biljetter tillgängliga

 


New York Knicks - Basketmatch New York Knicks Tickets Player ready to score

Vad kostar biljetter till New York Knicks?

Du kan köpa New York Knicks biljetter från:

Var spelar Knicks?

Madison Square Garden är hemmaarena för New York Knicks.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat