New York Knicks biljetter 2024 – 2025

New York Knicks biljetter

New York Knicks biljetter är lätta att köpa online innan du åker till New York. Det är en fantastisk upplevelse att se en NBA basketmatch i New York, eftersom stämningen i arenan är alltid väldigt bra och garanterar en härlig upplevelse. Det är väldigt lätt att få ta på biljetter till Knicksmatcher.

Knicks spelar i den berömda sport- och musikarenan Madison Square Garden i hjärtat på Manhattan. Eftersom arenan är inomhus är det kul att gå och se en match på vintern.

Biljetter för 2024 - 2025 säsongen finns ännu inte tillgängliga
Vill du få ett meddelande så fort det finns biljetter att köpa? Skicka ett mejl till [email protected] så här du direkt när biljetterna finns tillgängliga!

Köp dina New York Knicks biljetter här

Köp New York Knicks biljetter

Köp biljetter till Knicks i det här spelschemat och välj ett matchdatum som passar din planering. Du kan betala för biljetterna med kreditkort och du kommer att få dem via e-post. Biljetterna är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången till stadion. Du behöver inte skriva ut de här mobilbiljetterna. Du kommer garanterat få äkta biljetter och de kommer alltid att bli skickade i tid till dig.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att matchen med New York Knicks är utsåld.

Om du är i New York men kan inte få tag på biljetter till en Knicks match se då om Brooklyn Nets spelar istället. Basketsäsongen i New York pågår mellan oktober till april.

Var bör jag sitta i Madison Square Garden?

Det är viktigt att ha bra platser när man tittar på en basketmatch, framför allt om det är din första gång. Men du behöver inte köpa de dyraste biljetterna.

  • Sektion 400: De här platserna är ofta väldigt billiga men det finns en anledning till det: du kommer inte att se särskilt bra. Om du är en stor fan av basket kanske det inte gör så mycket men om det är din första gång i arenan, avråder jag dig att köpa biljetter i just den här sektionen.
  • Sektion 200: Min favorit! Se sektionerna markerade i rött nedan. Platserna är jättebra och prisvärda. Billiga Knicks biljetter kostar mellan 50 och 120 US dollar. Rader: ju lägre nummer, desto bättre plats så försök att få biljetter till rad 14 och lägre.
  • Sektion 100: Toppen, om din plats inte är bakom en stolpe. Försök att få platser i mitten. Billiga biljetter i den här sektionen kostar 200-250 dollar.

Köp dina New York Knicks biljetter här

Biljetter för 2024 - 2025 säsongen finns ännu inte tillgängliga
Vill du få ett meddelande så fort det finns biljetter att köpa? Skicka ett mejl till [email protected] så här du direkt när biljetterna finns tillgängliga!

New York Knicks biljetter - Madison Square Garden platskarta

Praktisk information

Hur kommer jag till Madison Square Garden?

Det är lätt att komma till Madison Square Garden från varsomhelst i New York. Huvudentrén ligger på 8th Avenue mellan 31st och 32nd Streets, men det finns även fler ingångar.

Du kan komma hit genom att ta tunnelbanelinje A, C, E eller 1 och gå av vid 32nd Street. Och om du kan gå en liten bit, ta linje B, D, R, N eller Q och gå av vid Herald Square (32nd Street).

När behöver jag vara vid stadion?

Jag rekommenderar att du är där 30-60 minuter innan.

Efter matchen

Efter matchen är det lätt att fortsätta kvällen någonstans på Manhattan. Det finns alltid taxibilar utanför Madison Square Garden och alla tunnelbanor åker fortfarande.

Se nedan en lista med datum och boka direkt!


New York Knicks Tickets Player ready to score New York Knicks - Basketmatch

Vad kostar biljetter till New York Knicks?

Du kan köpa New York Knicks biljetter från:

Var spelar Knicks?

Madison Square Garden är hemmaarena för New York Knicks.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat