New York Mets biljetter 2024

Köp dina biljetter nu
New York Mets biljetter
Pris från 72.00 SEK

Det är enkelt att köpa New York Mets biljetter online till en match. Att besöka en New York Mets basebollmatch när du är i New York är typiskt amerikanskt. Även om du inte gillar sport så rekommenderar jag det bara för den fina stämningens skull. New York Mets biljetter är billiga och laget spelar i den imponerande Citi Field Stadium i Queens, som är lätt att nå med tunnelbana. MLB-basebollsäsongen pågår från april till oktober.

Köp dina New York Mets biljetter här

Få 46 kr rabatt när du beställer för 1000 kr eller mer med kampanjkoden HELLOTICKET5

Köp New York Mets biljetter

Du kan köpa biljetter till New York Mets genom att leta här efter ett datum när du vill se en basebollmatch, eller sök i utbudet här nedan. Det går att betala med kreditkort. Efter köp, får du dina biljetter med e-post. Du behöver inte skriva ut biljetterna, du visar istället QR-koden på mobilen vid entrén. Biljetterna är 100% äkta och du får dem i tid innan matchen.

Biljetterna finns tillgängliga till nedsatta priser eftersom de kommer från ägare till säsongsbiljetter som inte kan gå på matcherna. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset och det betyder att biljetterna till New York Mets matchen är slutsålda.

Om New York Mets inte spelar på ett datum som passar dig, så kanske New York Yankees spelar den dagen.

New York Mets biljetter - batter New York Mets biljetter - stadion

Var är de bästa platserna på en basebollmatch i Citi Field?

Det är normalt att betala mellan 210 och 830 kr per biljett för en bra plats. När du planerar att gå och se Mets spela en match i Citi Field vill du förstås se så mycket som möjligt av spelplanen. Här nedan har jag markerat i rött de sittplatser som har bäst utsikt i stadion.
Om du går dit framför allt för stämningens skull, kan du också välja sittplatser i sektion 500 (ovanför det rödmarkerade området). Ju lägre radnummer, desto bättre kommer du att se.
De enda biljetterna som jag inte rekommenderar är sittplatserna bakom spelfältet. Om du sitter här, ser du endast en del av spelet.

Köp dina New York Mets biljetter här

New York Mets biljetter - Citi Field platskarta

Praktisk information

Resväg till Citi Field

Det är lätt att ta tunnelbanan till Mets stadion Citi Field. Jag kan inte rekommendera att ta en taxi dit eftersom det är opraktiskt. Du måste också åka över bron vilket gör taxiresan dyrare. Tunnelbanelinje 7 stannar precis utanför stadion. Stationen heter Mets – Willets Point station. Var inte orolig att du missar det, nästan alla går av där. Innan och efter matchen kan det bli ganska fullt på tunnelbanan men aldrig så fullt att du inte får plats.

Vad kan jag ta med mig till Citi Field?

Man får inte ta med sig ryggsäckar till Citi Field. Alla andra sorters väskor är tillåtna om de inte överstiger måtten 16 x 16 x 8 inch (40 x 40 x 20 cm).

Hur dags bör jag komma till stadion?

Det bästa är att vara där innan nationalsången börjar vilket är en del av hela upplevelsen. Det är därför du bör komma dit runt 30-60 minuter innan matchen sätter igång. Vissa dagar, om du kommer tidigt, kan du få gratis t-shirts eller “bobbleheads”. Se om du har tur att få tag på en av dem, och planera in lunch eller middag i stadion. Det finns ett stort urval bland olika restauranger, från de sedvanliga härliga burgarna och varmkorvarna till  suveränt goda vegetariska- och veganrätter.

Resväg tillbaka till Manhattan

Det lättaste sättet att ta sig tillbaka på är att ta tunnelbanan igen. Linje 7 stannar vid Grand Central Station, Times Square och Fifth Avenue.

Eric tipsar: “Baseboll är till för alla oavsett intresse och bakgrund, även barnfamiljer är varmt välkomna. Ta med dina barn och de får ett härligt minne för livet. Om du inte känner till reglerna kan matchen kännas lång. Personligen brukar jag lämna stadion efter åttonde ”inning” efter sångerna.”

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

Vad kostar Mets biljetter?

Via min sida kan du köpa biljetter till New York Mets och priserna börjar vid $ 7,00

Är det en match idag på Citi Field?

Här kan du se alla matcher som nu spelas i Citi Field.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat