Limousineuthyrning i New York

Limousineuthyrning i New York

Limousineuthyrning i New York är en kul idé inför en födelsedag eller en annan speciell angelägenhet. Limousinen går att hyra för upp till 10 personer per timme med ett minimum av två timmar, och ni kan bli upphämtade och lämnade på alla adresser på Manhattan, i Brooklyn eller Queens. Hyr limousinen för en sightseeingtur genom Manhattan eller anländ i stil tillsammans vid en restaurang eller klubb. Allt är möjligt!

Boka en limousine i New York här

Limousineuthyrning per timme

New York är, förstås, den perfekta platsen för att fira en speciell angelägenhet. En födelsedag, en möhippa, en årsdag eller smekmånad blir extra speciell i en ”stad som aldrig sover”. Och vad kan vara mer passande än att åka i en snygg limousine? Den lyxiga Lincoln Stretch limousinen kan ta upp till 10 passagerare. Det ingår vatten på flaska, mintgodis och även en dagstidning samt bra WiFi. Limousinen går att hyras per timme med ett minimum på två timmar per gång.

Eric tipsar: Om du vill göra något alldeles speciellt tillsammans som liten grupp är det lyxigt och relativt billigt att hyra en limousine. Tvåtimmarsgränsen är perfekt om ni ska till en cool restaurang eller ett annat ställe, och ni har också tillräckligt med tid att göra lite sightseeing och stanna för bra foton på vägen dit. Jag rekommenderar att hyra limousinen för max. 8 personer eftersom det blir lite för trångt för 10 personer.

Praktisk information

Efter bokning får du en voucher per e-post som du kan skriva ut eller använda som e-kupong för turen.

  • Avgångstid: Flexibelt
  • Avgångsplats: Alla adresser på Manhattan, i Brooklyn eller Queens
  • Avslutas: Alla tider på dygnet
  • Återvänder till: Alla adresser på Manhattan, i Brooklyn eller Queens

Boka limousinen i New York här

Limousineuthyrning i New York - Insidan Limousineuthyrning i New York - Limousinen

Limousine och helikoptertur

För den ultimata lyxiga upplevelsen, kombinera limousinturen med en helikopterflygning längs med Manhattan. Limousinen hämtar upp er från hotellet på Manhattan (söder om 59th Street) och tar er till helikopterplattan på Downtown Manhattan. Här går ni ombord på helikoptern för en vanlig eller extra lång flygtur över New York. Njut av utsikten över alla berömda sevärdheter över staden från ovan: En helt unik upplevelse! Efter landing, tar limousinen er tillbaka till ert hotell.

Boka limousinen och helikopterturen här

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat