Limousineuthyrning i New York

Limousineuthyrning i New York

Limousineuthyrning i New York är en kul idé inför en födelsedag eller en annan speciell angelägenhet. Limousinen går att hyra för upp till 10 personer för olika tidslängd, och ni kan bli upphämtade och lämnade på alla adresser på Manhattan. Hyr limousinen för en sightseeingtur genom Manhattan eller anländ i stil tillsammans vid en restaurang eller klubb med ditt sällskap. Allt är möjligt!

Boka en limousine i New York här
 
 
Om det inte finns en limousine tillgänglig på det datum du föredrar, boka då Limousine Round Trip eller NYC Sightseeing Tour by Limousine istället

Limousineuthyrning per timme

New York är, förstås, den perfekta platsen för att fira en speciell angelägenhet. En födelsedag, en möhippa, en årsdag eller smekmånad blir extra speciell i en ”stad som aldrig sover”. Och vad kan vara mer passande än att åka i en snygg limousine? Den lyxiga Lincoln Stretch limousinen kan ta upp till 10 passagerare. Det ingår vatten på flaska, mintgodis och även en dagstidning samt bra WiFi. Limousinen går att hyras för olika tidslängd.

Eric tipsar: Om du vill göra något alldeles speciellt tillsammans som liten grupp är det lyxigt och relativt billigt att hyra en limousine. Det är perfekt om ni ska till en cool restaurang eller ett annat ställe, och ni har också tillräckligt med tid att göra lite sightseeing och stanna för bra foton på vägen dit. Jag rekommenderar att hyra limousinen för max. 8 personer eftersom det blir lite för trångt för 10 personer.

Praktisk information

Efter bokning får du en voucher per e-post som du kan skriva ut eller använda som e-kupong för turen.

  • Avgångstid: Flexibelt
  • Avgångsplats: Alla adresser på Manhattan
  • Avslutas: Alla tider på dygnet
  • Återvänder till: Alla adresser på Manhattan

Boka limousine i New York här

Limousineuthyrning i New York - Insidan Limousineuthyrning i New York - Limousinen

Limousine/SUV och helikoptertur

För den ultimata lyxiga upplevelsen, kombinera limousinturen med en helikopterflygning längs med Manhattan. Limousinen/SUV hämtar upp er från hotellet på Manhattan (söder om 59th Street) och tar er till helikopterplattan på Downtown Manhattan. Här går ni ombord på helikoptern för en vanlig eller extra lång flygtur över New York. Njut av utsikten över alla berömda sevärdheter över staden från ovan: En helt unik upplevelse! Efter landing, åker ni tillbaka till hotellet.

Boka limousinen/SUV och helikopterturen här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat