New York City FC biljetter 2024

New York City FC
Pris från 184.00 SEK

New York City FC är New Yorks andra professionella fotbollslag, efter New York Red Bulls. De spelar i Major League Soccer, USA:s kända fotbollsliga. Några av lagspelarna är berömda som till exempel David Villa, Frank Lampard och Andrea Pirlo. Eftersom de inte har någon egen stadion så använder New York City Football Club Yankee Stadium i Bronx för närvarande. Fotbollssäsongen i New York är varje år från början av mars till slutet av oktober. MLS-fotbollssäsongen i New York pågår varje år från början av mars till slutet av oktober.

Köp dina New York City FC biljetter här

Contents

New York City FC biljetter

Biljettpriserna varierar mellan 30-300 US dollar. Platserna bakom målen är ofta billigare men kom ihåg att du ser mindre av matchen. Välj det datum du vill se ett fotbollsmatch eller se tabellen nedan. Biljetterna till New York City FC går att betalas med kreditkort. Du får mobilbiljetter. Mobilbiljetterna kan inte skrivas ut och det är inte heller nödvändigt att skriva ut dem. Dina biljetter är 100% garanterat äkta och kommer att skickas ut i tid.

Biljetterna som du kan köpa på sidan är säsongsbiljetter, där ägaren ej har möjlighet att gå på matchen. Det är därför de är tillgängliga med reducerade priser. Ibland är biljetterna t.o.m dyrare än ursprungspriset, det är av anledningen att biljetterna är slutsålda.

Om New York City FC inte spelar under de dagar du befinner dig i New York kan du kolla om det andra laget i New York, New York Red Bulls spelar istället.

New York City FC - Yankee Stadium New York City FC - Fotbollsmatch

Var ska jag sitta i en New York FC-match?

I Yankee Stadium, om du vill sitta bland de mest entusiastiska fansen, leta då efter biljetter i supporternas del av läktaren (sektioner 235-238). Om du föredrar att i sitta en lugnare del eller om du vill se matchen tillsammans med barn rekommenderar jag att du bokar sittplatser i en annan sektion. Biljetterna i 100-serien på stadions långa sidor är bra alternativ. Eftersom Yankee Stadium är byggt för baseboll, innebär det att vissa sittplatser är längre bort från spelplanen än andra. Utsikten över spelplanen är emellertid lika bra från varje sittplats på läktaren.

Köp dina New York City FC biljetter nu

New York City FC biljetter - Yankee Stadium platskartaPraktisk information

Hur kommer man till Yankee Stadium?

Det är lättast att hitta till Yankee Stadium med tunnelbanan. Stadion ligger mittemot tunnelbanestationen “161 Street”. Linje 4 tar dig direkt till Yankee Stadium. Du kan också ta tunnelbanelinjerna B eller D, men de stannar inte alltid vid den här hållplatsen. Väljer du fortfarande en av dessa linjer? Fråga en New York-bo om den stannar vid 161 Street. Alla linjer åker via Manhattan och du kan hoppa på var som helst.

Hur kommer man til Citi Field Stadium?

Citi Field Stadium kan enkelt nås med tunnelbana. Tunnelbanelinje 7 stannar precis framför stadion. Hållplatsen heter Mets – Willets Point station. Var inte nervös att du ska missa din hållplats – nästan alla kliver ut där.

När ska jag komma till arenan?

Jag rekommenderar att komma dit minst 30-60 minuter innan matchen börjar. På så sätt finns det tillräckligt med tid att hitta din plats och se aktiviteterna innan matchen. Om du anländer tidigt har du också lite tid på dig att upptäcka stadion. För en fin utsikt över Yankee Stadium spelfältet kan du gå till Monument Park och Yankee Memorial under videoskärmen. Inträde är gratis och det är öppet tills 45 minuter innan matchen börjar.

Hur man kommer tillbaka till Manhattan

Tunnelbanan är det bästa alternativet för att återvända till Manhattan efter matchen. Lämna matchen lite tidigare om du är orolig för stora folkmassor.

New York City FC arenor

Observera att matcherna spelas på två olika arenor. Vissa matcher spelas på Yankee Stadium och andra på Citi Field Stadium. Båda arenorna är lätta att nå med tunnelbana från Manhattan.

Eric tipsar: “Laget grundades 2013 av den engelska Premier League klubben Manchester City FC och baseboll laget New York Yankees. Deras klubbfärger är himmelblå som Manchester City, marinblå som Yankees och orange som ett minne om New Yorks nederländska rötter.”

Se spelschema nedan och boka biljetter direkt!

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat