New York City FC biljetter 2021

Köp dina biljetter nu
New York City FC
Pris från $ 99,00

New York City FC är New Yorks andra professionella fotbollslag, efter New York Red Bulls. Laget grundades 2013 av den engelska Premier League klubben Manchester City FC och baseboll laget New York Yankees. De spelar i Major League Soccer, USA:s kända fotbollsliga. Några av lagspelarna är berömda som till exempel David Villa. Eftersom de inte har någon egen stadion så använder New York City Football Club Yankee Stadium i Bronx för närvarande.

Köp dina New York City FC biljetter här

USA:s fotboll och dess rötter

Även om de flesta inte är särskilt intresserade av fotbollen som spelas i USA så är det definitivt värt att gå och se en match. Amerikanarna vet hur man värmer upp en hejarklack och till och med den här nya klubben har fått lojala fans. Kul fakta: Deras klubbfärger är djupblå som Manchester City, marinblå som Yankees och orange som hänvisar till New Yorks holländska rötter.

New York City FC biljetter

Biljettpriserna varierar mellan 30-300 US dollar. Platserna bakom målen är ofta billigare men kom ihåg att du ser mindre av matchen. Klicka här för att se datum för samtliga matcher och för att söka efter den match som du önskar att se eller se tabellen nedan. Biljetterna till New York City FC går att betalas med kreditkort eller PayPal. Du får mobilbiljetter. Mobilbiljetterna kan inte skrivas ut och det är inte heller nödvändigt att skriva ut dem. Dina biljetter är 100% garanterat äkta och kommer att skickas ut i tid.

Biljetterna som du kan köpa på sidan är säsongsbiljetter, där ägaren ej har möjlighet att gå på matchen. Det är därför de är tillgängliga med reducerade priser. Ibland är biljetterna t.o.m dyrare än ursprungspriset, det är av anledningen att biljetterna är slutsålda.

Om New York City FC inte spelar under de dagar du befinner dig i New York kan du kolla om Red Bulls spelar istället.

Eric tipsar: Om du vill sitta bland de mest entusiastiska fansen, leta då efter biljetter i supporternas del av läktaren (sektioner 235-238). Om du föredrar att i sitta en lugnare del eller om du vill se matchen tillsammans med barn rekommenderar jag att du bokar sittplatser i en annan sektion. Biljetterna i 100-serien på stadions långa sidor är bra alternativ. Eftersom Yankee Stadium är byggt för baseboll, innebär det att vissa sittplatser är längre bort från spelplanen än andra. Utsikten över spelplanen är emellertid lika bra från varje sittplats på läktaren.

New York City FC - Yankee Stadium New York City FC - Fotbollsmatch

Se när New York City FC spelar

New Yorks fotbollssäsong är varje år från början av mars till sent i oktober. New York City FC spelar sina matcher i Yankee Stadium i Bronx. Det är lätt att hitta dit från Manhattan. Jag rekommenderar att komma dit minst 30-60 minuter innan matchen börjar. På så sätt finns det tillräckligt med tid att hitta din plats och se aktiviteterna innan matchen.

Om du anländer tidigt har du också lite tid på dig att upptäcka stadion. För en fin utsikt över spelfältet kan du gå till Monument Park och Yankee Memorial under videoskärmen. Inträde är gratis och det är öppet tills 45 minuter innan matchen börjar.

Köp dina New York City FC biljetter nu

New York City FC biljetter - Yankee Stadium platskarta

Hur kommer man till Yankee Stadium?

Det är lättast att hitta till Yankee Stadium med tunnelbanan. Stadion ligger mittemot tunnelbanestationen “161 Street”. Linje 4 tar dig direkt till Yankee Stadium. Du kan också ta tunnelbanelinjerna B eller D, men de stannar inte alltid vid den här hållplatsen. Väljer du fortfarande en av dessa linjer? Fråga en New York-bo om den stannar vid 161 Street. Alla linjer åker via Manhattan och du kan hoppa på var som helst.

Se spelschema nedan och boka biljetter direkt!

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat