Transport från flygplatsen till New Jersey, Queens, Brooklyn eller Bronx

Transport från flygplatsen till New Jersey, Queens, Brooklyn eller Bronx

Om du landar på en av flygplatserna och behöver ta dig ut till New Jersey, Queens, Brooklyn eller Bronx är det smidigt att i förväg veta hur du lättast reser. Klicka på länkarna här nedan för specifik information. Reser du från JFK eller Newark flygplats och bor i Queens eller Brooklyn – eller i en annan stat som till exempel New Jersey? Då är det klokt att planera transfer noga innan och läsa de tips jag lagt in per flygplats och destination. Undvik oväntade situationer vid ankomst i New York!

Contents

JFK flygplats transfer

Om du reser från JFK till Queens eller Brooklyn kan du välja mellan att ta tunnelbanan eller en av de berömda gula taxibilarna. Men om du reser till Bronx eller New Jersey, rekommenderar jag starkt att boka en bil med chaufför i förväg. I allra flesta fall går det mycket fortare och blir även mer praktiskt än att ta allmänna färdmedel och det blir definitivt billigare är att ta en taxi.

Newark flygplats transfer

Om du reser från Newark flygplats till New Jersey kan du ta en taxi. Om du reser till Queens, Brooklyn eller Bronx, rekommenderar jag starkt att boka en bil med chaufför i förväg. Eftersom Newark flygplats ligger i New Jersey kommer resande till andra delar av New York inte endast bli komplicerat men kan även taxiresan bli extra dyr eftersom man åker mellan två stater. Läs detaljerad information noga angående din transfer här nedan:

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat