FRIENDS Experience i New York

Köp dina biljetter nu
FRIENDS Experience i New York

FRIENDS Experience i New York är en utställning om den berömda tv-serien Friends. Serien om de sex vännerna i New York har nu fått en egen “upplevelse” i city, kallad FRIENDS Experience: The One i New York city, och du kan besöka den! Är du en fan av Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey och Phoebe? Då ska du absolut inte missa att besöka den här!

Köp dina FRIENDS Experience biljetter här

Friends Museum NYC

Tv-serien Friends handlar om livet på Manhattan, och därför hittar man nu även FRIENDS Experience, (som först startade som pop-up i New York) i The Big Apple. Här på den ursprungliga platsen, kan du uppleva allt i den riktiga världen Friends. Sitt på den oranga bänken framför fontänen, se vad som finns i Monicas köksskåp, och gå till Chandlers och Joeys lägenhet. I Experience kan du gå bland olika återskapade filmsets och se originalrekvisita från tv-serien. Som grädde på moset, kan man även gå till Central Perk för en kopp kaffe och något litet att äta. Avsluta besöket och gå till Experience Store för att köpa en souvenir från här unika Friends-världen!

Eric tipsar: “Äkta Friends fans bör inte missa att besöka den här Friends-set-tur! Man kan ta selfies överallt precis som om du vore med i serien, även alla sittplatser är arrangerade på ett bra sätt. Och, de släpper in endast ett begränsat antal besökare per gång så du får gott om tid att gå runt och ta foton utan att andra personer är i vägen. Varje rum har en korg för dina saker, så att du kan ta dina egna foton eller använda ett QR-kodsystem för att få din egen utskrift eller digitala version (mot en avgift). Själv var jag här i en timme ungefär.”

Friends i New York

Friends tv-serien utspelar sig i olika lägenheter bland en grupp av vänner som bor på Manhattan. I tv-serien finns det ett fik där de ofta träffas, Central Perk, som ligger runt hörnet av lägenheterna. Central Perk finns inte i RealLife, stället heter egentligen The Little Owl och det går att gå till dem i Greenwich Village. För dem som verkligen vill upptäcka mer av filminspelningarna av Friends, finns det nu FRIENDS Experience som skapats av Warner Bros och Superfly X. Vill du också se andra platser från tv-serien Friends samt från andra tv-serier och filmer? Då är TV and Movie Sites Tour i New York något för dig!

Praktisk information

  • Plats: 130 East 23rd Street
  • Observera att attraktionen har ett begränsat antal platser
Köp dina FRIENDS Experience biljetter här

 

FRIENDS Experience i New York - Monicas kök FRIENDS Experience i New York - Chandler och Joeys lägenhet

Hur lång tid tar FRIENDS Experience New York?

FRIENDS Experience tar ungefär 1 timme. Efter att du har sett uppsättningen kan du besöka Central Perk Cafe.

Vad kan du förvänta dig av FRIENDS Experience?

På FRIENDS Experience kan du besöka återskapandet av de berömda kulisserna. Läs allt om det här.

Är FRIENDS Experience i New York värt att besöka?

Om du är ett fan av serien är den här upplevelsen ett måste! Här kan du fördjupa dig i Friends-världen på nära håll. Köp biljetter här.

Kan man besöka Friends lägenhet i New York?

Nej, men du kan se byggnaden på 90 Bedford Street i Greenwich Village. Besök FRIENDS Experience för en rundtur bakom kulisserna.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat