New York konsertkalender 2023

Köp dina biljetter nu
Kalender över konserter i New York

I New York konsertkalender hittar du alla konserter i New York som går att köpa biljetter till. Utbudet är stort i New York city och det är många olika konserter varje dag. Från popkonserter i Central Park eller Madison Square Garden till shower med (ännu okända) band i små lokaler eller mörkt jazzkafé någonstans: Allt är möjligt. Många konserter spelas på Manhattan men den finns även konserter regelbundet i Brooklyn och Queens för en härlig utekväll.

Köp New York konsertbiljetter

Att köpa biljetter online är både ett enkelt och (mer viktigt) säkert sätt för många konserter, föreställningar och sportmatcher i New York.

För att köpa biljetter, välj ett datum då du vill se en konsert. Biljetterna går att betala med kreditkort och PayPal, priserna nedan är listade i US dollar. Det finns många olika konsertsalar i New York så tänk på det när du beställer biljetter!

Det finns olika biljettkategorier, de flesta är mobilbiljetter eller e-biljetter. Mobilbiljetterna kan man inte och ska man inte skriva ut, det räcker med att visa dem med mobilen. E-biljetter måste däremot vara utskrivna. När du beställer biljetter till en konsert står det alltid vilken sort det är. Dina biljetter är alltid garanterade och 100% äkta och kommer att skickas ut i tid innan konserten.

Sidan där man kan köpa biljetterna är en s.k. marknadsplats. Biljetterna kommer från personer som är förhindrade att se konserten. Därför hittar man biljetter ofta till lägre priser. Om en konsert är utsåld, kan biljetterna bli dyrare än ursprungspriset.

Se hela konsertkalendern i New York här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat