Biljetter till Wicked på Broadway

Biljetter till Wicked på Broadway

Köp dina biljetter här

Köp dina biljetter till Wicked på Broadway innan du åker till New York. Det är lätt att köpa dina teaterbiljetter online, och du sparar tid och pengar. Musikalen Wicked på Broadway är en älskad show som har slagit flera publikrekord och vunnit många utmärkelser. Den visas på Gershwin Theater och hur den elaka häxan från väst blev, ja, ond. Det visar sig dock att hon inte alltid är ond eller har varit det hela tiden!

Köp dina biljetter till Wicked här

Exklusivt: Välj "Flex biljett" alternativet vid checkout, och avboka eller ändra din beställning upp till 72 timmar innan showen!

Contents

Hitta dina biljetter

Betala säkert och enkelt med:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Den elaka häxan från väst

Musikalen är både en föregångare och en uppföljare till The Wizard of Oz, men går att se som fristående del, då handlingen utspelas både före och efter Dorothys ankomst. Musikalen handlar i stora drag om vad som verkligen hände i landet Oz. Dorothy spelar enbart en silhuett i musikalen, som refereras av ljudet av hennes röda skor. Istället är huvudpersonerna Glinda och Elphaba vars huvudämne är trolldom vid Shiz universitet.

Glinda är en självupptagen populär blondin och Elphaba intelligent, utstött och lite annorlunda. Trots sina olikheter (och ibland t.o.m avsky) blir Glinda och Elphaba rumskamrater och efter ett tag goda vänner. Musikalen följer deras vänskaps mödor och bekymmer, inklusive kärleken till samma kille! Men är det anledningen till att Elphaba förvandlas till den elaka häxan från väst?

Biljetter till Wicked på Broadway - Glinda Biljetter till Wicked på Broadway - Scen

Flygande apor och trollkarlen från Oz

Det finns flera anledningar till att Wicked har blivit så populär och gått på Broadway under lång tid. När Glinda sjunger om hur smart det är att vara “Popular” är texten och melodin så meddragande, att du helt enkelt vill sjunga med. Och det är flera låtar i musikalen som drar med publiken. Kostymerna är skickligt skapade, det är inte konstigt att musikalen vann en Tony Award 2004 för bästa kostymdesign och samma år bästa scenografi. Kombinationen av bra scenografi och kostymer är något som verkligen väcker landet Oz, och ännu viktigare Emerald City till liv. Showen bjuder bland annat på flygande apor!

Låtarna är medryckande och under delar av musikalen kommer du förmodligen att heja på både den “snälla häxan” och den “elaka häxan” eftersom de båda är bedårande på ett eller annat sätt. Jag kan varmt rekommendera att gå och se Wicked eller en av de andra Broadway showerna när du är i New York eftersom de är mycket underhållande!

Biljetter till Wicked på Broadway - Elphaba Biljetter till Wicked på Broadway - Elphaba och artister

Hur köper man biljetter till Wicked?

Biljetter till Wicked på Broadway från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.

Köp dina biljetter till Wicked här

Eric tipsar: “Wicked är en inspirerande musikal som tar dig med till den fantastiska landet av Oz. Flygande apor, trollkarlar, magiska trollformler och förstås även den magnifika “Wicked” häxan från väst ingår (och mycket mer). Det är en berättelse om vänskap, popularitet och kärlek tillsammans med imponerande scendekor, vackra dräkter och våghalsiga stunts.”

Information om musikalen

 • Minimiålder: Rekommenderas från 8 år och upp. Barn under 5 år är inte tillåtna på teatern.
 • Längd: Ungefär 2 timmar och 45 minuter
 • Plats: Gershwin Theater, 222 West 51st Street
 • Tillgänglighet: T
 • för Gershwin Theater sittplatskarta

Köp dina biljetter till Wicked här

Vill du inte se Wicked?

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Köp dina biljetter till Wicked här Köp dina biljetter här

* Det lägsta priset för denna musikal (bland andra) är ons 24 april 2024 19:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on ons 24 april 2024 19:00

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat