Transport mellan Manhattan och båthamnar i New York

Köp dina biljetter nu
Transport från Manhattan till båtkajer i New York

Letar du efter transport mellan de olika hamnarna för båtkryssningar i New York? Vilka är de bästa, snabbaste och lättaste alternativen? När du går ombord en båtkryssning i New York är det en bra idé att planera in några dagar extra i din resa för att upptäcka själva staden. Du kommer ju att vara där i alla fall!

Det finns tre olika båtterminaler i New York: Manhattan Cruise Terminal, Brooklyn Cruise Terminal och Cape Liberty Cruise Port i New Jersey. Jag kommer att förklara hur man bäst förflyttar sig mellan dessa terminaler och Manhattan här nedan.

När jag säger ”hotell” så menar jag ett hotell på Manhattan, eller på vilken plats som helst på Manhattan. Vill du åka till en annan del av staden? Boka även då en Car Service, se nedan. Du kan använda den här steg-för-steg beskrivningen för alla adresser i New York.

Manhattan Cruise Terminal

Manhattan Cruise Terminal ligger mitt i centrum och är därför lätt att hitta. Ta en av de många taxibilarna dit. Vid terminalen är det också lätt att hitta taxibilar som tar dig dit du vill i New York city. Du kan också boka en transfer i förväg. Då kan du vara säker på transporten och du vet i förväg vad priset blir.

Brooklyn Cruise Terminal

Brooklyn Cruise Terminal ligger jämsides med Governors Island och du kan ta en taxi dit. Ett liknande men, i de flesta fall, billigare alternativ är Car Service med en chaufför som du kan boka här nedan.

Boka din transfer från ditt hotell till Brooklyn Cruise Terminal här
Boka din transfer från Brooklyn Cruise Terminal till ditt hotell här

Cape Liberty Cruise Port (New Jersey)

Cape Liberty Cruise Port i New Jersey är så pass långt från Manhattan att jag avråder dig starkt från att ta en taxi. Taxichauffören har rätt att ta en speciell taxa eftersom taxin åker mellan två stater. Du riskerar att betala dubbelt pris.

Själv skulle jag välja en Car Service med chaufför: det är detsamma som att ta en taxi, fast i de flesta fall billigare. Om du bokar innan här nedan, kommer det att bli billigare än om du bokar på plats.

Boka din transfer från ditt hotell till Cape Liberty Cruise Port här
Boka din transfer från Cape Liberty Cruise Port till ditt hotell här

Du kan också boka transfers mellan flygplatser och båtterminaler i New York.

Upptäck Manhattan före och efter en båtkryssning

Om du precis har anlänt till Manhattan och din båtkryssning ska antingen avslutas eller börja, passa på och se lite av New York. Även om du bara har några timmar till ditt förfogande så finns det sätt att maximera upplevelsen. Varför inte boka en privat chaufför som din guide och som kör dig till olika platser. Du kommer se de bästa vyerna av New York med chauffören som din guide.

Din chaufför kommer att hämta upp dig vid båthamnen som du anlände till. Eller om du ska dit senare, så hämtar chauffören upp dig vid ditt hotell och lämnar dig vid kajplatsen senare på dagen. Du kommer att anlända i tid. Utifall du måste avboka turen på grund av att avgångstiden för båten blir senare än förväntat, kommer du att få pengarna tillbaka. Se det som ett smidigt sätt att tillbringa ett antal timmar i New York, utan stress.
Boka en privat rundtur av New York till hamnen här
Boka en privat rundtur av New York från hamnen här
Transport mellan Manhattan och båthamnar i New York

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat