Transfer från LaGuardia flygplats till Manhattan

Transfer LaGuardia Airport to Manhattan

För transfer från LaGuardia flygplats till Manhattan är det bäst att ta en taxi, shuttlebuss eller Car Service. LaGuardia flygplats (LGA) ligger i Queens, inte långt ifrån Uptown Manhattan. Om du reser till Long Island City eller om du reser tillbaka från Manhattan till LaGuardia, är det samma regler som gäller.

Contents

Taxi från LaGuardia till Manhattan

Från LaGuardia flygplats kostar en taxi mellan $40 och $60 plus tullavgifter och dricks. Det finns ingen fast taxa. Från Manhattan till LaGuardia flygplats beror priset på var du åker ifrån på Manhattan.

Privat transfer

Vill du åka från flygplatsen till ditt hotell med en privat bil och chaufför? Och föredrar du att ordna med transfer innan du reser? Boka då en privat transfer i förväg. Det finns olika alternativ att välja mellan.

Privat ekonomitransfer

Välj privat ekonomitransfer och har allt klappat och klart innan du reser till New York.  Du behöver endast ringa dem så fort du har hämtat upp dina väskor och chauffören hämtar upp dig utanför ankomstterminalen.

Boka privat ekonomitransfer här

Privattransfer med upphämtningsservice (meet & greet)

Om du föredrar att bli upphämtad av din chaufför i ankomsthallen kan du boka den här transfern. Du ger alla flyguppgifter innan du reser och du behöver inte ringa när du anländer i New York. Din chaufför kommer att möta dig i ankomsthallen och håller i en skylt med ditt namn på. Boka den här transfern om du känner dig lite osäker på engelskan.

Boka din privatransfer med upphämtningsservice här

Limousin

Boka en flygplatstransfer med limousin för att anlända i New York city i stil. Du kan ta en limousintransfer från flygplatsen till ditt hotell för max. 7 personer.

Boka limousintransfer här

Delad shuttlebuss

Du kan boka en shuttlebuss som tar dig till ditt hotell eller lägenhet. De är det bästa alternativet om du inte känner för att ta en taxi. Resan tar lite längre tid än med en taxi eftersom de släpper av flera passagerare. Boka din plats på shuttlebussen innan du åker. Du får en kupong (voucher) via mejl som du ska skriva ut. Du kommer att hitta shuttlebussarna utanför terminalen. För närvarande körs endast de små shuttlebussarna, de stora expressbussarna är inte i drift.

Boka delad shuttlebuss transfer här

Allmänna färdmedel

För att resa från LaGuardia till Manhattan, tar du först bussen till en tunnelbanestation. Om du ska till Midtown eller Downtowwn, ta buss Q70 till Roosevelt Avenue. Här byter du till tunnelbanelinje E, M, F, R eller 7. Om du ska till Upper East Side eller Upper West Side, ta buss M60 till 125th Street. Allmänna färdmedel är väldigt billigt. Tänk på att du måste byta färdmedel ett antal gånger vilket är mindre praktiskt efter en lång flygtur med stora väskor.

Eric tipsar: Jag skulle rekommendera att ta en taxi till och från LGA flygplats. Det är helt klart det lättaste sättet att åka. De små eller stora bussarna är också bra alternativ men tar längre tid. Undvik allmänna färdmedel, det är helt enkelt inte värt det.

Reser du till en annan flygplats?

Läs mer om transfer från JFK flygplats till Manhattan här

Läs mer om transfer från Newark flygplats till Manhattan här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat