Spa i New York

Köp dina biljetter nu
Spa i New York

Det bästa spaet i New York är QC NY Spa på Governors Island. Detta spa har förutom bastu och pooler mer än tjugo wellnessupplevelser och en fantastisk utsikt över New Yorks skyline. Här kommer du att befinna dig i lyx och lugn. Byt ut New Yorks liv och rörelse mot några timmars avkoppling.

Köp dina biljetter till QC Spa i New York här

Om biljetter till QC Spa i New York inte är tillgängliga kan du boka en behandling på detta spa i New York.

Spa i New York

Den här spaanläggningen i New York har mer än tjugo wellness-upplevelser, från bastu och ångbad till infraröda sängar och spa-bad. Från utomhuspoolerna, som är uppvärmda till en behaglig temperatur, kan du njuta av utsikten över Manhattan med en cocktail i handen. Eftersom anläggningen är ganska stor finns det tillräckligt med plats för varje gäst. Allt är gjort för att varva ner och för att förmedla en känsla av lyx. Man kan luta sig tillbaka och slappna av.

Spaet finns på Governors Island, en liten ö sydost om Manhattan. Det är en perfekt plats för att låta stadens liv och rörelse ebba bort. Det finns en hel del historia på ön. Till exempel är spa-byggnaderna över hundra år gamla och användes tidigare som armébaracker. Nu har de här byggnaderna ombyggda till ett lyxigt spa.

Spa i New York - QC NY Spa Spa i New York - Utsikt

QC NY Spa

Biljetten ger dig timmars tillgång till spaet i New York, så att du kan njuta av allt välbefinnande. Vid ankomst får du tofflor och en badrock. Det finns även skåp tillgängliga där du kan förvara dina tillhörigheter, och handdukar finns tillgängliga i hela spaanläggningen för dig att använda. Dessutom kan du njuta av gott kaffe, te, vatten och lite tilltugg. Du kan skämma bort dig själv extra genom att boka en behandling, som massage eller ansiktsbehandling, och unna dig en lunch.

Eric tipsar: “Jag blev positivt överraskad av detta dagspa i New York; det finns gott om plats, det finns något för alla och det ligger nära Manhattan. För några timmars avkoppling är det värt pengarna. Det är extra trevligt att ge detta i present till Mors dag eller att besöka med någon du tycker väldigt mycket om. När man åker till New York med vännerna får man inte missa ett besök på spaet.”

Spa i New York - Drinkar

Praktisk information

Du tar dig till spaet med färjan som avgår från centrala Manhattan. Färjeturen ingår i biljetten till spaet.

  • Plats: Governors Island
  • Öppettider: öppet dagligen
  • Åldergräns: Från 21 år

Köp dina biljetter till QC Spa i New York här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat