New Jersey Devils biljetter 2024 – 2025

Köp dina biljetter nu
New Jersey Devils biljetter
Pris från 165.00 SEK

Det är lätt och smidigt att köpa New Jersey Devils biljetter online. Det är en kul upplevelse att se en NHL-ishockeymatch live. New Jersey Devils spelar i den stora inomhusarenan Prudential Center i Newark, New Jersey. Ishockeysäsongen pågår från slutet av oktober till april. Det är alltid kul att gå till en ishockeymatch, det spelar ingen roll om du gillar sporten eller inte.

Köp dina New Jersey Devils biljetter här

Få 46 kr rabatt när du beställer för 1000 kr eller mer med kampanjkoden HELLOTICKET5

Köp New Jersey Devils biljetter

Köp biljetter till New Jersey Devils i det här spelschemat och välj ett matchdatum som passar din planering. Du kan betala för biljetterna med kreditkort. Biljetterna är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången på Prudential Center. Du behöver inte skriva ut de här mobilbiljetterna. Du kommer garanterat få äkta matchbiljetter och de kommer alltid att levereras i tid via e-post.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att matchbiljetterna redan är slutsålda.

Om du är i New York och inte får tag på biljetter till varken Rangers eller Islanders och du har inget emot att ta resa lite, då kan en Devilsmatch vara något för dig.

New Jersey Devils biljetter - Arena New Jersey Devils biljetter - Ishockey

Vad är bra platser för en New Jersey Devils match?

Det är alltid viktigt att ha bra sittplatser när du ser en ishockeymatch om du vill kunna se pucken. Men du kan också gå dit för att njuta av stämningen.

Du hittar de bästa sittplatserna i sektionerna 7, 8, 9, 18, 18, 19 och 20 men de är också de dyraste platserna som kostar mellan 100-280 dollar per biljett. Ju närmare rinken du sitter, desto bättre ser du men du kan även köpa biljetter till platser lite högre upp.

Sektion 100 har perfekta platser för 60-150 dollar per biljett. De billigaste sittplatserna är i sektion 200 men jag kan inte rekommendera att köpa dem eftersom de är för långt ifrån, även om de bara kostar 45-55 dollar.

Köp dina New Jersey Devils biljetter här

New Jersey Devils - Prudential Center platskarta

Praktisk information

Ishockeysäsongen pågår från början av oktober fram till mitten av april. Alla hemmaspel av New Jersey Devils är populära så planera i förväg. New York Rangers och New York Islanders spelar också under den perioden

Hur kommer man till Prudential Center?

Det är lätt att komma till Prudential Center i New Jersey med tåg eftersom arenan ligger bara två gator från Newark Penn Station. Tågen åker ofta och det är lätt att få tag på en biljett.

NJ Transit

Ta Northeast Corridor eller North Jersey Coast Line från Penn Station New York till Newark Penn Station, resan tar endast ca 20 minuter. Det är en kort promenad till Prudential Center. Följ Jerseyfansen så ordnar sig resten!

PATH-train

Om ditt hotel är nära Financial District kan du också resa med PATH-train från WTC stationen. Restiden är ca 30 minuter.

När bör jag anlända vid Prudential Center?

Försök vara där 30-60 minuter innan spelet börjar så att du har tillräckligt med tid att hitta din sittplats samt köpa något att dricka.

Vad kan jag ta med mig till Prudential Center?

Du får inte ta med dig ryggsäckar till Prudential Center. Alla andra typer av väskor är tillåtna så länge de inte är större än 30 x 35 cm. Om du tar med dig en väska kan du förvara den för 10 dollar i ett skåp.

Resvägen tillbaka till Manhattan

Det lättaste sättet att ta sig tillbaka till Manhattan är att ta samma väg som du kom. Jag gillar att ta PATH tåget eftersom det går så snabbt och är billigt. Det kommer att vara många människor som åker tillbaka till Manhattan så det är en helt säker resväg.  Båda tågen åker hela natten.

New Jersey Devils biljetter - Match New Jersey Devils biljetter - Prudential Center

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat