Biljetter till One World Observatory

Köp dina biljetter nu
Biljetter till One World Observatory

Med biljetter till One World Observatory kan du besöka det högsta observationsdäcket i New York. Ta dig upp till 102:a våningen på 47 sekunder och njut av 360-gradersutsikten över staden. Observationsdäcket på One World Trade Center har tre våningar med utsikt över bl.a. Midtown Manhattan, Frihetsgudinnan och Brooklyn Bridge.

Boka dina biljetter till One World Observatory här

Contents

One World Observatory biljetter

Det finns två typer av biljetter till One World Observatory. Om du är säker på när du vill besöka observatoriet väljer då General Admission biljetter, som också är de billigaste.

Om du är osäker på din planering eller vill ta hänsyn till vädret kan du köpa Flex-biljetter. Den här all-inclusive biljetten inkluderar entré utan köer, Digital Skyline Guide (läs mer om den här nedan) och en kupong på 15 dollar för en drink eller något i presentbutiken. Du kan välja om du vill besöka observationsdäcket på morgonen eller eftermiddagen och du kan gå dit vid en tidpunkt som passar dig.

Sky Pods

Hissarna på one World Observatory kallas för Sky Pods och det får plats för 15 personer per hiss. Turen upp till våning 102 tar bara 47 sekunder. Under tiden kan du titta på en fascinerande animerad film om hur New Yorks skyline har ändrats under tidens gång.

Eric tipsar: “Hissen upp till One World Observatory är rolig. Eftersom observationsdäcket ligger i Downtown Manhattan har du utsikt över hamnen, broarna och Frihetsgudinnan. Allt detta kommer att synas bättre under dagtid än när det är mörkt. Observatoriet är helt inomhus, vilket gör det till det bästa observatoriet för personer med höjdrädsla.”

See Forever Theater

När du väl är uppe, kan du se en 2-minuter lång video om New York i See Forever Theater. När den är slut öppnas ridån och då kommer den….New Yorks skyline! Du stannar inomhus under besöket. Glöm inte bort att Empire State Building och Top of the Rock har observatoriedäck utomhus.

Digital Skyline Guide

Digital Skyline Guide är en iPad som guidar dig genom staden: Läsplattan följer med dig när du går från fönster till fönster. Du kan röra vid en av valen som visas på iPaden så flyger du digitalt dit med helikopter och får höra fascinerande historier om varje plats. Den här funktionen ingår också i Skip the Line Combination biljetten, vilket är praktiskt om du inte har mycket tid och vill ha snabb och problemfri entré till One World Observatory.

Biljetter till One World Observatory - Utsikt

Dagstur inklusive biljetter till One World Observatory

Om du vill se många sevärdheter på en dag kan den här heldagsturen ge dig en omfattande introduktion till New York via Midtown,  9/11 Memorial och Financial District. Du får även se Frihetsgudinnan från vattnet. Rundturen avslutas i One World Observatory med en förbokad biljett. Klicka här för mer information och biljetter.

One World Observatory billetter - utsikt över Manhattan One World Observatory - Bar

Praktisk information

Skriv ut din biljett eller visa upp den som mobilbiljett och se till att vara där 15 minuter innan den angivna tiden. Alla besökare måste gå genom en säkerhetskontroll. Du kan endast ta med dig en liten väska upp. Det finns inga förvaringsboxar.

  • Plats: Huvudentrén är på West Street (hörnan av West och Vesey Street)
  • Öppettider: från kl. 09.00 till 21.00
    • Sista entrén är 60 minuter före stängning
  • Barn upp till 5 år har gratis inträde

Boka dina biljetter till One World Observatory här

One World Observatory - Freedom Tower

Kanske är du även intresserad av:

Vad kostar det att besöka One World Trade Center?

Priser för One World Observatory biljetter börjar vid 488 SEK för vuxen. Hoppa över kön genom att beställa online.

Vilken tid är bäst för att åka upp i One World Observatory?

Jag rekommenderar att besöka One World Observatory under dagtid då du får en magnifik utsikt över New York och New Jersey.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat