Bästa hamburgarna i New York

Bästa hamburgarna i New York

De bästa burgarna i New York, enligt min mening, hittar du på den här sidan. Det här är de ställen jag älskar att äta hamburgare på i New York. Och jag kan försäkra dig om att jag har provat många av dem. Från en mysig restaurang för lunch eller middag till en utsökt och snabb burgare på språng – här är mina favoritburgare i New York.

 1. Contents

  Au Cheval (33 Cortlandt Alley)

  Den här restaurangen ligger i en gränd, precis som de man ser i filmer och TV-serier. Platsen kan se lite ruffig ut, men Au Cheval är hipp och extremt stämningsfull inuti. Det är ett populärt ställe för New York-bor och passar perfekt för lunch eller middag. Beställ deras berömda burgare, lägg till bacon och ett stekt ägg, servera med en drink och njut! Bokning krävs.

  Bästa hamburgarna i New York - Au Cheval Bästa hamburgarna i New York - Au Cheval burger

 2. Hamburger America (51 MacDougal Street)

  Om du behöver en snabb bit mat på en amerikansk diner är Hamburger America ett utmärkt val! Restaurangen grundades av George Motz, som också är känd som USA:s hamburgarexpert. Han har skrivit böcker om hamburgare i USA och till och med haft ett TV-program om dem. Vem kan göra en bättre hamburgare än någon som vet allt om den?

  På Hamburger America kan du få en smash burger, vilket är en burgare som plattas till på grillplattan. Min favorit här är den klassiska burgaren, men det finns även andra alternativ på menyn. Du kan äta hamburgaren på språng eller äta inne.

  Bästa hamburgarna i New York - Hamburger America Bästa hamburgarna i New York - Hamburger America burger

 3. Corner Bistro (331 West 4th Street)

  Den här hamburgerbaren är egentligen en bar där New York-borna stannar till för en snabb bit mat innan de går på klubb. Förvänta dig inte fina bestick, tallrikar eller glas, men trots det är burgaren utsökt. Corner Bistro är känd för sin Bistro Burger, som serveras med cheddarost och bacon. Burgaren är inte tung för magen, men den är mättande. Beställ en portion pommes frites om du vill och du har en trevlig lunch. Om du inte är hungrig är det också ett utmärkt ställe att ta en drink i baren. Observera dock att denna bar endast accepterar kontanter. Det finns en bankomat nära toaletterna.

  Bästa hamburgarna i New York - Corner Bistro Bästa hamburgarna i New York - Corner Bistro burger

 4. Peak Restaurant & Bar (30 Hudson Yards, 101. våning)

  Peak NYC är en restaurang som ligger på våning 101 i 30 Hudson Yards. Det är en våning ovanför Edge Observation Deck. Utöver den fantastiska utsikten, finns det goda hamburgare på menyn. American Wagyu Burger har även rökt bacon, dijonaise och cheddarost. Burgaren serveras endast under lunchtid och kanske är lite dyr men med tanke på den spektakulära utsikten, verkligen värt det.

  Bästa hamburgarna i New York - Peak Bästa hamburgarna i New York - Peak burger

 5. Burger Joint (119 West 56th Street, Thompson Central Park)

  Inne i superdeluxe Thompson Central Park hotellet finns det en gömd pärla för alla hamburgerälskare. Gå genom lobbyn och sedan till vänster där du möts av en korridor. Du kommer att bli överraskad av vad du ser! Burger Joint är ett stammishak för studenter och har en underjordisk och grottliknande atmosfär. Hamburgarna här är verkligen bra!

  Den bästa burgaren på menyn är ostburgaren med “The Works”(som betyder allt på). Burger Joint är verkligen ett kul och trevligt ställe, inte enbart för hamburgarna utan även för den sköna stämningen och interiören. Ett perfekt lunchställe eller för en utekväll men inte för en romantisk kväll för två.

  Bästa hamburgarna i New York - Burger Joint Bästa hamburgarna i New York - Burger Joint burger

 6. 5 Napkin Burger (630 9th Avenue)

  Smak och tycke är individuellt, men denna restaurang är älskad av alla New York-bor. Förutom hamburgare serverar 5 Napkin Burger även andra rätter som pommes frites, sallader och skaldjur. Enligt min mening är den godaste burgaren på menyn 5 Napkin Burger. Denna burgare är toppad med specialost och sås. Det är en tung burgare, men jag tycker om att kämpa med den.

  5 Napkin Burger ligger i Hell’s Kitchen, vilket gör det till en bra restaurang att besöka innan man går på Broadway show.

  Bedste burger i New York - 5 Napkin Burger Bästa hamburgarna i New York - 5 Napkin Burger burger

 7. Shake Shack (Madison Square Park)

  Shake Shack är mest känd för sina goda milkshakes och sina långa köer. Men då har de också mycket goda hamburgare. Shake Shack är väldigt populärt bland turister och därför har de nu öppnat ytterligare en restaurang i hörnet av Times Square. Väntetiden är ofta lång och därför har ägarna har hängt upp en webbkamera som man kan följa på deras webbplats, så att folk kan kontrollera hur lång kön är. För restaurangen vid Madison Square Park, som även är deras första restaurang, kan kötiden ibland vara så lång som tre timmar. Beställ en Double Shack Burger och glöm inte en att ta en liten milkshake till det.

  Bästa hamburgarna i New York - Shake Shack Bästa hamburgarna i New York - Shake Shack burger

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat