Transport mellan flygplatser och båthamnar i New York

Transport från flygplats till kajplats i New York

Letar du efter transport mellan flygplatser och båthamnar i New York? New York har tre olika hamnar: Manhattan Cruise Terminal, Brooklyn Cruise Terminal och Cape Liberty Cruise Port i New Jersey. New York har också tre flygplatser: John F. Kennedy International Airport (JFK), Newark International Airport (EWR) och LaGuardia (LGA).

Oavsett transportväg, så tycker jag att nedanstående privat transfer är det bästa alternativet. Varför? Den är snabb och billig. Dessutom är det säkrare och enklare att ha tillgång till en egen bil med chaufför.

Boka din transport från flygplats till hamn här

Boka din transport från hamn till flygplats här

Contents

Flygplats transport till/från New York Cruise Port

All-inclusive transfer fungerar som en taxi, med skillnaden att du bokar en privat bil och chaufför. Se till att boka i god tid i förväg. Ju tidigare du bokar, desto billigare blir det. Prisen beror på flygplatsen, hamnen och antalet passagerare som du delar limousinen med. Tullavgifter och dricks är inkluderat I priset, så det blir inga obehagliga överraskningar.

Resa mellan olika stater

Reser du mellan två olika stater som New York och New Jersey? Privat transport har en extra fördel. Yellow cab chaufförer har rätt att ta ut en premium taxa för resor mellan olika stater medan bil chaufförer inte gör det.

Vill du stanna i New York före eller efter din båtkryssning?

Läs mer här om transport från kajplatserna till ditt hotell (eller någon annanstans på Manhattan!

Transport mellan flygplatser och båthamnar i New York

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat