Dyker Heights Christmas Lights

Köp dina biljetter här

Dyker Heights Christmas Lights

Dyker Heights Christmas Lights Tour är något du inte ska missa om du är i New York under julsäsong. Du kommer att se fantastiska juldekorationer ”over the top” på många hus med massor av julbelysning i form av renar, stora snöflingor och jultomtar. Området som firar den här årliga traditionen heter Dyker Heights, som är känt för sina vackra juldekorationer och julbelysning. Det är sannerligen en glittrande upplevelse och det är klart värt att ta en busstur dit för att se alla juldekorerade hus.

Betala säkert och enkelt med:

Dyker Heights och Bay Ridge Tour

Under den här rundturen besöker du Dyker Heights och Bay Ridge i Brooklyn, två amerikansk-italienska områden som båda kämpar om första platsen när det gäller de vackraste juldekorationerna under julsäsongen. Ta bussen från Midtown Manhattan och gå av igen i Brooklyn. Tillsammans med en guide upptäcker du de fantastiskt dekorerade husen. Fördelen med den här rundturen istället för att upptäcka området på egen hand är att guiden kan berätta om historien bakom den här jultraditionen (det hela började med ett hus!). Dessutom kanske guiden kommer att presentera några av stolta husägarna. Några av dem hyr in speciella företag för tusentals dollar för att skapa de fantastiska dekorationerna!

Dyker Heights Christmas Lights - Blåa ljus Dyker Heights Christmas Lights - Julkrubba

Juldekorationer på Manhattan

Efter du har njutit av alla intryck och julstämning i Brooklyn, tar bussen dig tillbaka till Manhattan. Du kommer att se fantastiska vyer över Manhattan skyline på vägen tillbaka och rundturen slutar vid Union Square. Rundturen som börjar kl. 16:00 avslutas i Midtown, nära Times Square och Bryant Park.

Eric tipsar: Det viktigaste tipset inför den här rundturen är: vänta inte med att boka! En tur ut till Dyker Heights är ett måste om du är i New York i december månad. Rundturerna är väldigt populära och blir fort slutsålda. Vänta inte för länge med att boka dina biljetter, annars kanske de redan är slut då du vill åka.
Dyker Heights Christmas Lights - Juldekorationer

Praktisk information

Efter betalningen får du en voucher (kupong) med all information. Du behöver inte skriva ut vouchern.

  • Avgångstid: kl. 17:00, 18:00, 19:00 och 20:00
  • Längd: 3,5 timmar
  • Samlingsplats: nära Union Square
  • Priority Seating: Dessa gäller på de första raderna i bussen så att du kan gå av och på före alla andra.

Rundturen som avgår kl. 16:00 har en annan samlingsplats än övriga avgångstider:

  • Avgångstid: kl. 16:00
  • Längd: 4 timmar
  • Samlingsplats: nära Times Square

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat