Biljetter till opera i New York 2023

Biljetter till opera i New York

Det är lätt att köpa biljetter till opera i New York innan du reser. Metropolitan Opera i Lincoln Center lockar till sig världsberömda musiker och operasångare. Upplev en världsberömd opera som La Traviata, la Boheme eller Macbeth. När du går till en opera i Lincoln Center kommer du att kunna beundra den vackra lobbyn och njuta av en fantastisk akustik i Metropolitan Opera House. En perfekt och elegant utekväll i New York. Operasäsongen börjar i slutet av september och fortsätter till slutet av maj/mitten av juni.

Klicka här för att se biljetter till opera och köpa dina biljetter här

Få 46 kr rabatt när du beställer för 1000 kr eller mer med kampanjkoden HELLOTICKET5

Metropolitan Opera kalender

Metropolitan Opera är den största organisationen för klassisk musik i Nordamerika. Den är känd för sina berömda operasångare. Metropolitan Opera visar över 26 olika operor och har 200 föreställningar varje säsong. Mets operakalender varierar varje år, från mindre kända operor till klassiker som Aida and The Magic Flute. Det finns flera olika operor under veckan, vilket gör säsongen mycket varierad. Se nedan för Metropolitan Operas kalender och för att boka biljetter.

Biljetter till opera i New York - Cosi fan tutte Biljetter till opera i New York - Akhnaten

Var ska jag sitta på Metropolitan Opera House?

Om du vill ha bra platser rekommenderar jag att du tar platserna i orkestern. På så sätt är du nära scenen och kan se föreställningen i all sin prakt. Om du får en plats högre upp i operahuset kan du se teaterns storslagenhet. Dessa sektioner kallas Grand Tier och Dress Circle. Kom ihåg att vissa platser är högt belägna, så om du är höjdrädd bör du köpa orkesterbiljetter.

Om du har en liten budget kan du köpa biljetter till balkongen eller Family Circle. Dessa platser ligger högt upp i teatern, men du kan ändå uppleva operan. Lincoln Center erbjuder också läktarplatser, men personligen är jag inte ett fan av dessa. Du ser operan från sidan, men jag föredrar att se den framifrån. Klicka här för att se sittplatskartan för Metropolitan Opera House.

Hur köper man operabiljetter?

Det är enkelt att köpa biljetter till operan i New York i översikten nedan. Jag rekommenderar att du köper operabiljetter online före din resa till New York. Det sparar tid och framför allt slipper du stressa över att hitta biljetter när du är i New York.

Det är enkelt att köpa en biljett:
  • Klicka på länken och välj det datum du vill åka.
  • Fyll i dina uppgifter och betala
  • Kontrollera ditt e-postmeddelande för att få en bekräftelse.
Eric tipsar: Vid varje sittplats hittar du en liten skärm med översättning av texterna vilket gör det lättare att följa händelserna på scenen. De tillgängliga språken varierar beroende på föreställning men oftast hittar du dem på engelska, tyska, italienska och spanska.

Praktisk information

  • Längd: Beroende på vilken opera, oftast mellan 3-4 timmar
  • Plats: Metropolitan Opera House, 30 Lincoln Center Plaza
  • Tillgänglighet:

Biljetter till Metropolitan Opera

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat