Vandrarhem i New York

Det finns en stor fördel med vandrarhem i New York: de är betydligt billigare än hotell. Om du inte har något emot att dela rum är det ett perfekt alternativ. Kvaliteten på vandrarhemmen som finns på den här sidan är bra, så för studenter och ungdomar är det en jättebra möjlighet. Förutom att det är billigt är vandrarhem bra om man är social och vill träffa nya människor och utforska New York.

Letar du efter ett vandrarhem i New York City? Låt mig hjälpa dig! Här finns ett antal bra vandrarhem på och utanför Manhattan.

Contents

Vandrarhem på Manhattan

Om det är viktigt att du har nära till alla attraktioner i New York är det bäst att välja ett vandrarhem på Manhattan. Ett vandrarhem här kostar lite mer än utanför Manhattan, men då är du mitt i Staden Som Aldrig Sover.

Nap York Central Park Sleep Station

Sov i en pod på Nap York Central Park Sleep Station! På detta moderna vandrarhem kan du boka din egen pod och du kanske till och med har turen att få utsikt över staden. Det finns blandade rum och rum enbart för kvinnor. Varje rum har 2 till 6 poddar och ett privat badrum. På grund av poddarna har du mer integritet. Dessutom känns detta vandrarhem väldigt säkert.

På varje våning finns en gemensam lounge och kök för gästerna att använda, för att inte tala om gratis WiFi. Det finns gratis kaffe och te och en takterrass att använda. Om du bor i en sovsal för kvinnor är hela våningen endast för kvinnor och det finns ingen tillgång för andra män än personal. Du kan lagra ditt bagage på vandrarhemmet före och efter att du checkar in och ut.

Som namnet antyder fokuserar detta vandrarhem på sömn och därför ombeds gästerna att vara tysta. Därför är det inte ett typiskt vandrarhem för att umgås, utan mer om du är i stan för att arbeta eller bara vill ha en plats där din sömn är garanterad. Vandrarhemmet ligger mitt bland flera Broadway-teatrar, nära Columbus Circle och Central Park, vilket gör det till en idealisk bas för att utforska New York.

Se tillgängliga rum hos Nap York Central Park Sleep Station här

Hostels i New York Nap York - Central Park Sleep Station Hostels i New York Nap York - Central Park Sleep Station gemensamt område

HI New York City Hostel

Sovsalarna på HI New York City Hostel är de största på denna lista, med 10 till 12 bäddar per rum, men det finns också sovsalar med bara fyra bäddar. Vandrarhemmet känns fortfarande mycket säkert eftersom du bara kan komma in med ditt nyckelkort. Vandrarhemmet ger dig en säng; toaletter och duschar finns i korridoren. Sammantaget är detta vandrarhem mycket rent. Du kan använda köket för att förbereda en måltid och njuta av den på terrassen utanför, till exempel. Det finns flera gemensamma utrymmen och de organiserar alla typer av aktiviteter som gör det enkelt och roligt att träffa nya människor.

Du kan bara bo på detta vandrarhem om du är över 18 år gammal eller 13 år gammal tillsammans med en vårdnadshavare. HI NYC Hostel ligger mycket nära Central Park och ligger i Upper West Side. Du kan också lagra ditt bagage efter att du checkat ut, vilket är bekvämt.

Se tillgängliga platser på HI NYC Hostel här

Eric tipsar: “HI Hostel i New York är ett utmärkt ställe att träffa andra människor. På grund av de gemensamma utrymmena är det lätt att umgås. De anordnar evenemang som pubrundor, yoga och vandringsturer så att du också kan lära känna New York. Det är särskilt ett bra ställe för ensamresenärer att bo på.”

Hostels i New York - HI New York City Hostel Hostels i New York - HI New York City Hostel sovsal

Utanför Manhattan

Om du inte har något emot att resa in till stan utan är mer orolig över din budget kan du välja ett vandrarhem utanför Manhattan. Det är ett perfekt sätt att upptäcka de andra stadsdelarna i New York och oftast kan du ta dig in till stan inom en halvtimme beroende på läget.

The Local NYC

På vandrarhemmet Local NYC kan du välja mellan ett privat rum med badrum eller ett delat rum. Sängarna är riktigt sköna och vandrarhemmet har en härlig atmosfär. Vandrarhemmet ligger i en väldigt artistisk del av Queens, vilket kan ses på vandrarhemmet som har konstutställningar med lokala konstnärer. Tunnelbanan tar dig till Times Square på 20 minuter.

Vandrarhemmet har även en takterrass, ett café med gott kaffe och en bar om du vill njuta av en drink. När du checkar in får du en kupong för en gratis öl eller ett glas vin. Det finns ett tvättrum, vilket är praktiskt om du stannar en längre tid. Vandrarhemmet anordnar egna event som filmkvällar och yogaklasser så att alla ska trivas!

Se tillgängliga rum hos The Local NYC här
20 minuter från Times Square

Hostels i New York - The Local NYC Hostels i New York - The Local NYC takterrass

Q4 Hostel

Q4 Hostel ligger i Long Island City. Vandrarhemmet är öppet 24 timmar om dygnet och har säkerhetsövervakning hela tiden. Vandrarhemmet tillåter inte gäster under 17 år utan målsmans sällskap och inga måltider ingår. Förutom att du har väldigt nära till stadens centrum är rummen välstädade och rena. Det finns både privata rum och sovsalar för män eller kvinnor.

Se tillgängliga rum hos Q4 här
15 minuter från Times Square

Eric tipsar: “Jag rekommenderar att bo på ett vandrarhem på Manhattan, även om det kostar lite mer. Särskilt om du reser ensam; du är mitt i allt och säkerheten kommer att vara mindre av ett bekymmer för dig. Jag rekommenderar dock inte att bo på West Side YMCA Hostel. Jag bodde här en natt 2023 och det var mycket olyckligt vad jag hittade här. Det är ett ikoniskt ställe att bo på och jag får ofta frågor om det, men tyvärr har det sett bättre och renare dagar. Stället är så stort och det finns så många människor på varje våning att du kan känna dig obekväm.”

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat