Vandrarhem i New York

Letar du efter ett vandrarhem i New York? Då kan jag hjälpa dig! Det finns en stor fördel med vandrarhem i New York: de är betydligt billigare än hotell. Om du inte har något emot att dela rum (med allt oljud som det innebär) är det ett perfekt alternativ. Kvaliteten på vandrarhemmen som finns på den här sidan är bra, så för studenter och ungdomar är det en jättebra möjlighet. Förutom att det är billigt är vandrarhem bra om man är social och vill träffa nya människor.

Här finns ett antal bra vandrarhem på och utanför Manhattan. Använder du länkarna nedan behöver du inte betala någon bokningsavgift!

Contents

Vandrarhem på Manhattan

Om det är viktigt att du har nära till alla attraktioner i New York är det bäst att välja ett vandrarhem på Manhattan. Ett vandrarhem här kostar lite mer men då är du mitt i Staden Som Aldrig Sover.

Nap York Central Park Sleep Station

Sov i en pod på Nap York Central Park Sleep Station! På detta vandrarhem kan du boka din egen pod, och du kanske till och med har utsikt över staden. Varje rum har 2 till 6 poddar och ett eget badrum. Det finns en gemensam lounge och ett kök som gästerna kan använda, tillsammans med gratis WiFi. Vandrarhemmet ligger mitt i flera Broadway-teatrar, nära Columbus Circle och Central Park.

Se tillgängliga rum hos Nap York Central Park Sleep Station här

HI New York City Hostel

På HI New York City Hostel är rummen större än på alla andra vandrarhem på den här sidan: 10 till 12 bäddar per rum. Vandrarhemmet har bekväma sängar och ett kök finns att använda. Det finns två större sällskapsutrymmen. Du kan endast bo här om du är över 18 eller 13 i en vuxens sällskap.HI NYC vandrarhemmet ligger väldigt nära Central Park på Upper West Side. Det finns bagageutrymme att förvara väskorna i efter att du checkat ut vilket kan vara praktiskt.

Se tillgängliga platser på HI NYC Hostel här

West Side YMCA Hostel

West Side YMCA Hostel har ett fantastiskt läge, nära till Central Park och Midtown Manhattan. Det är promenadavstånd till Lincoln Center, Columbus Circle och Times Square. Det finns rum med delat eller halvprivat badrum för en eller två personer, liksom de mer konventionella blandade sovsalarna med 6 bäddar. Vandrarhemmet har även två inomhuspooler och ett gym samt gratis WiFi.

Se tillgängliga rum hos West Side WMCA här

Utanför Manhattan

Om du inte har något emot att resa in till stan utan är mer orolig över din budget kan du välja ett vandrarhem utanför Manhattan. Det är ett perfekt sätt att upptäcka de andra stadsdelarna i New York och oftast kan du ta dig in till stan inom en timme beroende på läget.

The Local NYC

På vandrarhemmet Local NYC kan du välja mellan ett privat rum med badrum eller ett delat rum. Vandrarhemmet ligger i en väldigt artistisk del av Queens och tunnelbanan tar dig till Times Square på 20 minuter. Vandrarhemmet har även en takterrass om du vill ta en drink, och ett tvättrum, vilket är praktiskt om du stannar en längre tid. Vandrarhemmet anordnar egna event som filmkvällar och yogaklasser så att alla ska trivas!

Se tillgängliga rum hos The Local NYC här
20 minuter från Times Square

Q4 Hostel

Q4 Hostel ligger i Long Island City. Vandrarhemmet är öppet 24 timmar om dygnet och har säkerhetsövervakning hela tiden. Vandrarhemmet tillåter inte gäster under 17 år utan målsmans sällskap och inga måltider ingår. Förutom att du har väldigt nära till stadens centrum är rummen välstädade och rena. Det finns både privata rum och sovsalar för män eller kvinnor.

Se tillgängliga rum hos Q4 här
15 minuter från Times Square

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat