Go New York Explorer Pass

Köp dina biljetter nu

Köp dina biljetter här

New York Explorer Pass
Upp till 34% rabatt

Med ett Go New York Explorer Pass kan du välja hur många turistattraktioner du vill besöka. Det finns över 90 toppattraktioner, rundturer och aktiviteter att välja bland. Allt är inkluderat och till ett överkomligt pris. Det är mycket billigare än att köpa separata biljetter till varje attraktion i New York.  GoCity Explorer Pass är ett av rabattkorten du kan köpa innan du åker till New York.

Köp ditt Go New York Explorer Pass här

SPECIALERBJUDANDE: Nu upp till 34% rabatt på Explorer Pass! Köp ditt idag: Explorer Pass är giltigt i 1 år efter köp! Klicka här och använd rabattkoden ERICNYC5.

Priser för Explorer Pass

Explorer Pass är perfekt för alla som vet vad de vill se i New York. Du betalar för ett pass som ger dig entré till 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 attraktioner. Du behöver alltså inte köpa separata biljetter. Genom att köpa New York Explorer Pass kan du betala så lite som $ 28 per attraktion. Med andra ord, du kan spara upp till 45%!

Priser

3 attr. 4 attr. 5 attr. 6 attr. 7 attr. 10 attr.
Vuxna $139 $104 $179 $137 $214 $161 $259 $184 $304 $208 $414 $275
Barn 3-12 år $104 $85 $149 $113 $179 $127 $209 $146 $249 $165 $344 $227

Go New York Explorer Pass - One World Observatory Go New York Explorer Pass - Museum

Vad kan man se och besöka med New York Explorer Pass?

GoCity Explorer Pass gör det flexibelt att göra sin egen reseplanering och välja exakt vad man vill se och göra. Se panoramautsikten från Empire State Building observation deck. Res runt i staden med Hop On Hop Off-bussarna. Och varför inte hyra en cykel för att upptäcka det vackra Central Park eller Brooklyn? Explorer Pass gör det enkelt med ett och samma kort. Se alla sevärdheter som ingår i Go New York Explorer Pass här.

Eric tipsar: “Med GoCity Explorer Pass är sightseeing i New York mycket billigare eftersom du endast betalar för de attraktioner du vill se. Med de andra passen kanske du inte utnyttjar alla biljetter du köpt. När du till exempel väljer en 1-dags biljett till Hop on Hop off bussarna, en hyrcykel i Central Park och ett besök till Empire State Building och Edge, kan du spara upp till 45% jämfört med separata biljetter! Andra val är till exempel New York CityPASS och New York Pass“.

Go New York Explorer Pass - Big Bus New York Explorer Pass - Empire State Building

Så fungerar Explorer Pass

Innan köpet av New York Explorer Pass bestämmer du hur många sevärdheter du vill se. Efter det kan du välja vilket pass som passar dig. När du köper rabattkortet behöver du fylla i det datum då du vill använda kortet den första gången. Observera att det inte är något problem om det blir ett annat datum än du tänkt dig. Efter du har köpt passet får du det direkt via mejl. Du kan skriva ut det eller spara det i din mobil och använda det på din mobil.

Du behöver ha en bokad tid för guidade rundturer och vissa sevärdheter. För att göra en bokning samt se en översikt, klicka här.

New York Explorer Pass aktiveras när du besöker den första turistattraktionen. Passet är giltigt i 60 dagar så du behöver inte oroa dig över att tiden inte räcker till. Med rabattkortet kan du besöka en attraktion en gång.

Köp ditt Go New York Explorer Pass här

Eric tipsar: “Även om du har Explorer Pass på din mobil, rekommenderar jag ändå att skriva ut bekräftelsen med QR-koden. Då har du alltid tillgång till ditt Explorer Pass även om någonting händer med din telefon.”

Go New York Explorer Pass - cykeltur New York Explorer Pass - Frihetsgudinnan

Köp Explorer Pass med Unlimited MetroCard här

Du kan också köpa ditt Explorer Pass i kombination med 7-Day Unlimited MetroCard. Med detta MetroCard kan du använda tunnelbanan och alla lokala bussar obegränsat under 7 på varandra följande kalenderdagar. MetroCards skickas i ett rekommenderat brev.

Köp ditt Explorer Pass med Unlimited MetroCard här 

Unlimited +
5 attraktioner

$ 43 RABATT
Unlimited + 5 attraktioner

MetroCard – 7 dagar
➕Explorer Pass med 5 attraktioner. (Läs om vad som ingår här)
➕karta över tunnelbanan
➕10 % rabatt på Macy’s

$ 209,00

Unlimited +
7 attraktioner

$ 69 RABATT
Unlimited + 7 attraktioner

MetroCard – 7 dagar
➕Explorer Pass med 7 attraktioner. (Läs om vad som ingår här)
➕karta över tunnelbanan
➕10 % rabatt på Macy’s

$ 259,00

Unlimited +
10 attraktioner

$ 95 RABATT
Unlimited + 10 attraktioner

MetroCard – 7 dagars
➕Explorer Pass med 10 attraktioner. (Läs om vad som ingår här)
➕karta över tunnelbanan
➕10 % rabatt på Macy’s

$ 329,00

Vad är ett New York Explorer Pass?

New York Explorer pass är ett rabattkort för sevärdheter och ger entré till över 90 toppattraktioner för ett rabatterat pris. Betala så lite som $ 28 per attraktion här.

Vad kostar ett New York Explorer Pass?

Priserna för New York Explorer Pass beror på hur många sevärdheter du vill besöka. Spara upp till 45% på entrébiljetter.

Var kan jag boka med Go New York Explorer Pass?

Du kan göra bokningar med Go New York Explorer Pass här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat