2m
Frågor? Email eric@newyork.se
New York Explorer Pass

New York Explorer Pass

Köp dina biljetter nu
New York Explorer Pass

Med ett New York Explorer Pass kan du välja hur många turistattraktioner du vill besöka. Det finns över 80 toppattraktioner, rundturer och aktiviteter att välja bland. Allt är inkluderat och till ett överkomligt pris. Det är mycket billigare än att köpa separata biljetter till varje attraktion i New York. Explorer Pass är ett av rabattkorten du kan köpa innan du åker till New York. Andra val är till exempel New York CityPASS och New York Pass.


Köp ditt Explorer Pass här

Priser för Explorer Pass

Explorer pass är perfekt för alla som vet vad de vill se i New York. Du betalar för ett pass som ger dig entré till 2, 3, 5, 7 eller 10 attraktioner. Du behöver inte köpa separata biljetter. Genom att köpa Explorer Pass kan priset vara så lågt som 194 kr per attraktion. Du sparar upp till 45%!

Priserna

2 attraktionerattraktionerattraktionerattr.attr.10 attr.
Vuxen641 SEK786 SEK1013 SEK1199 SEK1524 SEK1942 SEK*
Barn 3-12 år455 SEK623 SEK780 SEK920 SEK1199 SEK1570 SEK
Barn 0-2 år GratisGratisGratisGratisGratisGratis

*194 SEK per attraktion = mest lönsamt

New York Explorer Pass - Brooklyn Bridge New York Explorer Pass - Metropolitan Museum

Vad kan man se och besöka med Explorer Pass?

Explorer Pass gör det flexibelt att göra sin egen plan och välja exakt vad man vill se och göra. Se panoramautsikten från Empire State Building observation deck. Res runt i staden med Hop On Hopp Off-bussarna. Och varför inte hyra en cykel för att upptäcka de vackra Central Park eller Brooklyn? Explorer Pass gör det enkelt med ett och samma kort. Se alla sevärdheter som ingår i Explorer Pass här.

Eric tipsar: Med Explorer Pass är sightseeing i New York mycket billigare eftersom du endast betalar för de attraktioner du vill se. Med de andra passen kanske du inte utnyttjar alla biljetter du köpt. När du till exempel väljer en 1-dags biljett till Hop on Hop off bussarna, en guidad cykeltur i Central Park, en guidad busstur på kvällen och ett besök till Empire State Building, kan du spara upp till 45% jämfört med separata biljetter!

New York Explorer Pass - DUMBO New York Explorer Pass - Empire State Building

Så fungerar Explorer Pass

Innan köpet bestämmer du hur många sevärdheter du vill se. Efter det kan du välja vilket pass som passar dig. När du köper rabattkortet behöver du fylla i det datum då du vill använda kortet den första gången. Observera att det inte är något problem om det blir ett annat datum än du tänkt dig. Efter du har köpt passet får du det direkt via mejl. Du kan skriva ut det eller spara det i din mobil och använda det på din mobil. Du kan även reservera guidade rundturer i förväg. Det ingår även en digital översikt i Explorer Pass med nyttig information angående olika sevärdheter i New York och med tydliga instruktioner för hur du ska använda ditt Explorer Pass vid sevärdheterna.

Explorer Pass aktiveras när du besöker den första turistattraktionen. Passet är giltigt i 30 dagar så du behöver inte oroa dig över att tiden inte räcker till. Med Explorer Pass får du ett visst företräde i kön vid många attraktioner och du får särskilda erbjudanden på utvalda butiker och restauranger, t.ex. rabatt på Macy’s.

Köp ditt Explorer Pass här

Eric tipsar: Även om du har Explorer Pass på din mobil, rekommenderar jag ändå att skriva ut bekräftelsen med QR-koden. Då har du alltid tillgång till ditt Explorer Pass även om någonting händer med din telefon.

New York Explorer Pass - Lincoln Square New York Explorer Pass - Frihetsgudinnan

Du kanske även är intresserad av:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


från
till och med
Sökresultat
från
till och med
Sökresultat