Go New York Explorer Pass

Köp dina biljetter nu
New York Explorer Pass

Med ett Go New York Explorer Pass kan du välja hur många turistattraktioner du vill besöka. Det finns över 90 toppattraktioner, rundturer och aktiviteter att välja bland. Allt är inkluderat och till ett överkomligt pris. Det är mycket billigare än att köpa separata biljetter till varje attraktion i New York. Explorer Pass är ett av rabattkorten du kan köpa innan du åker till New York.

Köp ditt Go New York Explorer Pass här

Priser för Explorer Pass

Explorer pass är perfekt för alla som vet vad de vill se i New York. Du betalar för ett pass som ger dig entré till 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 attraktioner. Du behöver alltså inte köpa separata biljetter. Genom att köpa Explorer Pass kan du betala så lite som $28 per attraktion. Med andra ord, du kan spara upp till 45%!

Priser

3 attr.4 attr.5 attr.6 attr.7 attr.10 attr.
Vuxna$94$136$157$189$218$279
Barn 3-12 år$71$95$120$142$159$205
Barn 0-2 årgratisgratisgratisgratisgratisgratis

Go New York Explorer Pass One World Observatory New York Explorer Pass - Metropolitan Museum

Vad kan man se och besöka med Explorer Pass?

Explorer Pass gör det flexibelt att göra sin egen reseplanering och välja exakt vad man vill se och göra. Se panoramautsikten från Empire State Building observation deck. Res runt i staden med Hop On Hop Off-bussarna. Och varför inte hyra en cykel för att upptäcka det vackra Central Park eller Brooklyn? Explorer Pass gör det enkelt med ett och samma kort. Se alla sevärdheter som ingår i Go New York Explorer Pass här.

Eric tipsar: Med Explorer Pass är sightseeing i New York mycket billigare eftersom du endast betalar för de attraktioner du vill se. Med de andra passen kanske du inte utnyttjar alla biljetter du köpt. När du till exempel väljer en 1-dags biljett till Hop on Hop off bussarna, en guidad cykeltur i Central Park, en guidad busstur på kvällen och ett besök till Empire State Building, kan du spara upp till 45% jämfört med separata biljetter! Andra val är till exempel New York CityPASS och New York Pass.

Go New York Explorer Pass Big Bus New York Explorer Pass - Empire State Building

Så fungerar Explorer Pass

Innan köpet av Explorer Pass bestämmer du hur många sevärdheter du vill se. Efter det kan du välja vilket pass som passar dig. När du köper rabattkortet behöver du fylla i det datum då du vill använda kortet den första gången. Observera att det inte är något problem om det blir ett annat datum än du tänkt dig. Efter du har köpt passet får du det direkt via mejl. Du kan skriva ut det eller spara det i din mobil och använda det på din mobil. Du kan även reservera guidade rundturer i förväg. Det ingår även en digital översikt i Explorer Pass med nyttig information angående olika sevärdheter i New York och med tydliga instruktioner för hur du ska använda ditt Explorer Pass vid sevärdheterna.

New York Explorer Pass aktiveras när du besöker den första turistattraktionen. Passet är giltigt i 30 dagar så du behöver inte oroa dig över att tiden inte räcker till. Med Explorer Pass får du ett visst företräde i kön vid många attraktioner och du får särskilda erbjudanden på utvalda butiker och restauranger, t.ex. rabatt på Macy’s.

Eric tipsar: Även om du har Explorer Pass på din mobil, rekommenderar jag ändå att skriva ut bekräftelsen med QR-koden. Då har du alltid tillgång till ditt Explorer Pass även om någonting händer med din telefon.

Köp ditt Go New York Explorer Pass här

Go New York Explorer Pass Central Park New York Explorer Pass - Frihetsgudinnan

Du kanske även är intresserad av:

Vad är ett New York Explorer Pass?

New York Explorer pass är ett rabattkort för sevärdheter och ger entré till över 80 toppattraktioner för ett rabatterat pris. Betala så lite som 230 kr per attraktion här.

Vad kostar ett New York Explorer Pass?

Priserna för New York Explorer Pass beror på hur många sevärdheter du vill besöka. Spara upp till 45% på entrébiljetter.

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat