Top Of The Rock biljetter

Köp dina biljetter nu
Top of the Rock biljetter

Köp dina Top of the Rock biljetter innan du åker till New York. Top of the Rock observatoriedäck ligger på våning 70 i 30 Rockefeller Plaza. Utsiktsplatsen erbjuder en spektakulär utsikt över New York. Ta hissen upp till den 70:e våningen och upptäck utsikterna från tre olika platser och njut av 360 graders utsikt från Top of the Rock. På ena sidan är det en vacker utsikt över Central Park och på den andra sidan har du det magnifika 103 våningar höga Empire State Building.

Köp biljetter till Top of the Rock här

Utsikt från Top of the Rock

På vägen upp till utsiktsplatsen kan du besöka en fotoutställning som berättar historien bakom Top of the Rock och Rockefeller Center. Du kommer förmodligen ha ännu högre förväntningar efter du har sett utställningen. Resan upp med hissen är en fin upplevelse. Taket i hissen är gjort av glas så du kan se när hissen åker upp i hisschaktet.

Väl uppe på toppen har du utsikt över Manhattan, New Jersey, Brooklyn och Queens! Du kan även se Chrysler Building, Brooklyn Bridge och Hudson River. Norrut har du Central Park och åt söder ser du Empire State Building. Utsiktsplattformen har tre nivåer. På den tredje nivån får du en vy utan hinder och glasvägg vilket gör det lätt att ta bra foton.

Top of the rock biljetter

Du kan enkelt beställa prisvänliga biljetter genom den här webbsidan. Det är också möjligt att besöka Top of the Rocks utsiktsplats med alla rabattkorten. Använder du något av dessa rabattkort sparar du pengar på entréavgifter.

Om jag bokar biljetter online, kan jag gå dit när jag vill?

Ja. Om du köper dina Top of the Rock biljetter online, eller om du använder ett rabattkort som New York CityPASS eller New York Pass, kan du gå dit när du vill. När du beställer biljetter, fyll i det datum då du tror att du kommer besöka Top of the Rock. Om dina planer ändras och du vill gå dit en annan dag så går det bra. Du behöver inte ändra datumet på biljetten, gå bara till Top the Rock och visa dina voucher. Allt beror förstås på hur mycket folk det är. Det är alltid mycket folk på Top of the Rock, framför allt under semestertider. Därför rekommenderar jag att du löser in din voucher/rabattkort mot en biljett och bokar ett datum och tid då du vill besöka byggnaden.

Eric tipsar: Personligen tycker jag att utsikten från Top of the Rock är bättre än utsikten från Empire State Building. Du är mitt på Manhattan och byggnaden är lite lägre. Det finns nyare byggnader som delvis blockerar utsikten mot Central Park men i allmänhet är det fortfarande en fin utsikt. Om du har möjlighet att besöka både Top of the Rock och Empire State Building så rekommenderar jag det starkt. Top of the Rock är bäst att besöka på dagtid, det är då sikten över Central Park är som bäst. När det är mörkt är parken nästan inte synbar.

Top of the Rock Tickets View of Empire State Building Top of the Rock biljetter - Observatoriedäck

Praktisk information

  • Plats: Huvudingången (Main Entrance) är på 50th Street mellan Fifth och 6th Avenue
  • Öppettider: från kl. 09.00 till 23.00
    • Sista hissen åker upp 50 minuter innan stängning
    • Öppettiderna kan variera mellan jul och nyår

Boka biljetter till Top of the Rock här

Tips: Ta den guidade rundturen vid Rockefeller Center

Top of the Rock biljetter - Utsikt vid solnedgång

Kanske är du även intresserad av:

Vad kostar en Top of the Rock biljett?

Du kan åka upp till Top of the Rock från 472 SEK. Om du vill besöka fler sevärdheter, läs om de olika rabattkorten.

Vilken tid är bäst för att besöka Top of the Rock?

Jag rekommenderar att besöka Top of the Rock på dagtid. Det är ännu finare vid solnedgång men räkna då med att det är mycket folk på plats! Läs mer om hur du kan hoppa över köerna.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat