New York Giants biljetter 2024

Köp dina biljetter nu
New York Giants amerikansk fotboll

Det är en bra idé att köpa New York Giants biljetter online innan du reser till New York. Giants matcherna är väldigt populära och är alltid utsålda. Det är en otrolig upplevelse som du inte ska missa när du är i New York. New York Giants spelar i MetLife Stadium i New Jersey, endast 30 minuter från Midtown Manhattan. Den amerikanska fotbollssäsongen pågår mellan september och januari.

Biljetter för den här säsongen finns ännu inte tillgängliga
Vill du få ett meddelande så fort det finns biljetter att köpa? Skicka ett mejl till [email protected] så här du direkt när biljetterna finns tillgängliga!


Köp dina New York Giants biljetter här

Contents

Att köpa New York Giants biljetter

Alla New York Giants matcher blir utsålda. ”Billiga” biljetter kostar mellan $100-130 per styck. Du kan leta här efter ett datum då du vill se New York Giants spela eller se listan här nedan. Biljetterna kan betalas med kreditkort. Biljetterna är mobilbiljetter som du kan visa upp på mobilen för att gå in på stadion. Du behöver inte skriva ut de här mobilbiljetterna. Du kommer garanterat få äkta biljetter och de kommer alltid att levereras i tid via e-post.

Biljetterna har ibland lägre priser än ursprungspriset. Det beror på att de kommer från ägare med säsongsbiljetter som inte kan gå på matchen. När många vill ha en biljett, stiger priserna och blir dyrare än det ursprungliga priset.

Om du inte kan få tag på biljetter till New York Giants kan du alltid se om New York Jets spelar.

New York Giants - Match New York Giants - Parkering

Var bör man sitta under en amerikansk fotbollsmatch i MetLife Stadium?

Om du har lyckats få tag på biljetter är du redan lyckligt lottad! MetLife Stadium är enorm men byggd på ett sådant sätt att man upplever som om man sitter nära spelfältet. Jag har markerat de bästa sittplatserna i rött i kartan nedan.

Om biljetterna är för dyra för dig kan du pröva att hitta biljetter högre upp eftersom det är viktigare att se matchen än att sitta på rätt plats.

Köp dina New York Giants biljetter här

New York Giants biljetter - Metlife platskarta

Praktisk information

Hur kommer man till MetLife Stadium?

Det är lätt att ta allmänna färdmedel från Manhattan så du behöver inte oroa dig över att stadion ligger i New Jersey. Tusentals fans kommer att åka samtidigt med dig så det är lätt att hitta stadion. Här är de två bästa sätten att åka dit på:

  1. Ta tåget från Penn Station vid 34th Street och 7th Avenue på Manhattan. Köp en biljett antingen vid kassan eller vid automaten till Meadowlands Sports Complex. Du tar NJ Transit tåget till Secaucus, New Jersey (resan tar ca 10 minuter). Här byter du till ett tåg som tar dig till stadion. Den resan tar ca tjugo minuter. Du behöver inte oroa dig över att hitta rätt tåg eftersom du följer alla fans som också reser dit. Tågen börjar åka ca 2,5 timmar innan matchen börjar och fortsätter två timmar efter matchen är slut. Priset är $ 11 per person tur-och retur.
  2. Du kan ta Coach USA Express bussen från Port Authority Bus Terminal på Manhattan från 42nd Street och 9th Avenue. Bussarna börjar åka ca 2,5 timme innan matchen börjar och fortsätter 1 timme efter matchen är slut. Priset är $ 14 för en returbiljett. Obs. att bussarna blir väldigt fulla efter matchen är över men alla får förr eller senare plats i bussen tillbaka till city.

När bör man komma till stadion?

Om du kommer 1,5-2,5 timmar innan matchen börjar har du tillräckligt med tid innan att titta runt lite. Se även Erics tips.

Resväg tillbaka till Manhattan

Det lättaste sättet tillbaka är att ta allmänna färdmedel. Om du köper en returbiljett tar du samma väg tillbaka. Jag föredrar att ta tåget till MetLife Stadium eftersom det är enklare. Bussen är ett bra alternativ.

Eric tipsar: “MetLife Stadium är en fantastisk upplevelse! Allting är väldigt väl organiserat och modernt. Om du har en chans att gå, GÖR DET! Det är fantastiskt. Du kan ta med en liten kamera men väskor, ryggsäckar, mat, dryck och paraplyer är inte tillåtna. Lämna Manhattan tre timmar innan matchen börjar eftersom det pågår många aktiviteter runt stadion. Som att folk sitter och grillar vid parkeringsplatsen vilket är en lustig syn. Passa på att ta en promenad runt och även genom hela stadion.”

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

Vad kostar det att gå och se en Giants match?

Priser för New York Giants biljetter börjar från:

Kan jag köpa biljetter vid MetLife Stadium?

Jag rekommender att köpa biljetter online i förväg. Läs mina tips om varför här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat