Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
New York Giants biljetter

New York Giants biljetter

Köp dina biljetter nu
New York Giants amerikansk fotboll
Pris från $ 10,00

Det är en bra idé att köpa New York Giants biljetter online innan du reser till New York. Giants matcherna är väldigt populära och är alltid utsålda. Det är en otrolig upplevelse som du inte ska missa när du är i New York. New York Giants spelar i MetLife Stadium i New Jersey, endast 30 minuter från Midtown Manhattan. Den amerikanska fotbollssäsongen pågår mellan september och januari. Om du inte kan få tag på biljetter till New York Giants kan du alltid se om New York Jets spelar.

Köp dina New York Giants biljetter här

Köp New York Giants biljetter nu, slipp service- och försändelsekostnader (e-biljetter) eller välj att hämta ut dem gratis utskrivna på plats!

Att köpa New York Giants biljetter

Alla New York Giants matcher blir utsålda. Väntetiden för en säsongsbiljett är 15 år! ”Billiga” biljetter kostar mellan 100-130 dollar per styck. Du kan leta här efter ett datum då du vill se New York Giants spela eller se listan här nedan. Biljetterna kan betalas med kreditkort och skickas till din adress eller mejl. Du kan också hämta ut biljetterna i New York gratis. Om du inte kan skriva ut dina e-biljetter kan du även hämta dem i biljettkontoret som ligger centralt, nära Times Square.

E-biljetter är alltid det snabbaste alternativet och att hämta ut dem på plats är det näst bästa alternativet. Du sparar försändelsekostnader och jag rekommenderar att du väljer ett av dem. Dina biljetter är 100% garanterat äkta och du får dem i tid.

Biljetterna har ibland lägre priser än ursprungspriset. Det beror på att de kommer från ägare med säsongsbiljetter som inte kan gå på matchen. När många vill ha en biljett, stiger priserna och blir dyrare än det ursprungliga priset.

New York Giants - Match New York Giants - BBQ

Var bör man sitta under en match amerikansk fotboll i MetLife Stadium?

Om du har lyckats få tag på biljetter är du redan lyckligt lottad! MetLife Stadium är enorm men byggd på ett sådant sätt att man upplever som om man sitter nära spelfältet. Jag har markerat de bästa sittplatserna i rött i kartan nedan.

Om biljetterna är för dyra för dig kan du pröva att hitta biljetter högre upp eftersom det är viktigare att se matchen än att sitta på rätt plats.

Köp dina New York Giants biljetter här

New York Giants - MetLife Stadium Platskarta

Praktisk information

Hur kommer man till MetLife Stadium?

Det är lätt att ta allmänna färdmedel från Manhattan så du behöver inte oroa dig över att stadion ligger i New Jersey. Tusentals fans kommer att åka samtidigt med dig så det är lätt att hitta stadion. Här är de två bästa sätten att åka dit på:

  1. Ta tåget från Penn Station vid 34th Street och 7th Avenue på Manhattan. Köp en biljett antingen vid kassan eller vid automaten till MetLife Stadium. Du tar NJ Transit tåget till Secaucus, New Jersey (resan tar ca 10 minuter). Här byter du till ett tåg som tar dig till stadion. Den resan tar också ca 10 minuter. Du behöver inte oroa dig över att hitta rätt tåg eftersom du följer alla fans som också reser dit. Tågen börjar åka ca 2,5 timmar innan matchen börjar och fortsätter två timmar efter matchen är slut. Priset är 14 dollar per person tur-och retur.
  2. Du kan ta Coach USA Express bussen från Port Authority Bus Terminal på Manhattan från 42nd Street och 9th Avenue. Bussarna börjar åka ca 2,5 timme innan matchen börjar och fortsätter 1 timme efter matchen är slut. Priset är 12 dollar för en returbiljett. Obs. att bussarna blir väldigt fulla efter matchen är över men alla får förr eller senare plats i bussen tillbaka till city.

När bör man komma till stadion?

Om du kommer 1-1,5 timme innan matchen börjar har du tillräckligt med tid innan att titta runt lite. Se även Erics tips.

Resväg tillbaka till Manhattan

Det lättaste sättet tillbaka är att ta allmänna färdmedel. Om du köper en returbiljett tar du samma väg tillbaka. Jag föredrar att ta tåget till MetLife Stadium eftersom det är enklare. Bussen är ett bra alternativ.

Eric tipsar: MetLife Stadium är en fantastisk upplevelse! Allting är väldigt väl organiserat och modernt. Om du har en chans att gå, GÖR DET! Det är fantastiskt. Du kan ta med en liten kamera men väskor, ryggsäckar, mat, dryck och paraplyer är inte tillåtna. Anländ i tid eftersom det pågår många aktiviteter runt stadion. Som att folk sitter och grillar vid parkeringsplatsen vilket är en lustig syn (se fotot nedan). Passa på att ta en promenad runt hela stadion.

New York Giants - Limo New York Giants - Parkering

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

8aug
Tor - Starttid: 19:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $40.00
16aug
Fre - Starttid: 19:30 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $10.00
15sep
Sön - Starttid: 13:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $119.00
29sep
Sön - Starttid: 13:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $110.00
6okt
Sön - Starttid: 13:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $34.00
20okt
Sön - Starttid: 13:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $80.00
4nov
Mån - Starttid: 20:15 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $157.00
10nov
Sön - Starttid: 13:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $133.00
1dec
Sön - Starttid: 13:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $152.00
15dec
Sön - Starttid: 13:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $64.00
29dec
Sön - Starttid: 13:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $114.00

* Det lägsta priset för den här matchen (bland andra) är fre 16 augusti 2019 19:30

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat