2m
Frågor? Email eric@newyork.se
Empire State Building biljetter

Empire State Building biljetter

Köp dina biljetter nu
Biljetter till Empire State Building

Du sparar tid genom att köpa biljetter till Empire State Building innan du åker till New York. Empire State Building är en av de mest berömda byggnaderna i New York, och av en bra anledning: du får en fantastisk utsikt över city från den 86:e våningen. Om det är din första gång i New York, så bör det här absolut vara på din lista med saker du ska hinna med! När du köper biljetter, kan du välja mellan vanliga biljetter (regular) eller expressbiljetter. Du kan också köpa ett rabattkort (se nedan) för gratis entré. Om du även vill åka upp till våning 102, går det att köpa biljetter där det ingår middag hos STATE Grill and Bar, eller så kan du uppgradera biljetterna på plats.

Köp dina biljetter för Empire State Building här

Eric tipsar: Efter du har beställt dina biljetter kommer du få en voucher som du kan skriva ut. Du kan också visa vouchern på mobilen vid kassan i Empire State Building. Ingången ligger på 20 West 34th Street.

Empire State Building biljetter - Uptown utsikt Biljetter till Empire State Building - Downtown utsikt

När bör jag besöka Empire State Building?

Du kan besöka Empire State Building 365 dagar per år, i regn och solsken. Det är öppet från 08:30 till 02:00 på natten men den sista hissen åker upp kl. 01:15. Det är alltid smart att kolla sikten innan du åker upp. Om det är dålig sikt är det inte värt att åka upp. Om du vill undvika de stora massorna som väntar utanför Empire State Building så rekommenderar jag dig att åka upp antingen innan kl. 10:00 på morgonen eller efter kl. 21:00 på kvällen.

Vad kan vara bättre än att åka upp i Empire State Building? Jo, att åka upp två gånger i Empire State Building! Åk upp till observatoriedäcket på våning 86 mellan kl. 08:00 och 21:00 och åk upp igen samma dag mellan kl. 21:00 och 02:00 med biljetter till rabatterade priser. På så sätt kan du beundra den spektakulära utsikten både dagtid och senare på kvällen med alla glittrande stadsljus.

Köp inträdesbiljetter till Empire State Building för både dag och kväll här

Har du ett New York CityPASS? Då ingår inträde både dag och kväll.

Om jag köper biljetter online, kan jag åka upp när det passar mig?

Ja. Om du köper dina biljetter online kan du besöka Empire State Building när som helst. Vid biljettköp anger du det datum du vill åka upp. Om du ändrar planerna och vill gå dit en dag (eller flera dagar) tidigare eller senare så är det inga problem. Du behöver inte ändra biljett. Gå bara till Empire State Building och visa din voucher (kupong).

Du kan också köpa ett Express Pass vilket ger dig företräde i kön. Med den här biljetten kan du hoppa över köerna vid kassan och säkerhetskontrollen men priset blir då högre. Jag kan bara rekommendera det här alternativet om du har ont om tid och vill åka upp snabbt i Empire State Building.

Biljetter till Empire State Building - Blått ljus Empire State Building biljetter - East River

Kan jag använda ett rabattkort för Empire State Building?

Ja, om du köper ett New York Pass, ett Explorer Pass eller ett New York CityPASS kommer du att kunna besöka Empire State Building. Du behöver inte gå ett visst datum eller boka innan. Ditt pass måste förstås vara giltigt.

Empire State Building är fantastiskt att besöka på kvällen eller vid midnatt. Top of the Rock är mindre lämpat då eftersom Central Park inte har några ljus på kvällar och nättar. Om du har ett New York CityPASS eller inträdesbiljetten som gäller både dag och kväll, kan du åka upp i Empire State Building både under dagtid och kvällstid samma dag. Enkelbiljetter har inte den här valmöjligheten! Den första gången du besöker Empire State Building är det värt att lyssna på audioturen som är gratis.

Unik: VIP upplevelse vid soluppgång

Att besöka Empire State vid soluppgång är en unik upplevelse, innan dörrarna öppnar för allmänheten. Du tar hissen upp till observatoriedäck på våning 86 och ser när solen går upp över New York. Den här speciella upplevelsen finns endast tillgänglig för max. 100 personer per dag och endast under vissa dagar i veckan. Se till att boka långt i förväg!

Köp dina biljetter till en VIP upplevelse vid soluppgång här

Biljetter till Empire State Building - Soluppgång East River Biljetter till Empire State Building - Flatiron utsikt

Snabbentré till våning 102 inklusive middag hos STATE Grill and Bar

Hoppa över köerna med den här biljetten till Empire State Building och åk upp direkt till våning 86 och 102. Biljetten ger dig företräde till båda observatoriedäcken i skyskrapan. Efter njutit av utsikten på både våningarna, går du till STATE Grill and Bar, en restaurang på nedre plan där en trerättersmiddag väntar på dig.

Köp snabbentré till våning 86 och 102 inklusive middag här 

Vad är Empire State Building Lights?

Empire State Building har LED ljus som  kan lysa upp hela byggnaden i 16 miljoner olika färgkombinationer. Tornets ljussättning ändras beroende på olika events under året. På en vanlig dag kommer du att se de typiska vita ljusen på Empire State Building. På Independence Day så lyser tornet upp i rött, vitt och blått. På grund av ljusen så är varje upplevelse av Empire State Building på kvällen unik.

Eric tipsar: Personligen tycker jag Top of the Rock är bättre men om det är din första gång i New York så är ett besök till Empire State Building ett måste. Om du planerar att se många sevärdheter, köp ett rabattkort eftersom du sparar både tid och pengar. Om du vill fria till någon i Empire State Building, välj en dag mellan torsdag till söndag när en saxofonist spelar från kl. 22:00.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


från
till och med
Sökresultat
från
till och med
Sökresultat