Helikoptertur i New York

Köp dina biljetter nu
Helikoptertur i New York

Boka en helikoptertur i New York och upplev staden från ovan. En helikoptertur i New York är en fantastisk upplevelse. Ett plus: utsikten över Manhattan är otrolig! Boka i förväg för att ta del av dessa fantastiska priser. Från ca 2079 SEK (vid bokning i förväg) kan du flyga helikopter i 12-15 minuter. Upptäck de berömda sevärdheterna från ovan. Du kommer att se Frihetsgudinnan, Empire State Building, ett glittrande Chrysler Building och den enorma vidden av Central Park.

 

Boka din helikoptertur i New York här

Vilken helikoptertur i New York ska du välja?

Eric tipsar: Det finns ett flertal helikopterturer att välja mellan. Själv har jag tagit över tjugo helikopterturer och alla har varit värda sitt pris. Min senaste flygning var i juni 2019, en 15-minuterstur (läs mer här). 15 minuter känns kort men du ser alla stora sevärdheter och det var en fantastisk upplevelse. Om jag var tvungen att välja så skulle jag välja en 15 eller 18-minuterstur (se nedan). Enligt mig är dem de mest prisvärda. Om pengar inte är ett problem så skulle jag definitivt välja den 25 minuter långa ”Grand Island”-turen. Kom ihåg att alltid förboka, vilket oftast är billigare än att köpa din biljett samma dag. Kanske kan det bli en minnesvärd present till din älskade?

Speciella helikopterturer

Vill du uppleva något alldeles speciellt? Ta då helikopterturen på kvällen. Under den här turen kommer du att njuta av spektakulära utsikter över staden och alla dess ljus. Helikopterturen på kvällen är framför allt lämplig för dem som redan har prövat på en vanlig helikoptertur över New York och som nu letar efter en ny magnifik upplevelse. Om du vill uppleva en extra kick i New York, ta då helikopterturen utan dörrar. En spektakulär upplevelse. Det är inte bara själva känslan under turen som gör den här helikopterturen till något alldeles speciellt: utan speglingar i fönster och dörrar så kan man ta helt suveräna foton. Ett måste om du älskar att fota.

Helikoptertur i New York - Frihetsgudinnan Helikoptertur i New York - Flyga över Hudsonfloden

Övrig information

Viktigt! Efter du har bokat din helikoptertur, är det viktigt att du kontaktar företaget för att bekräfta det exakta datumet och tiden i din bokning. Efter du har bokat online, får du en voucher via mejl där du hittar all kontaktinformation. Jag rekommenderar att du kontaktar dem i minst två veckor innan du ska flyga. Om du bokar inom två veckar innan din flygtur, se till att kontakta helikopterföretaget på en gång för att bekräfta tid och datum. Ju tidigare du kontaktar dem, desto fler val har du när det gäller flygtider.

Om dina planer ändras efter du har anlänt i New York, och du vill omboka din helikoptertur, kan du göra det genom att kontakta helikopterföretaget. Klicka här för att se de olika helikopterrutterna. 

Praktisk information

Efter köpet får du en kupong som du kan skriva ut och använda som din biljett, eller visa som mobilbiljett.

  • Längd: olika
  • Avgångsplats: Downtown Heliport vid Pier 6
  • Avgångstid: olika
  • Se till att vara där i minst 30 minuter innan starttid
  • Det finns plats för upp till sex personer i helikoptrarna
  • Observera att det inte finns några helikopterturer på söndagarna. Boka innan du åker eftersom det blir slutsålt snabbt.

Du hittar ett urval av helikopterturer i New York här

Här under kan du se några foton jag tog under min helikoptertur. Det kan ge dig en försmak av vad du kan förvänta dig.

Helikoptertur i New York - Frihetsgudinnan & Downtown Helikoptertur i New York - Utsikt över Central Park

Här nedan kan du se rutterna av tre olika helikopterturer. Klicka på bilden för att se rutterna.

Helikoptertur i New York - Karta

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat