Helikoptertur i New York

Köp dina biljetter nu
Helikoptertur i New York

Boka en helikoptertur i New York och upplev staden från ovan. En helikoptertur i New York är en fantastisk upplevelse. Ett plus: utsikten över Manhattan är otrolig! Boka i förväg för att ta del av dessa fantastiska priser. Från ca 2239 SEK (vid bokning i förväg) kan du flyga helikopter i 12-15 minuter. Upptäck de berömda sevärdheterna från ovan. Du kommer att se Frihetsgudinnan, Empire State Building, ett glittrande Chrysler Building och den enorma vidden av Central Park.

Boka din helikoptertur i New York här

Contents

Vilken helikoptertur i New York ska du välja?

Eric tipsar: Det finns ett flertal helikopterturer att välja mellan. Själv har jag tagit över 25 helikopterturer och alla har varit värda sitt pris. Min senaste flygning var i mars 2024, en 15-minuterstur (läs mer här). 15 minuter känns kort men du ser alla stora sevärdheter och det var en fantastisk upplevelse. Om jag var tvungen att välja så skulle jag välja en 15 eller 18-minuterstur (se nedan). Enligt mig är dem de mest prisvärda. Om pengar inte är ett problem så skulle jag definitivt välja den 25 minuter långa “Grand Island”-turen. Kom ihåg att alltid förboka, vilket oftast är billigare än att köpa din biljett samma dag. Kanske kan det bli en minnesvärd present till din älskade?

Speciella helikopterturer

Vill du uppleva något alldeles speciellt? Ta då helikopterturen på kvällen. Under den här turen kommer du att njuta av spektakulära utsikter över staden och alla dess ljus. Helikopterturen på kvällen är framför allt lämplig för dem som redan har prövat på en vanlig helikoptertur över New York och som nu letar efter en ny magnifik upplevelse.

Det finns även billiga helikopterturer över New York. Dessa turer avgår från en heliport utanför New York, en kort resa från Manhattan.

Om du vill ha en mer personlig flygupplevelse kan du boka en privat helikoptertur i New York. Medan du ser alla stadens ikoniska landmärken, lägger din egen privatpilot till en touch av lyx, perfekt för ett speciellt tillfälle.

Helikoptertur i New York - Frihetsgudinnan Helikoptertur i New York - Flyga över Hudsonfloden

Övrig information

Viktigt! Efter du har bokat din helikoptertur, är det viktigt att du kontaktar företaget för att bekräfta det exakta datumet och tiden i din bokning. Efter du har bokat online, får du en voucher via mejl där du hittar all kontaktinformation. Jag rekommenderar att du kontaktar dem i minst två veckor innan du ska flyga. Om du bokar inom två veckar innan din flygtur, se till att kontakta helikopterföretaget på en gång för att bekräfta tid och datum. Ju tidigare du kontaktar dem, desto fler val har du när det gäller flygtider.

Om dina planer ändras efter du har anlänt i New York, och du vill omboka din helikoptertur, kan du göra det genom att kontakta helikopterföretaget. Klicka här för att se de olika helikopterrutterna. 

Praktisk information

Efter köpet får du en kupong som du kan skriva ut och använda som din biljett, eller visa som mobilbiljett.

  • Längd: Olika
  • Avgångsplats: Downtown Heliport vid Pier 6
  • Avgångstid: Olika
  • Se till att vara där i minst 30 minuter innan starttid
  • Det finns plats för upp till sex personer i helikoptrarna
  • Observera att det inte längre finns några helikopterturer på söndagarna. Boka innan du åker eftersom det blir slutsålt snabbt.

Du hittar ett urval av helikopterturer i New York här

Helikoptertur i New York - Frihetsgudinnan & Downtown Helikoptertur i New York - Utsikt över Central Park

Vilken är den bästa helikopterturen i New York?

Jag har nu testat över 20 helikopterturer och anser att de alla är värda sitt pris. Om jag skulle bli tvungen att välja, skulle jag välja mellan dessa turer.

Hur mycket kostar en helikoptertur i New York?

Priserna för New York helikopterturer börjar från 2239 SEK om du bokar i förväg här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat