Bästa bagels i New York

Bästa bagels i New York

Bagels i New York är bara ett måste när du besöker staden. De kan hittas var som helst men du hittar de bästa New York-bagels i en bagelbutik. New York bagels kan jämföras med croissanterna i Paris. Du kan välja mellan olika sorters bagels; Vanlig bagel, allt-bagel, vallmofrö-bagel och kanelrussin-bagel. New Yorkers går ofta för en rostad bagel med färskost eller smör men bagelbutiker i New York serverar dem också med lax, kyckling och tonfisk. Det är en perfekt och snabb frukost eller lunch som du kan få var som helst i New York. För att hjälpa dig att få en smak av det verkliga New York har jag listat de bästa bagels i NYC nedan.

 1. Contents

  Russ & Daughters

  Bagels av Russ & Daughters är mer än bara bagels. Det runda cirkelbrödet från denna butik är känt för sin höga kvalitet. De har serverat bagels sedan 1914 med bland annat kaviar, sill, men lox bagel med gravad lax är helt enkelt ett måste. Du kan välja irländsk, norsk eller nyzeeländsk lax.

  Det finns några platser i staden, men jag gillar den på Houston Street mest eftersom det är deras flaggskepp. Katz’s Deli finns i nästa hörn. Russ & Daughters kan bli upptagna, så förvänta dig en kö men när du har bageln i handen, är allt bra igen. Ett annat bra alternativ är deras butik i Hudson Yards, i hörnet av 34th Street och 10th Avenue. Du kan kombinera ett besök i bagelbutiken med en promenad längs High Line eller ett besök på Edge Observation Deck.

  Bästa bagels i New York - Russ and Daughters

 2. Ess-A-Bagel

  Att besöka Ess-A-Bagel är en upplevelse I sig. I den enorma disken hittar du stora skålar med sallad, cream cheese och olika typer av fisk. Du ser att stället är inte enbart känt för sina fräscha, nybakade bagels utan även för variationen av fyllning. På många andra ställen är oftast fyllningen begränsad, men inte här. Något du borde testa är kycklingcurry salladen. Lite kryddig med en perfekt kombination av kyckling och curry. Det finns även ett stort urval av vegetariska alternativ tex cream cheese med tofu. Utöver fyllningen finns det givetvis ett stort urval av olika bagels att välja emellan, du kan även få din bagel rostad. Det finns gott om sittplatser, runt lunchtid kan det vara hektiskt med mycket folk.

  Bagels i NYC - Ess-a-Bagel fasad

 3. Pick A Bagel

  Pick A Bagel är en kedja med ett antal olika bagelställen på Manahttan. Om jag är nära en av dem, brukar jag gå in och beställa. Här hittar du ett sort urval av bagels, creamcheese och andra pålägg. Vid varje Pick A Bagel finns det även en bra salladsbar med olika slags muffins, kakor och mackor som till exempel paninismörgåsar. Kaffet kan också rekommenderas.

  Bästa ställena för bagel och kaffe i New York - Pick A Bagel

  Eric tipsar: “Om du vill ha en vegan-frukost eller lunch, är en bagel ett bra alternativ. De flesta bagels är vegan, förutom pålägget. Fråga alltid personalen vad för alternativ det finns.”
 4. Black Seed Bagels

  När man besöker sevärdheter i New York, blir man snabbt hungrig. Black Seed Bagels är det perfekta stället att gå till under en dag full med sightseeing. Du hittar dem på flera platser i city, vilket gör det lätt att hitta en dem i din omgivning. Black Seed är känd för sina unika kombinationer och deras New York-style bagel med traditioner från Montreal. Testa deras ostpizza-bagel till exempel, eller pastrami med rökt lax.

  Bästa bagels i New York - Black Seed

 5. Murray’s Bagels

  Den enda nackdelen med Murray’s Bagels är att det inte finns tillräckligt med sittplatser, men det är då allt. Deras bagels är så goda att det inte behövs någon fyllning. Prova till exempel dears ʺeverythingʺ som är bakad med sesam frön, lök och vitlök. Även om deras bagels är gudomliga, erbjuds det även en hel del olika fyllningar. Förutom klassisk cream cheese finns det en rad olika sallader och personalen vet allt om hur man steker det perfekta ägget. Deras specialitet är rökt fisk, kanske låter lite märkligt men har du en gång testat deras rökta lax kommer du att vara fast. Om du inte kan välja vad du vill ha, är deras ʺspecialty bagelsʺ ett bra alternativ: fylld med utsökta kombinationer som kalkon, ost, coleslaw och dressing. Vill du också ha en kopp kaffe? Testa deras cappuccino som är väldigt populär.

  Bästa ställena för bagel och kaffe i New York - Murrays Bagels

 6. Bagels i matbutiker

  Alternativen här ovan är de bästa bagels som finns i New York, enligt mig. Bagels hittar man överallt i city. I matbutiker i New York kan du också köpa en bagel att ta med dig eller äta upp i en park i city. De här bagels är helt OK också och kostar inte mycket.

  Bästa bagels i New York - New York matbutik

Vilken är den bästa bagelbutiken i New York?

I New York hittar du bagelbutiker överallt. Det här är min lista på de bästa bagelbutikerna i New York.

Vad för sorts bagels finns det i New York?

Man hittar alla möjliga olika sorters bagels i New York. Läs mer om det här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat