Skidresa eller snowboardresa under en dag i New York

Köp dina biljetter nu
Skidresa eller snowboardresa under en dag i New York

Att åka skidor och snowboard är förmodligen inte det första du tänker på när du planerar din resa till New York city. Hos NewYork.se hittar du den här unika dagsresan! Visste du om att, endast ett par timmars resväg från city, du kan åka skidor och snowboard i Hunter Mountain Mountain Resorts? För er som vill kombinera en cityresa med en skidsemester i New York, då är den här dagsresan något för dig!

Boka din skidresa eller snowboardresa under en dag här

För ett all-inclusive skidpaket kan du boka en skidresa till Mountain Creek Ski Resort

Vintersport nära New York

I grundpaketet ingår ett busskort tur och retur och en liftbiljett, men du kan också välja att bara få transport. Skid- eller snowboarduthyrning och lektioner måste bokas via skidorten. Alla skidåkare oavsett nivå och erfarenhet kan köpa biljetterna med obegränsat liftkort. I Hunter Mountain finns det skidbackar som passar alla. Det finns en lätt backe för nybörjare och ett område för dem som vet vad de gör. Börja dagen tidigt i Midtown Manhattan där en buss tar dig till ditt slutmål. När du anländer får du ditt liftkort, skidor eller snowboard, pjäxor och en hjälm. Allt det här är inkluderat i priset du betalar i förväg! I slutet av dagen följer du med tillbaka till Manhattan.

Skidresa eller snowboardresa under en dag i New York - Skidor Skidresa eller snowboardresa under en dag i New York - Hunter Mountain

Hunter Mountain

Hunter Mountain har många olika pister och de fyller på med snö med snökanoner om så behövs, och du har garanterat bra snö. För er som verkligen letar efter en utmaning finns det även en brant sluttning som är 488 m hög! Även nybörjare kan hitta en lämplig pist, den här dagsresan passar alla slags skidåkare. Och allt det här från ungefär 740 kr.

Eric tipsar: “Se om din reseförsäkring täcker dagsturer med skidåkning och/eller snowboard. Annars rekommenderar jag att du lägger till det i din försäkring.”

Praktisk information

Efter bokningen får du en voucher som du kan skriva ut och använda som biljett för dagsresan, eller så visar du upp den som mobilbiljett.

  • Minimiålder är 13 år
  • Påstigningsplats: Flera upphämtningsställen
  • Avgångstid: kl. 06.00 eller 06.30
  • Den här dagsresan är säsongsbunden

Boka din skidresa eller snowboardresa under en dag här

Klicka på kartan här nedan för mer information om pisterna

Dagsutflykt skidåkning eller snowbard - Karta

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat