2.1m
Frågor? Email eric@newyork.se
Lägenheter i New York

Lägenheter i New York

Lägenheter i New York

Det har blivit populärt att bo i en lägenhet under vistelsen i New York. Och visst förstår man det: många vill uppleva staden som New York-bo. Ändå kan jag inte rekommendera att hyra en lägenhet via en ”marketplace website” (marknadsplats på nätet). Det är ofta webbsidor där alla kan sätta in en annons. Det finns kända sidor som till exempel Airbnb.

Hyra lägenhet i New York: varför man ska undvika marknadsplatser på nätet

Faktum är att det är olagligt att hyra en lägenhet i New York under en kortare vistelse såvida inte ägaren bor i samma lägenhet samtidigt. Det är förstås inte vad du vill under din semester. Så om du bokar en lägenhet för dig och din familj, glöm inte bort att det är olagligt. Det är oftast privatpersoner som hyr ut sina lägenheter för en kortare (semester)period på marknadsplatser på nätet.

En annan anledning till att jag inte kan rekommendera att hyra en lägenhet är att jag har hört många klagomål från personer som har blivit lurade. Antingen så finns inte lägenheten eller så ser den annorlunda ut än på bilderna. Båda situationerna kan förstöra din semester och kosta dig en hel del pengar. Enligt min åsikt, om du vill vara på säkra sidan, är det bättre att bo på hotell i New York än i en lägenhet.

Många personer vill hellre hyra en lägenhet i New York än att bo på hotel eftersom de tror att det blir billigare. Sanningen är: i de flesta fall är det inte billigare! Lägenheten kanske verkar vara relativt billig men oftast måste du även betala för städning och en serviceavgift vilket kan höja priset rejält.

Något som du också måste tänka på, framför allt om du reser tillsammans med barn, är säkerhet. Och vad händer om något går sönder eller inte fungerar? Ingen varmvatten eller en trasig dusch kan definitivt förstöra en semester.

Om du fortfarande vill hyra en lägenhet, ta då en titt på mina val här nedan. Dessa lägenheter är 100% garanterade eftersom ägarna har officiella tillstånd för uthyrning. Lägenheterna ägs inte av privatpersoner.

Boka en lägenhet i New York på ett säkert sätt här

Radio City Apartments

Radio City Apartments har väldigt bra läge nära Times Square och Radio City Music Hall. Det finns olika lägenhetstyper, från Queen Studio till tvårumslägenhet. Alla lägenheter har ett kökspentry och gratis WiFi.

Boka din Radio City Apartment här

Lägenheter i New York - Radio City Apartments Lägenheter i New York - Radio City Apartments Interior

Superior Times Square Apartments

Superior Times Square Apartments ligger i Hell’s Kitchen, nära Central Park. Inredningen är ganska enkel men lägenheterna är stora och det finns ett kökspentry och gratis WiFi.

Boka din Superior Times Square lägenhet här

Lägenheter i NYC - Superior Times Square Apartments sovrum Lägenheter i NYC - Superior Times Square Apartments

TEN15NYC Apartments

TEN15NYC Apartments ligger i Garment District. Den här byggnaden har fem lägenheter och det tar endast ett par minuter att promenera till Macy’s, Empire State Building och Times Square. Välj mellan en studio eller en lägenhet med ett eller två sovrum.

Boka din TEN15NYC Apartment här

Lägenheter i New York - TEN15NYC sovrum Lägenheter i New York - TEN15NYC

Comments are closed.

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


från
till och med
Sökresultat
från
till och med
Sökresultat