DreamWorks Water Park nära New York biljetter

Köp dina biljetter nu
DreamWorks Water Park nära New York biljetter

DreamWorks Water Park nära New York biljetter kan köpas online i förväg. DreamWorks Water Park har blivit utsedd till den bästa inomhuspoolen i USA. Den här vattenparken har många rutschkanor och andra vattenattraktioner, vilket gör det till en rolig året runt-utflykt för alla åldrar. Inomhuspoolen har en temperatur på 27°C, vilket passar perfekt inför en ruggig vinterdag eller regnig dag i New York. DreamWorks Water Park ligger, tillsammans med Nickelodeon Universe Amusement Park, i det stora American Dream Mall i New Jersey, nära Manhattan.

Köp biljetter till DreamWorks Water Park nära New York här

Contents

DreamWorks Water Park i American Dream Mall

På DreamWorks Water Park finns det så mycket att göra att du enkelt kan spendera många timmar där. Det finns runt femton vattenrutschbanor i alla former och storlekar. Med och utan uppblåsbara däck, en bana eller fem banor i rad, långsama eller megasnabba: Oavsett det man föredrar, hittar alla något som passar dem. Det finns lugna banor och ett stort vattenslott för de små barnen och för dem som vågar, finns det också långa vattenrutschkanor. Flyt på en uppblåsbar ring på den längsta inomhusfloden i en lugn takt och se karaktärer från DreamWorks tecknade filmer under turen. Letar du efter lite mer action? Försök sedan trotsa vågorna i surfsimulatorn. Och naturligtvis ska man inte heller missa vågbassängen. Det här badparadiset har till och med den största inomhusvågpoolen i världen! Om du har ont om tid kan du köpa ett Turbo Pass som ger dig prioritet vid många rutschkanor.

DreamWorks Water Park biljetter

Köp dina biljetter till DreamWorks Water Park online för att vara säker på att bli insläppt på en tid som passar ert schema. Alla rutschkanor ingår i priset och det tillkommer inget extra. Det du behöver ta med är handdukar, eventuellt från hotellrummet. Om ni inte har handdukar går det att köpa dem på plats. Det finns också skåp för era tillhörigheter.

DreamWorks Water Park faciliteter

Runt poolen finns det solstolar som man får använda gratis. Du kan koppla av på solstolarna mellan måltiderna eller bara sitta tyst hela dagen med en bok medan barnen har det kul. Det finns många livräddare närvarande så om dina barn är tillräckligt stora för att gå runt på egen hand, behöver du inte oroa dig för deras säkerhet. För en lyxigare upplevelse är det möjligt att hyra en “cabana” för några hundra dollar. Dessa låsbara tält ligger bredvid poolen och är möblerade med några soffor. Har du något speciellt att fira? Då kan ni boka en av de (dyra) skyboxarna.

Allt badandet gör en hungrig! Det går att äta i DreamWorks, även om utbudet är ganska begränsat. Utbudet består framför allt av snabbmat men det finns en del att välja mellan. Det är inte tillåtet att ta med egen mat.

Köp biljetter till DreamWorks Water Park nära New York här

DreamWorks Water Park nära New York biljetter - Rutschkana DreamWorks Water Park nära New York biljetter - Loungestolar

Eric tipsar: “Jag tillbringade ungefär fyra-fem timmar i parken och mina barn hade inte ens sett allt ännu. Det går lätt att spendera en hel dag här, även om det också är roligt att kombinera DreamWorks med Nickelodeon Universe, som också ligger i American Dream Mall. Var du än börjar, kom tidigt eftersom det är mycket lugnare än senare på dagen.”

Praktisk information

Köp biljetter till DreamWorks Water Park i förväg. Om du vill använda ett Turbo Pass måste du köpa det separat.

  • Plats: American Dream Mall, 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey
  • Öppettider:
    • Måndag – fredag: kl. 12 – 19
    • Lördag: kl. 11 – 20
    • Söndag: kl. 11 – 19
  • Ålder: Alla åldrar, för barn upp till 2 år behöver ingen egen biljett

Hur kommer man till DreamWorks Water Park?

På lördagar, söndagar och nationella helgdagar kör en NJ Transit-buss 355 direkt från Port Authority till American Dream. På vardagar går det bara ett fåtal bussar, så du kan behöva byta till en annan NJ Transit-buss i New Jersey. Direkttransport till American Dream Mall ingår i Sightseeing Day Pass och Flex Pass.

Det går också att ta en Uber eller Lyft från Manhattan, priset kommer att variera från $ 40 till $ 100, beroende på hur mycket folk det är samt tillgänglighet. Använd den här länken och få upp till $ 36 rabatt med Lyft! Krediten gäller i 14 dagar efter du har skapat ett konto. Ladda ned appen ett par dagar innan du åker till New York så att du kan resa i staden med rabatt.

Köp biljetter till DreamWorks Water Park nära New York här

DreamWorks Water Park nära New York biljetter - Pool

Var ligger DreamWorks Water Park?

DreamWorks Water Park är en del av American Dream Mall nära New York. Det är lätt att ta bussen hit från Manhattan.

Var kan jag köpa DreamWorks Water Park biljetter?

Biljetter till DreamWorks Water Park nära New York kan köpas online. Läs mer här.

Är DreamWorks Water Park lämplig för små barn?

DreamWorks Water Park i American Dream Mall nära New York passar alla åldrar. Det finns rutschkanor och vattenattraktioner för små barn, men också för äldre barn och vuxna. Inträde är gratis för barn upp till 2 år.

Är DreamWorks Water Park nära New York kul?

DreamWorks Water Park är en jättekul aktivitet för hela familjen. Eftersom det finns så många vattenattraktioner kan du enkelt spendera hela dagen här. Eftersom det är inomhus, är det lämpligt för dåligt väder. Läs allt om DreamWorks i American Dream Mall här.

Hur mycket kostar en DreamWorks Water Park nära New York biljett?

Biljetter till DreamWorks Water Park kostar från 723 kr

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat