Biljetter till The Lion King på Broadway

Biljetter till The Lion King på Broadway

Köp dina biljetter här

Spara pengar på dina biljetter till The Lion King på Broadway genom att köpa dem innan du åker till New York. Det är enkelt och säkert att köpa biljetter online, och du sparar framför allt tid och pengar! The Lion King (Lejonkungen) framförs i Minskoff Theater vilken är den bästa platsen om du vill bli förflyttad till Afrikas magiska värld tillsammans med alla vilda djur. Se när djurfigurerna som är i naturlig storlek kommer till liv i den inledande sången Circle of life och förundras över en av Broadways bästa musikaler. Under showen kommer det att finnas gott om tid av att njuta av vacker rekvisita och äktheten av djuren. Du kan även se några av djuren på nära håll eftersom de gillar att vandra runt …

Köp dina biljetter till The Lion King här

Exklusivt: Välj "Flex biljett" alternativet vid checkout, och avboka eller ändra din beställning upp till 72 timmar innan showen!

Historien om Disney

Den Tony Award vinnande musikalen bygger till stor del på den självbetitlade Disney-filmen som är känd och älskad av många. Den bygger på en Hamlet-liknande berättelse om lejonungen Simba, prins och tronföljare av Afrikas lejonkung. Simba ser fram emot att en dag bli kung och hoppas att han blir lika modig som sin far. Efter att Simbas far en dag tragiskt blir mördad av hans elaka farbror Scar tvingas Simba till flykt i tron att det var han som var skulden till faderns död. Under hans tid på flykt möter han surikaten Timon och vårtsvinet Pumbaa och de lär honom sin livsfilosofi, Hakuna Matata (inga bekymmer). Under tiden han växer upp i djungeln inser han att han måste återta tronen och hans rättmätiga plats som King of Pride Rock. För att göra det måste han först besegra Scar.

Biljetter till The Lion King på Broadway - Rafiki Biljetter till The Lion King på Broadway - Scenen

Spektakulär kostymdesign och inspirerande musik

Det som skiljer den här musikalen från andra är kostymdesignen och rekvisitan, vilka är riktigt imponerande. Djuren i den afrikanska savannen väcks verkligen till liv, lejon, antiloper, hyenor, gnuer och giraffer rätt framför dina ögon. Tillsammans med Oscar-vinnande låtar som Can You Feel the Love Tonight uppfyller musikalen sitt löfte av äkta underhållning. Julie Taymor spelade en avgörande roll i utvecklingen av uppbyggnaden av musikalen, sång, mask och kostym-design så väl som att vara Director för showen. Om du vill uppleva en minnesvärd kväll ska du se musikalen The Lion King på Broadway.

Biljetter till The Lion King på Broadway - The Circle of Life Biljetter till The Lion King på Broadway - Simba och Nala

Hur köper man biljetter till The Lion King på Broadway?

Biljetter till The Lion King på Broadway från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.

Köp dina biljetter till The Lion King här

Eric tipsar: “Den här musikalen är perfekt för hela familjen. Om du har barn känner du säkert till historien om Lejonkungen, annars kan du också bara njuta av de fantastiska sångerna, danserna och kostymerna i föreställningen. Det finns inget liknande på Broadway!”

Information om musikalen

 • Minimiålder är: Rekommenderas från 6 år och uppåt.
 • Längd: Ungefär 2 timmar och 30 minuter
 • Plats: Minskoff Theater, 200 West 45th Street
 • Tillgänglighet: T
 • för Minskoff Theater sittplatskarta

Köp dina biljetter till The Lion King här

Vill du inte se The Lion King?

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Köp dina biljetter till The Lion King här Köp dina biljetter här

* Det lägsta priset för denna musikal (bland andra) är lör 24 augusti 2024 14:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on lör 24 augusti 2024 14:00

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat