Biljetter till The Lion King på Broadway

Köp dina biljetter här

Spara pengar på dina biljetter till The Lion King på Broadway genom att köpa dem innan du åker till New York. Det är enkelt och säkert att köpa biljetter online, och du sparar framför allt tid och pengar! The Lion King (Lejonkungen) framförs i Minskoff Theater vilken är den bästa platsen om du vill bli förflyttad till Afrikas magiska värld tillsammans med alla vilda djur. Se när djurfigurerna som är i naturlig storlek kommer till liv i den inledande sången Circle of life och förundras över en av Broadways bästa musikaler. Under showen kommer det att finnas gott om tid av att njuta av vacker rekvisita och äktheten av djuren. Du kan även se några av djuren på nära håll eftersom de gillar att vandra runt …

Köp dina biljetter till The Lion King här

Köp biljetter till The Lion King nu, du slipper betala en serviceavgift och hämtar ut biljetterna direkt på teatern.

Historien om Disney

Den Tony Award vinnande musikalen bygger till stor del på den självbetitlade Disney-filmen som är känd och älskad av många. Den bygger på en Hamlet-liknande berättelse om lejonungen Simba, prins och tronföljare av Afrikas lejonkung. Simba ser fram emot att en dag bli kung och hoppas att han blir lika modig som sin far. Efter att Simbas far en dag tragiskt blir mördad av hans elaka farbror Scar tvingas Simba till flykt i tron att det var han som var skulden till faderns död. Under hans tid på flykt möter han surikaten Timon och vårtsvinet Pumbaa och de lär honom sin livsfilosofi, Hakuna Matata (inga bekymmer). Under tiden han växer upp i djungeln inser han att han måste återta tronen och hans rättmätiga plats som King of Pride Rock. För att göra det måste han först besegra Scar.

Biljetter till The Lion King på Broadway - Rafiki Biljetter till The Lion King på Broadway - Scenen

Spektakulär kostymdesign och inspirerande musik

Det som skiljer den här musikalen från andra är kostymdesignen och rekvisitan, vilka är riktigt imponerande. Djuren i den afrikanska savannen väcks verkligen till liv, lejon, antiloper, hyenor, gnuer och giraffer rätt framför dina ögon. Tillsammans med Oscar-vinnande låtar som Can You Feel the Love Tonight uppfyller musikalen sitt löfte av äkta underhållning. Julie Taymor spelade en avgörande roll i utvecklingen av uppbyggnaden av musikalen, sång, mask och kostym-design så väl som att vara Director för showen. Om du vill uppleva en minnesvärd kväll ska du se musikalen The Lion King på Broadway.

Biljetter till The Lion King på Broadway - The Circle of Life Biljetter till The Lion King på Broadway - Simba och Nala

Hur köper man biljetter till The Lion King på Broadway?

Biljetter till The Lion King från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Biljetterna ligger klara i teaterns biljettkassa på showdagen. Du kan hämta ut biljetterna senast 30 minuter innan showen, och du behöver visa upp giltig fotolegitimation för att få dina biljetter.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Köp dina biljetter till The Lion King här

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
 • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
 • Pålitligt, säkert och snabbt
 • Betala med kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 20 personer eller fler.

Eric tipsar: Den här musikalen är toppen för hela familjen. Om du har barn känner du säkerligen igen historien. Om inte kommer du att ryckas med och njuta av sång, dans och kostymdesign. Det finns ingenting liknande på Broadway.

Information om musikalen

 • Minimiålder är 4 år 
 • Längd: Ungefär 2 timmar och 45 minuter
 • Plats: Minskoff Theater, 200 West 45th Street
 • för Minskoff Theater sittplatskarta

Köp dina biljetter till The Lion King här

Vill du inte se The Lion King?

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Kommande shower

  Köp dina biljetter till The Lion King härKöp dina biljetter här

  Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

  Abonnera på mitt nyhetsbrev


  Sökresultat
  från
  till och med
  Sökresultat