Rundtur i Brooklyn, Queens och Bronx

Köp dina biljetter nu

En rundtur i Brooklyn, Queens och Bronx är ett perfekt sätt att upptäcka New Yorks mindre kända områden. Första-och andragångsbesökare brukar stanna på Manhattan. Och varför skulle de inte göra det? Det är där man hittar de mest berömda sevärdheterna. Men om du redan har sett Manhattans höjdpunkter och är intresserad av en annan sida av New York, rekommenderar jag att du bokar den här rundturen. Det är ett unikt sätt att upptäcka den ursprungliga kulturen i Brooklyn, Queens och Bronx!

Boka din rundtur i Brooklyn, Queens och Bronx här

New York, en stad med kontraster

Du börjar rundturen på Manhattan där du går på bussen och börjar resan. Sedan åker du över Harlem River till Bronx där du ser den berömda Yankee Stadium, hemmaarena för basebollaget New York Yankees. Du kommer även att se fin gatukonst i Bronx. En av höjdpunkterna under rundturen är besöket till Bronx Little Italy, även kallad New Yorks ”äkta” Little Italy.

Bussen fortsätter till Queens och på vägen dit kan du beundra en vacker skyline. Du kommer förmodligen att häpnas över de stora kontrasterna mellan de två kommunerna. Det viktigaste är ändå blandningen av olika etniciteter som bor tillsammans i Queens. Där hittar du även världens största utbud av olika slags kök och mat. Ni åker även förbi Citi Field Stadium, hemmaarena för New York Mets, och stannar nära Unisphere skulpturen i Flushing Meadows. Den här globen är en av Queens mest berömda landmärken.

Eric tipsar: Jag gillade verkligen den här rundturen och framför allt besöket till Bronx Little Italy. Här har du tillräckligt med tid att upptäcka en trevlig lokal matmarknad. Jag rekommenderar framför allt att smaka på underbart goda cannoli och iskaffe (egen kostnad).

Rundtur i Brooklyn Queens och Bronx - Bronx Little Italy Rundtur i Brooklyn Queens och Bronx - Yankee Stadium

Smältdegel

Sist men inte minst åker du till Brooklyn där det blir väldigt tydligt varför Brooklyn har spelat en stor roll i skapandet av en hel generation av hipsters och olika lokala hotspots och en levande stadsdel. Du kommer också att se ursprungliga judiska kvarter där det ser ut som om tiden har stått stilla, och det stämningsfulla DUMBO. Rundturen avslutas i Little Italy på Manhattan, men du kan också välja att avsluta turen i DUMBO och promenera tillbaka över Brooklynbron till Manhattan.

Under rundturen stannar ni flera gånger för att kunna ta bra foton på plats. Under hela rundturen berättar guiderna som talar olika språk om stadsdelarna ni passerar. Sammanfattat, med den här rundturen kommer du att upptäcka de starka kontrasterna mellan New Yorks områden. Det är just det som gör den här staden till en sådan unik smältdegel av olika kulturer.

Praktisk information

Efter bokningen, kommer du att få en voucher som du kan skriva ut och använda som biljett till den här rundturen eller visa upp som mobilbijlett.

  • Längd: ca 4 timmar
  • Påstigningsplats: Manhattan
  • Avgångstid: Tisdag, torsdag och lördag kl. 09:00

Boka din rundtur i Brooklyn, Queens och Bronx här

Rundtur i Brooklyn Queens och Bronx - Bronx gatukonst Rundtur i Brooklyn Queens och Bronx - Unisphere

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat