Rundtur i Brooklyn, Queens och Bronx

Köp dina biljetter nu
Rundtur i Brooklyn Queens och Bronx

En rundtur i Brooklyn, Queens och Bronx är ett perfekt sätt att upptäcka New Yorks mindre kända områden. Första-och andragångsbesökare brukar stanna på Manhattan. Och varför skulle de inte göra det? Det är där man hittar de mest berömda sevärdheterna. Men om du redan har sett Manhattans höjdpunkter och är intresserad av en annan sida av New York, rekommenderar jag att du bokar den här rundturen. Det är ett unikt sätt att upptäcka den ursprungliga kulturen i Brooklyn, Queens och Bronx!

Boka din rundtur i Brooklyn, Queens och Bronx här

New York, en stad med kontraster

I Harlem ser du historiska platser som Apollo Theater där många kända artister hade sin debut. Sedan åker du över Harlem River till Bronx där du ser den berömda Yankee Stadium, hemmaarena för basebollaget New York Yankees. Du kommer även att se fin gatukonst i Bronx.

På vägen ut till Queens kan du beundra en fin skyline. Du kommer förmodligen att häpnas över de stora kontrasterna mellan de två kommunerna. Det viktigaste är ändå blandningen av olika etniciteter som bor tillsammans i Queens. Där hittar du även världens största utbud av olika slags kök och mat. Ni åker även förbi Citi Field Stadium, hemmaarena för New York Mets, och stannar i Flushing Meadows.

Brooklyn Queens och Bronx Tour - Harlem Rundtur i Brooklyn Queens och Bronx - Yankee Stadium

Smältdegel

I Brooklyn blir väldigt tydligt varför den här stadsdelen har spelat en stor roll i skapandet av en hel generation av hipsters och olika lokala hotspots och en levande stadsdel. Du kommer också att se ursprungliga judiska kvarter där det ser ut som om tiden har stått stilla, och det stämningsfulla DUMBO.

Under rundturen stannar ni flera gånger för att kunna ta bra foton på plats. Under hela rundturen berättar guiderna om stadsdelarna ni passerar. Sammanfattat, med den här rundturen kommer du att upptäcka de starka kontrasterna mellan New Yorks områden. Det är just det som gör den här staden till en sådan unik smältdegel av olika kulturer.

Praktisk information

Efter bokningen, kommer du att få en voucher som du kan skriva ut och använda som biljett till den här rundturen eller visa upp som mobilbijlett.

  • Längd: ca 6-7 timmar
  • Påstigningsplats: Grand Central Terminal
  • Avgångstid: Kl. 08.30

Boka din rundtur i Brooklyn, Queens och Bronx här

Rundtur i Brooklyn Queens och Bronx - Bronx gatukonst Rundtur i Brooklyn Queens och Bronx - Unisphere

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat