Om Eric

EricEfter du har tittat runt ett tag på min webbsida undrar du säkert vem Eric är! Ja, det är jag där till vänster. Jag hoppas att mina tips har hjälpt dig att planera din resa till New York. Du kan även läsa lite om mig och vad mitt motiv är med NewYork.se här nedan. Om du har några frågor, eller om du märker att du saknar viktig information, kan du skicka ett mejl till [email protected]! Missa inte att titta på min välbesökta Facebooksida också. Självklart är det den bästa Facebooksidan om New York som finns. Där kan du njuta av dagligen uppdaterade foton från New York, och prata med andra passionerade New York fans!

Contents

Min berättelse

Mina vänner och familj brukade ofta besöka mig i New York. Eftersom jag tröttnade på att upprepa samma tips om och om igen, bestämde jag mig för att skriva ned all information och skicka dem i ett dokument istället. Efter ha köpt domännamnet behövde jag bara sätta dit all information jag redan hade från mina personliga upplevelser och vips var NewYork.se en verklighet! Jag fortsatte att skriva för mina vänner och för min mamma och delade min kärlek till staden med dem. Jag lade till mina personliga erfarenheter på webbsidan med titeln ”Eric tipsar” så att de visste att jag hade gjort och testat det jag skrev om.

Besök New York city

Eftersom jag ofta har rest från och till New York, visste jag vad jag kunde förvänta mig och vad som kan rekommenderas. Jag bestämde mig för att besöka alla stora sevärdheter, besöka många restauranger (OK, jag föredrar fortfarande pizzorna och hamburgarna), gå till sportmatcher, försöka njuta av en operaföreställning och förstås ta alla helikopterturerna. Enligt mig var det det enda sättet att upptäcka vad som var värt att se (och vad inte!) Och varför spelar det en roll? För att jag vill vara ärlig: om något inte är värt att se, berättar jag det för dig. När allt fler och fler personer (äntligen) upptäckte min webbsida, märkte jag att de letade efter likadan information som mina vänner och familj: lokalt, ärligt, nytt och framför allt inte överdrivet. Jag har fortsatt med att lägga till nya sevärdheter allt eftersom och uppdaterar all information på webbsidan regelbundet.

Förutom att skapa mitt eget uppslagsverk om New York hjälper jag även andra med deras reseplanering till The Big Apple. Jag har upplevt New York som singel, småbarnspappa, turist och lokal invånare och jag krånglar inte till saker och ting. Mångfalden av erfarenheter gör mig, antar jag, lämplig att hjälpa dig. Förutom att titta på min webbsida kan du alltid kontakta mig om du har frågor. När det gäller New York, lita på mig!

En webbplats dedikerad till Big Apple

Eftersom jag får fler och fler frågor om New York och på grund av att min webbsida snabbt blir större, har jag nu skapat ett företag samt anställt ett proffsigt team. Jag delar med mig av allt jag vet om New York, så att de i sin tur kan berätta (nästan) lika mycket om New York som jag.

Jag har bott i många olika stadsdelar i New York: i East Village på 13th Street, Greenwich Village på Bleecker Street, Upper East Side på Park Avenue och Hell’s Kitchen på 9th Avenue. Jag känner mig verkligen som en lokal New York-bo och känner av pulsen i city. Det är ett högt tempo i New York, det är riktigt coolt, det är en metropol, det är även en joggingtur i Central Park eller köpa en bagel till frukost. Det är oändligt många långpromenader. Eller att ta en yellow cab (som sedan fastnar i trafiken). Jag vet vad som gör staden unik och jag vill inget hellre än att dela med mig av allt jag vet till dig.

Låt mig hjälpa dig att känna dig som en äkta New York-bo!

Klicka här för min eventkalender som uppdateras dagligen, här hittar du vilka evenemang och högtider som finns under din vistelse. Behöver du lite hjälp med att planera dina semesterdagar i New York? Se då mina resplaner som förslag här. Sist men inte minst får du alla viktig information direkt till din mobil genom min gratisapp Eric’s New York, inklusive offlinekartor och översikt av sevärdheter, allmänna toaletter och gratis wifi-platser. Klicka här för Android versionen och klicka här för iPhone versionen.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat