Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
New York Jets biljetter

New York Jets biljetter

Köp dina biljetter nu
New York Jets
Pris från $ 6,00

New York Jets biljetter kan köpas online innan du reser till New York. Jets matcher är populära så det är smart att planera i förväg. Jet matcherna spelas i MetLife Stadium och den amerikanska fotbollssäsongen pågår från september till januari. Om du inte kan få tag på biljetter till en Jets match titta då om New York Giants spelar i stället. ”Billiga” biljetter kostar 100-130 dollar per styck.

Köp dina New York Jets biljetter här

 

Köp New York Jets biljetter nu, slipp service- och försändelsekostnader (e-biljetter) eller välj att hämta ut dem gratis utskrivna på plats!

Köp New York Jets biljetter

Det är möjligt att köpa biljetter till en Jets match om du planerar i förväg. Varje Jets match är slutsåld. Det är en väntelista på åtta är för en säsongsbiljett! Se speldatumen här och välj ett som passar dig eller se listan nedan. Biljetterna kan betalas med kreditkort och skickas till din adress eller mejl. Du kan också välja att hämta biljetterna gratis i New York. Om du inte kan skriva ut dina e-biljetter kan du även hämta ut dem på biljettkontoret som ligger centralt, nära Times Square.

E-biljetter är alltid det snabbaste alternativet och att hämta ut dem på plats är det näst bästa alternativet. Du sparar försändelsekostnader och jag rekommenderar att du väljer ett av dem. Dina biljetter är 100% garanterat äkta och du får dem i tid.

Biljetterna har ibland lägre priser än ursprungspriset. Det beror på att de kommer från ägare med säsongsbiljetter som inte kan gå på matchen. När många vill ha en biljett, stiger priserna och blir dyrare än det ursprungliga priset.

New York Jets - Amerikansk fotbollsmatch New York Jets - Parkering

Vad är de bästa sittplatserna under en match med amerikansk fotboll i MetLife Stadium?

Det är viktigt när man ser på amerikansk fotboll att man sitter på rätt sittplats med det finns en regel: när du har lyckats få tag på biljetter är du redan lyckligt lottad! MetLife Stadium är enorm men byggd på ett sådant sätt att man upplever som om man sitter nära spelfältet. Jag har markerat de bästa sittplatserna i rött i kartan nedan. Om biljetterna är för dyra för dig kan du pröva att hitta biljetter högre upp eftersom det är viktigare att se matchen än att sitta på rätt plats.

Köp dina New York Jets biljetter här

New-York-Jets-MetLife-Stadium-Platskarta

Praktisk Information

Resväg till stadion

Det är lätt att ta allmänna färdmedel från Manhattan så du behöver inte oroa dig över att stadion ligger i New Jersey. Tusentals fans kommer att åka samtidigt med dig så det är lätt att hitta stadion. Här är de två bästa sätten att åka dit på:

  1. Ta tåget från Penn Station vid 34th Street och 7th Avenue på Manhattan. Köp en biljett antingen vid kassan eller vid automaten till MetLife Stadium. Du tar NJ Transit tåget till Secaucus, New Jersey (resan tar ca 10 minuter). Här byter du till ett tåg som tar dig till stadion. Den resan tar också ca 10 minuter. Du behöver inte oroa dig över att hitta rätt tåg eftersom du följer alla fans som också reser dit. Tågen börjar åka ca 2,5 timmar innan matchen börjar och fortsätter två timmar efter matchen är slut. Priset är ca 14 dollar per person tur-och retur.
  2. Du kan ta Coach USA Express bussen från Port Authority Bus Terminal på Manhattan från 42nd Street och 9th Avenue. Bussarna börjar åka ca 2,5 timme innan matchen börjar och fortsätter 1 timme efter matchen är slut.  Priset är 12 dollar per person för en returbiljett. Obs. att bussarna blir väldigt fulla efter matchen är över men alla får förr eller senare plats i bussen tillbaka till city.

När bör jag komma till stadion?

Det är en bra idé att vara där i god tid innan matchen börjar, 1-1,5 timme innan. Då har du tillräckligt med tid att uppleva allt annat, bl a nationalsången, som pågår innan matchstart.

Resväg tillbaka till Manhattan

Det lättaste sättet tillbaka är att ta allmänna färdmedel. Om du köper en returbiljett tar du samma väg tillbaka. Jag föredrar att ta tåget till MetLife Stadium eftersom det är enklare. Bussen är ett bra alternativ.

Eric tipsar: MetLife Stadium är en fantastisk upplevelse! Allting är väldigt väl organiserat och modernt. Om du har en chans att gå dit, GÖR DET! Det är en fantastisk upplevelse. Du får ta med en liten kamera. Obs. att man inte får ta med sig väskor eller ryggsäckar in i stadion. Samma sak gäller för mat, dryck och paraplyer. Anländ i tid eftersom det pågår många aktiviteter runt stadion. Som att folk sitter och grillar vid parkeringsplatsen vilket är en lustig syn (se fotot nedan). Passa på att ta en promenad runt hela stadion.

New York Jets - Match New York Jets - BBQ

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

8aug
Tor - Starttid: 19:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $40.00
24aug
Lör - Starttid: 19:30 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $8.00
29aug
Tor - Starttid: 19:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $6.00
8sep
Sön - Starttid: 13:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $77.00
16sep
Mån - Starttid: 20:15 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $85.00
13okt
Sön - Starttid: 16:25 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $139.00
21okt
Mån - Starttid: 20:15 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $100.00
10nov
Sön - Starttid: 13:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $133.00
24nov
Sön - Starttid: 13:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $64.00
8dec
Sön - Starttid: 13:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $51.00
22dec
Sön - Starttid: 13:00 | Amerikansk fotboll, Sport | Pris från $92.00

* Det lägsta priset för den här matchen (bland andra) är tor 29 augusti 2019 19:00


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat