New York Jets biljetter 2024

Köp dina biljetter nu
New York Jets
Pris från 150.00 SEK

New York Jets biljetter kan köpas online innan du reser till New York. Jets matcher är populära så det är smart att planera i förväg. Jet matcherna spelas i MetLife Stadium och den amerikanska fotbollssäsongen pågår från september till januari.

Köp dina New York Jets biljetter här

Få 46 kr rabatt när du beställer för 1000 kr eller mer med kampanjkoden HELLOTICKET5

Contents

Köp New York Jets biljetter

Det är möjligt att köpa biljetter till en Jets match om du planerar i förväg. Varje Jets match är slutsåld. Köp biljetter till Jets i det här spelschemat och välj ett matchdatum som passar din planering. Du kan betala för biljetterna med kreditkort. Biljetterna är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången till stadion. Du behöver inte skriva ut de här mobilbiljetterna. Du kommer garanterat få riktiga biljetter, och de kommer alltid att skickas ut i tid via e-post.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. När det är stor efterfrågan på biljetter stiger priset högre än originalpriset vilket är vanligt.

Om du inte kan få tag på NFL-biljetter till en Jets match titta då om New York Giants spelar i stället.

New York Jets - Amerikansk fotbollsmatch New York Jets - Parkering

Var ska man sitta under en match med amerikansk fotboll i MetLife Stadium?

Det är viktigt när man ser på amerikansk fotboll att man sitter på rätt sittplats med det finns en regel: när du har lyckats få tag på biljetter är du redan lyckligt lottad! MetLife Stadium är enorm men byggd på ett sådant sätt att man upplever som om man sitter nära spelfältet. Jag har markerat de bästa sittplatserna i rött i kartan nedan. Om biljetterna är för dyra för dig kan du pröva att hitta biljetter högre upp eftersom det är viktigare att se matchen än att sitta på rätt plats.

Köp dina New York Jets biljetter här

New York Jets biljetter - Metlife platskarta

Praktisk information

Resväg till stadion

Det är lätt att ta allmänna färdmedel från Manhattan så du behöver inte oroa dig över att stadion ligger i New Jersey. Tusentals fans kommer att åka samtidigt med dig så det är lätt att hitta stadion. Här är de två bästa sätten att åka dit på:

  1. Ta tåget från Penn Station vid 34th Street och 7th Avenue på Manhattan. Köp en biljett antingen vid kassan eller vid automaten till MetLife Stadium. Du tar NJ Transit tåget till Secaucus, New Jersey (resan tar ca 10 minuter). Här byter du till ett tåg som tar dig till stadion. Den resan tar ca 20 minuter. Du behöver inte oroa dig över att hitta rätt tåg eftersom du följer alla fans som också reser dit. Tågen börjar åka ca 2,5 timmar innan matchen börjar och fortsätter två timmar efter matchen är slut. Priset är $ 11 per person tur-och retur.
  2. Du kan ta Coach USA Express bussen från Port Authority Bus Terminal på Manhattan från 42nd Street och 9th Avenue. Bussarna börjar åka ca 2,5 timme innan matchen börjar och fortsätter 1 timme efter matchen är slut.  Priset är $ 14 per person för en returbiljett. Obs. att bussarna blir väldigt fulla efter matchen är över men alla får förr eller senare plats i bussen tillbaka till city.

När bör jag komma till stadion?

Det är en bra idé att vara där i god tid innan matchen börjar (1,5-2,5 timmar innan). Då har du tillräckligt med tid att uppleva allt annat, bl a nationalsången, som pågår innan matchstart.

Resväg tillbaka till Manhattan

Det lättaste sättet tillbaka är att ta allmänna färdmedel. Om du köper en returbiljett tar du samma väg tillbaka. Jag föredrar att ta tåget till MetLife Stadium eftersom det är enklare. Bussen är ett bra alternativ.

Eric tipsar: “MetLife Stadium är en fantastisk upplevelse! Allting är väldigt väl organiserat och modernt. Om du har en chans att gå dit, GÖR DET! Det är en fantastisk upplevelse. Du får ta med en liten kamera. Obs. att inga handväskor eller ryggsäckar är tillåtna in i stadion. Samma sak gäller för mat, dryck och paraplyer. Lämna Manhattan tre timmar innan matchen eftersom det pågår en del “tailgaiting” vilket betyder att man grillar på parkeringsplatsen, vilket är en lustig syn (se fotot nedan). Passa på att ta en promenad runt och genom hela stadion.”

Tailgate Party vid MetLife Stadium

Tailgating är en äkta amerikansk upplevelse: En ritual före matchen som tar över hela parkeringsplatsen vid MetLife Stadium. Överallt ser man folk dricka öl, äta hamburgare, varmkorv eller varma pretzels, och spela spel. Vill du också uppleva tailgating? Det kan du! Kom hit och ät och njut av en drink medan du umgås med andra Jets-fans. Hela evenemanget är var väldigt välkomnande och jag kände mig som hemma. Se till att komma hit hungrig och kom i tid så att du hinner hänga lite och upptäcka MetLife Stadium.

New York Jets - Match New York Jets - BBQ

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

Vad kostar New York Jets biljetter?

Du kan köpa biljetter till New York Jets från: $ 15,00

Var spelar New York Jets?

New York Jets spelar i MetLife Stadium. Läs mer om vilka sittplatser som är bäst här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat