Black Friday i New York 2024

Black Friday i New York

Black Friday är årets största readag i New York. Planerar du att shoppa på Black Friday? Du kan förvänta dig upp till 80% rabatt på originalpriserna! Den här enorma rean äger rum endast en gång per år, i slutet av november. I 2024 är Black Friday dem november 29th. Så skynda dig att läsa mer om Black Friday.

Contents

Vad är Black Friday?

Black Friday äger rum dagen efter Thanksgiving Day. För många är det en officiell start för julhandeln. Varje år försöker de stora amerikanska kedjorna och affärerna locka kunder till deras affär eller att gå online med hopp om att just de kommer att spendera stora summor, genom att erbjuda olika rabatter.

När är Black Friday?

Thanksgiving infaller alltid på den fjärde torsdagen i november och Black Friday är dagen efter. I 2024 är Black Friday är den 29 november. För det mesta börjar rean väldigt tidigt på morgonen på Black Friday men de senaste åren har en del butikskedjor börjat med den stora rean redan på kvällen på Thanksgiving (torsdagen).

Vad kan du förvänta dig på Black Friday?

ENORM rea! Otroliga erbjudanden och eftertraktade produkter från de mest populära märkeskläderna, (Apple) datorer, telefoner, TV, leksaker och mycket mer. Alla produkterna har garanterat det lägsta priset på året. Räkna med långa köer och många shoppingsugna besökare. Det här är den mest hektiska shoppingdagen på hela året i New York. Varorna går åt snabbt och det blir garanterat slutsålt. Sätt alarmet på tidig morgon för att kunna dra nytta av alla erbjudanden samt att ha en chans att hitta kläder i rätt storlek innan allt blir slutsålt. Upptäck även Black Friday 2024 i Sverige.

Bästa erbjudanden under Black Friday?

Affärerna marknadsför sina erbjudande och rabatter på olika sätt. De lokala tidningarna i New York innehåller dagarna innan Black Friday annonser med rabatter och s.k. Black Friday fynd. Många tidningar innehåller även värdekuponger och checkar. Det är definitivt värt att använda de där växelmynten som du bär runt på i fickorna och handla en tidning och leta efter Black Friday annonserna. Om du har möjlighet att titta på nätet så gör det! Många affärer skriver ofta ut sina rabatter på webbsidan. Lättast är att gå direkt till respektive affärs webbsida för att ta reda på om dom har det du letar efter till rabatterat pris.  Du kan även kontrollera öppettiderna (eftersom affärerna är öppna på andra tider).

Designer Outlet New York

Den bästa platsen för att fynda året om är förstås på en designeroutlet i New York. Du behöver inte vänta till Black Friday för att köpa märkeskläder och skor till bra priser eftersom butikerna finns där också. Men det är förstås Black Friday även här, och just den här dagen är priserna ännu bättre än resten av året.

Black Friday tips

Håll utkik efter ʺDoor Busterʺ som är ett erbjudande på utvalda varor till starkt reducerade priser till dem som kommer in direkt när affären öppnar tidigt på morgonen. Door Busters är en anledning till att vakna upp tidigt på morgonen! De har de största prissänkningarna på de största märkena när det t ex gäller elektronik. Hur som så kan du räkna med ett begränsat antal på de utvalda varorna. När de väl är slutsålda, är det helt slutsålt. Av den anledningen är det oftast enbart ett Door Buster-erbjudande per person.

Bästa Black Friday affärerna i New York

  • Apple Stores:: Enda gången på året som Apple har rea.
  • Macy’s: Öppnar upp kl. 6 på morgonen, det kommer att vara långa köer. Många bra erbjudanden.
  • Best Buy: Om du vill köpa elektronik, är Best Buy det bästa stället på Black Friday.

Black Friday i New York - Black Friday erbjudande Black Friday i New York - Skylt

Varför heter det Black Friday?

Namnet kommer sig av att det är den dag många butiker går från rött (förlust) till svart (vinst) i räkenskaperna. Eftersom Black Friday oftast innefattar de större kedjorna och leverantörerna har det gett upphov till en ny dagshändelse. En separat dag som kallas för Small Business Saturday och inträffar dagen efter Black Friday. Dagen uppmuntrar konsumenter till köp hos mindre, lokala affärer och leverantörer. Om du befinner dig i New York under Black Friday, varför inte stanna ytterligare en dag för att stödja de lokala butikerna i New York?

Är Black Friday endast en dag?

Ja, officiellt är Black Friday endast en dag om året - fredagen efter Thanksgiving. Men det flesta butiker i New York har erbjudanden hela helgen och även på måndagen direkt efter.

Har NewYork.se erbjudanden på Black Friday?

Det finns ibland erbjudanden via min sida, hålla koll på mina Black Friday-erbjudanden.

När är det Black Friday?

Black Friday är dagen efter Thanksgiving. I 2024 infaller Black Friday den november 29th. Läs mer här.

När börjar Black Friday i New York?

Black Friday-rean i New York börjar på kvällen Thanksgiving Day.

Var kan man shoppa på Black Friday i NYC?

Alla butiker i New York kommer att ha Black Friday-erbjudanden. Macy's är särskilt känt för sina fantastiska erbjudanden.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat