Spelschema matcher i New York 2024

Här hittar du ett spelschema av matcher i New York. Under året går det att se basket, baseboll, hockey och amerikansk fotboll i New York som till exempel i NBA, NFL, MLB och NHL. Du kan också gå och se en US Open tennismatch eller boxningsmatch i världsklass i Madison Square Garden. I sportkalendern hittar du matcher från stora ligor och turneringar som spelas i New York. Se de många matcherna som spelas under din vistelse och köp dina biljetter direkt!

Klicka här för att se 2024 spelschemat

Contents

Spelschema New Yorks sportlag

New York har många stora talanger inom sportlagen. Under året går det nästan alltid att se en match. Missa inte att den fantastiska chansen att uppleva en äkta amerikansk sportmatch under din vistelse. Det är en perfekt möjlighet att få vara med om stämningen på planen och läktaren som finns vid varje sportevenemang i New York.

Höst- och vintersäsong i NYC Sports

Från oktober till och med april kan du se när de två NBA basketlagen, New York Knicks och Brooklyn Nets, spelar. Även NHL-ishockeysäsongen pågår under samma period. Ishockey är otroligt populärt både i och utanför New York med NHL lag som New York Rangers, New York Islanders och New Jersey Devils. Från september till januari kan fans av amerikansk fotboll gå och se två NHL lag i New York, New York Giants och New York Jets.

Vår- och sommarsäsong i NYC Sports

Från april till och med oktober kan du gå och se ett av MLB baseboll lagen, New York Yankees och New York Mets. Ungefär samtidigt representerar Red Bulls och New York City FC fotboll för MLS fotbollsligan i New York. Beroende på hur det går för de lokala lagen kan det också bli några NHL- och NBA-playoffs i New York fram till juni. Du har faktiskt chansen att titta på professionell basket året runt i Big Apple, för när NBA-säsongen slutar börjar WNBA-säsongen (maj – september). I augusti är New York också värd för US Open Tennis-turneringen.

Eric tipsar: “Jag rekommenderar alla att gå och se en sportmatch. Det är ett trevligt sätt att spendera en utekväll i New York under din vistelse, och maten i arenan ska man inte heller missa! Oroa dig inte över om du inte känner till spelregler och annat, du får garanterat ändå en bra och minnesvärd upplevelse att ta med dig hem på grund av den härliga stämningen och underhållningen i arenan. Köp biljetter till ett äkta amerikansk sportevenemang i till exempel Madison Square Garden eller Yankee Stadium och njut av upplevelsen!”

Spelschema matcher i New York - Brooklyn Nets Spelschema matcher i New York - NY Yankees

Spelschema sportmatcher i New York

Biljettpriser

Basket

  • Priser för New York Knicks biljetter börjar från: Biljetter för den här säsongen finns ännu inte tillgängliga
  • Priser för Brooklyn Nets biljetter börjar från: Biljetter för den här säsongen finns ännu inte tillgängliga
  • Priser för New York Liberty biljetter börjar från: $ 25,00

Baseboll

  • Priser för New York Yankees biljetter börjar från: $ 7,00
  • Priser för New York Mets biljetter börjar från: $ 7,00

Ishockey

  • Priser för New York Rangers biljetter börjar från: $ 461,00
  • Priser för New York Islanders biljetter börjar från: Biljetter för den här säsongen finns ännu inte tillgängliga
  • Priser för New Jersey Devils biljetter börjar från: Biljetter för den här säsongen finns ännu inte tillgängliga

Amerikansk Fotboll

  • Priser för New York Giants biljetter börjar från: $ 18,00
  • Priser för Brooklyn Jets biljetter börjar från: $ 14,00

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat