New York Red Bulls biljetter 2024

Köp dina biljetter nu
New York Red Bulls
Pris från 227.00 SEK

Du kan köpa New York Red Bulls biljetter online. Jag kan varmt rekommendera att se en sportmatch när du är i New York. Fotbollssäsongen pågår från mars till oktober. Red Bulls har sin egen arena i Newark: Red Bull Arena. Fotboll är kanske inte lika populärt i USA som i Europa men fansen är mint lika entusiastiska: de sjunger, hejar och har livliga diskussioner på läktaren och stämningen i arenan är väldigt bra.

Köp dina biljetter New York Red Bulls biljetter här

Få 46 kr rabatt när du beställer för 1000 kr eller mer med kampanjkoden HELLOTICKET5

Contents

Köp New York Red Bulls biljetter

Köp biljetter till New York Red Bulls i det här spelschemat och välj ett matchdatum som passar din planering. Du kan betala för biljetterna med kreditkort. Biljetterna är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången till stadion. Du behöver inte skriva ut de här mobilbiljetterna. Du kommer garanterat få äkta biljetter och de kommer alltid att levereras i tid.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att matchen med New York Red Bulls redan är slutsåld.

Om du inte kan se när Red Bulls spelar, se om inte New York City FC spelar istället.

New York Red Bulls - Fotbollsmatch New York Red Bulls biljetter

Var bör jag sitta på en fotbollsmatch i Red Bull Arena?

Du kan sitta nästan varsomhelst i arenan och ända alltid ha bra platser. Det finns plats för 25 000 åskådare i New York Red Bull Arena. De billigaste biljetterna kostar runt 15 dollar, bakom målet. Priset för platserna i mitten börjar runt 35 dollar. De dyraste biljetterna är dem i mitten och kostar 75 dollar. Fotona togs från sektion 119 rad 7.

Köp dina biljetter New York Red Bulls biljetter här

New York Red Bulls biljetter - Red Bull Arena platskarta

Praktisk information

Resväg till arenan

Det är väldigt lätt att ta sig till Red Bull Arena med allmänna färdmedel. Det finns ett direkttåg från WTC till Newark med PATH-train. Gå av vid stationen Harrison, resan tar ungefär 20 minuter. Du kan använda ditt MetroCard och priset är $ 2.75 per resa. Obs. att du inte kan använda ett Unlimited MetroCard. Från Harrison Station tar det ca 6 minuter att gå till Red Bull Arena. Du kan se arenan från PATH tåget innan du kommer till stationen. Följ folkmassan (ofta klädda i blått/rött), det går inte att missa arenan.

När bör jag vara vid Red Bull Arena?

Om du är vid arenan en halvtimme innan matchen börjar har du tillräckligt med tid att hitta din plats och köpa något att äta och dricka. Du kan förstås komma ännu tidigare, det finns tillräckligt att se och göra! Några familjer tar med sig husvagnen och sitter och grillar på parkeringsplatsen innan matchen börjar. DJs spelar musik, barnen spelar sina egna fotbollsmatcher och det finns ett stånd där du kan köpa New York Red Bulls kepsar och tshirts.

När du ska gå in på arenan går du genom en säkerhetskontroll. Du kan ta med en väska och kamera och även din egen flaska med dryck (locket tas bort). Det finns tillräckligt att äta och dricka i arenan: för en liten cola, en liten pizza och en hink med popcorn betalar du 19 dollar.

Resväg tillbaka till Manhattan

Det är väldigt lätt att komma tillbaka till Manhattan med PATH-train. Du kan också köpa en returbiljett eller helt enkelt använda ditt MetroCard igen.

New York Red Bulls - RedBull Arena Arena NY Red Bulls

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat