Dagstur till The Hamptons

Köp dina biljetter nu
hamptons

Vill du planera en dagstur till The Hamptons? Varför inte? Hamptons är känd som en semesterort dit många välbärgade personer åker och tillbringar sin ledighet. Upplev en dag i Hamptons och utforska orten med egna ögon. Lämna ett hektiskt New York bakom dig tidigt på morgonen och passera genom ett vackert landskap innan ni anländer till Hamptons. Våren är en fantastisk tid, då alla blommor börjar slå ut- ett perfekt ställe att fly till från ett hektiskt New York. Ni åker längs med Long Island Duck för att stanna vid det berömda Southampton. Det här är stället för att se och synas! I den här staden har det bott kändisar som Steven Spielberg, Jerry Seinfeld och David Letterman. Guiden på rundturen kommer att berätta fakta och historik om Hamptons under hela resan.

Boka dina biljetter här för en dagstur från New York till Hamptons

Ocean Drive i Hamptons

Promenera ner till huvudgatan och passa på att fotografera innan ni fortsätter till hamnen längs Ocean Drive. Där kan du spana in alla stora ʺkändisvillorʺ. Därefter fortsätter ni till den pittoreska staden Sag Harbour. Strosa längs huvudgatan och passa på att fotografera innan du beger dig till hamnen längs Ocean Drive. Där många kändisar bor. Härifrån kommer du att fortsätta till den pittoreska staden Sag Harbor där du kan titta på stora segelbåtar som oftast ligger i hamnen. Varför inte shoppa i någon av alla antikvitetsaffärer eller kanske till och med hitta ett fynd på Old World butiken innan du njuter av en härlig lunch. Om du inte hittar det du söker i en av butikerna, har du istället möjlighet att shoppa loss ordentligt på Tanger Outlets märkeskläder, väskor och skor till rabatterade priser.

Trött efter all shopping och intryck från Hamptons? Senare på eftermiddagen går resan tillbaka till New York, lagom till att njuta av en middag och kanske en Broadwayshow.

Eric tipsar: Den här turen har något för alla: Hamptons strand, atmosfären samt shopping. Men det betyder att alla inte är nöjda överallt. Vissa vill spendera mer tid för shopping, vissa vill spendera mer vid stranden och det är något som du ska ha i åtanke. Mitt råd är att besöka Hamptons under våren/sommaren när orten är som mest levande och livligt. Du kan annars bli besviken över att mycket inte är öppet.

Praktisk information

Efter köp får du en voucher (kupong) som du kan skriva ut och visa upp som biljett, eller visa upp som mobilbiljett.

  • Avgångsplats: Port Authority Bus Terminal (42nd Street mellan 8th och 9th Avenue).
  • Avgångstid: Tisdagar kl. 06.30

Boka dina biljetter här för en dagstur från New York till Hamptons

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat