Dagstur till The Hamptons

Köp dina biljetter nu
hamptons

En dagsutflykt till Hamptons från New York är ett utmärkt sätt att utforska den här delen av New York. Här finns några av de dyraste och lyxigaste bostäderna i USA. Besök stranden i Hamptons, följ med på en vinprovning och promenera genom gatorna i lugna amerikanska lyxbostadsområden medan guiden berättar allt om det här unika området.

Boka din dagsresa till The Hamptons från New York här

Contents

Dagsresa till Hamptons

Ni åker tidigt på morgonen med buss från Manhattan till Hamptons. På vägen passerar ni berömda kändisars dyra hus och din guide kommer att berätta allt om livet i Hamptons. Många av de hus som säljs här har även en bit strand, vilket gör det omöjligt att ta sig ned till stranden någonstans. Men, som tur är kan guiden ta dig till en av de offentliga stränderna i Hamptons, där du kan ta en kort promenad och njuta av den friska luften. När du har svalnat dig sätter du dig på bussen tillbaka till Main Street. På den här gatan hittar du alla typer av butiker och det är verkligen en plats att se, och bli sedd på.

Dagsresa till Hamptons Beach Dagsresa till Hamptons - Strandhus

Lyxliv

Om du är törstig är det inget problem! Nästa stopp är en vingård. Om du är 21 år eller äldre och intresserad av vin kan du smaka på olika viner. Även om du kanske inte gillar vin är det trevligt att bara se omgivningarna.

Dagsresa till Hamptons - Vin Dagsresa till Hamptons - Viner

I Sag Harbor kan du beundra de rikas “leksaker”. Vid sidan av mindre båtar lägger stora lyxjakter till i hamnen. Byn, som ligger några minuters promenad bort, är ett typiskt amerikanskt lyxområde. Här kan du gå förbi butikerna och äta lunch, vilket ger dig den riktiga Hamptons-upplevelsen.

Dagsresa till Hamptons - Sag Harbor Dagsresa till Hamptons - Harbor

Shopping i Hamptons

Om du inte hittar det du letar efter i bostadsområdet, kan du kanske hitta det vid nästa stopp. Resans sista stopp är Tanger Outlets, där du kan hitta alla typer av kläder, väskor och skor till nedsatta priser. Efter det här stoppet reser ni tillbaka till Manhattan.

Dagsresa till Hamptons - Shopping

Eric tipsar: “Den här dagsutflykten är verkligen avslappnade. Du får se olika sidor av Hamptons och behöver bara sätta dig på bussen. Trots att Hamptons verkar ligga nära Manhattan är det praktiskt taget omöjligt att besöka platserna själv. En enkel resa med tåg tar 3-4 timmar och därifrån är det svårt att ta sig till olika sevärdheter. Därför tycker jag att den här dagsutflykten till The Hamptons är ett perfekt alternativ.”

Praktisk information

Efter köp får du en voucher (kupong) som du kan skriva ut och visa upp som biljett, eller visa upp som mobilbiljett.

  • Avgångsplats: Port Authority Bus Terminal (42nd Street mellan 8th och 9th Avenue).
  • Avgångstid: Tisdagar kl. 06.30
  • Denna tur är säsongsbunden

Boka din dagsresa till The Hamptons från New York här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat