New York Yankees biljetter 2024

Köp dina biljetter nu
New York Yankees biljetter
Pris från 72.00 SEK

Det är enkelt att köpa New York Yankees biljetter online. Visste du om att New York Yankees spelar upp till sex gånger per vecka? Det ger dig många möjligheter att gå och se dem spela live. Tycker du inte om att se på sport eller bara inte baseboll? Inga problem, stämningen är så bra att det ändå är värt att åka ut till stadion. Framför allt eftersom biljetterna är så pass billiga, och du kan lämna stadion när du vill. MLB-Basebollsäsongen pågår från april till oktober.

Köp dina New York Yankees biljetter här

Få 46 kr rabatt när du beställer för 1000 kr eller mer med kampanjkoden HELLOTICKET5

Contents

Att köpa biljetter till New York Yankees

Välj ett datum när du vill gå och se en basebollmatch eller se spelschemat här nedan. Biljetterna kan betalas med kreditkort. Efter köp, får du dina biljetter med e-post. Du behöver inte skriva ut biljetterna, du visar istället QR-koden på mobilen vid entrén. Biljetterna är 100% äkta och du får dem i tid innan matchen.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare med säsongsbiljetter som inte kan gå på matchen själva och det är anledningen till att biljetterna är tillgängliga till lägre priser. Ibland är en biljett dyrare än originalpriset vilket betyder att alla biljetter till New York Yankees matchen är slutsålda.

Om de inte spelar på hemmaplan kan du alltid överväga att se en match med New York Mets istället.

New York Yankees biljetter - Publik New York Yankees biljetter - Spelare

Vad är de bästa platserna på en Yankees match?

Biljetterna för New York Yankees kan kosta allt från $ 10 upp till flera tusen dollar. Ett hyfsat pris för en bra plats är mellan $ 35-105 per biljett. Yankee Stadium är en väldigt stor stadion. För bästa utsikten över spelplanen, rekommenderar jag att välja sittplatser inom det rödmarkerade området här nedan. Om du vill gå och se en match endast för stämningens skull, är biljetter i sektion 400 (ovanför området markerat med rött) också ett bra val.

Jag rekommenderar att välja ett så lågt radnummer som möjligt. De enda sittplatserna som jag avråder ifrån är dem längst bak vid spelfältet. Härifrån ser du endast en del av spelet.

Köp dina New York Yankees biljetter här

New York Yankees biljetter - Yankee Stadium platskarta

Praktisk Information

Hur kommer man till Yankee Stadium?

Det lättaste sättet att nå Yankee Stadium på är med tunnelbanan. Stationen heter 161st Street och stadion ligger mittemot stationen. Tunnelbanelinjerna 4 och D tar dig direkt till Yankee Stadium. Båda tunnelbanelinjerna hittar man nästan överallt på Manhattan så du kan gå på vid flera stationer.

När bör jag vara vid stadion?

Jag skulle se till att vara där 30-60 minuter innan första bollen kastas. Det bästa är att hitta din plats i minst 5-10 minuter innan spelet börjar så att du inte missar när alla sjunger nationalsången (vilket är en upplevelse i sig). Halvvägs ”7th inning” kommer man sjunga igen. Om du anländer tidigt, gå till Monument Park i mitten, under videoskärmen. Här kan du se ett monument till ära av tidigare Yankees spelare och du får en väldigt fin utsikt över spelplanen. Det är gratis inträde till Monument Park och det är öppet tills 45 minuter innan matchen börjar.

Resväg tillbaka till Manhattan

Efter matchen är tunnelbanan det bästa alternativet för att komma tillbaka till Manhattan. Lämna lite tidigare om du oroar dig över folkmassorna.

Eric tipsar: Att gå och se en basebollmatch är en upplevelse för alla, gamla och unga. Det är också en kul aktivitet tillsammans med familjen. Känn inte att du måste stanna kvar under hela matchens gång. Jag brukar själv lämna stadion någon gång vid 8th inning.

New York Yankees biljetter - Spelplan New York Yankees biljetter - Yankee Stadium

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

Vad kostar biljetter till New York Yankees?

På min sida kan du köpa biljetter till New York Yankees och priserna börjar från $ 7,00

Kan jag köpa Yankees biljetter vid stadion?

Biljetter till Yankees säljs oftast slut i förväg. Jag rekommenderar att du planerar resan ordentligt och passar på att boka dem online.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat