Eric’s New York app

Erics New York App Skyline

Eric’s New York app är den ENDA offlineappen du behöver i New York. Med den här appen i din mobil eller surfplatta kommer du att kunna se kartor, information om sevärdheter, tips, tricks och biljetter för allt du vill göra i New York. Eric’s New York app finns tillgänglig för iOS (iPhone/iPad) och Android (smartphone/surfplatta).

Eric’s New York – gratis

Upptäck New York city med min app som din guide. Det är precis som om jag är din personliga guide i New York och visar dig alla mina favoritplatser i city. Och, precis som på min sajt, kommer du också att hitta information om kända och mindre kända attraktioner i New York, plus mina egna tips. Vill du besöka en sevärdhet men har du inga biljetter? Klicka då i appen och beställ dem direkt. Du behöver inte skriva ut något, visa helt enkelt mobilbiljetterna vid entrén. Det kan inte bli smidigare än så!

Karta av New York i offlineläge

Ladda ned informationen hemma (eller via hotellets WiFi) och använd sedan appen i offlineläge när du anländer till New York. Du får en obegränsad tillgång till citykartan där du hittar alla hotspots, WiFi platser och allmänna toaletter. Dessutom kan du använda tunnelbanekartan med alla stationer markerade i offlineläge. Och, tack vare inbyggd GPS, kan du alltid se exakt var du befinner dig och vilka sevärdheter och attraktioner som finns i närheten!

Har du fortfarande frågor utöver all information du hittar i appen? Med endast ett klick kan du kontakta mig antingen via mejl.

Kommentarer

Kommentarer, frågor eller beröm? Du kan kontakta mig direkt via appen. Jag arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra min app och ser fram emot att få höra din feedback. Nöjd? Ge gärna en recension i App Store eller i Google Play.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat