New York Liberty biljetter 2024

Köp dina biljetter nu
Biljetter till New York Liberty basket
Pris från 306.00 SEK

Det är lätt att köpa New York Liberty biljetter på ett säkert sätt online. New York Liberty är damernas basketlag i New York. De spelar i WNBA, Women’s National Basketball Association. New York Liberty spelar sina hemmamatcher i Barclays Center i Brooklyn. Det är samma arena som där NBA laget Brooklyn Nets spelar. New York Liberty grundades 1997 och de var en av de första 8 lagen som spelade i WNBA. De har alltid rankats högt ändå sedan de började och har ofta spelat i play-offs. New York Liberty spelar under NBA off-season, från maj till slutet av september.

Köp dina New York Liberty biljetter här

Få 46 kr rabatt när du beställer för 1000 kr eller mer med kampanjkoden HELLOTICKET5

Köp New York Liberty biljetter

Köp biljetter till New York Liberty i det här spelschemat och välj ett matchdatum som passar din planering. Du kan betala för biljetterna med kreditkort. Du kommer att få e-biljetter. De här biljetterna går ej och behövs inte heller skrivas ut. Visa helt enkelt QR-koden med din mobil vid ingången. Du kommer garanterat få äkta biljetter och de kommer alltid skickas ut i tid.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att matchen med New York Liberty är utsåld.

Biljetter till New York Liberty basket - Match Biljetter till New York Liberty basket - Spelare

Var bör jag sitta någonstans i Barclays Center?

De bästa sittplatserna under en basketmatch är på långsidan av spelplanen. Biljetterna till New York Liberty är oftast inte så dyra, därför rekommenderar jag att köpa bästa tillgängliga sittplatser, i mitten på läktaren. Välj, till exempel, sittplatser i sektion 7 till 9 eller 23 till 25, eller court-side biljetter (så nära man kan komma)! Ju lägre radnummer, desto närmare spelplanen sitter man. Därför är rad 1 bättre än rad 20.

Köp dina New York Liberty biljetter här

New York Liberty basket biljetter - Barclays Center sittplatskarta

Praktisk information

Hur kommer jag till Barclays Center?

Det är väldigt enkelt att åka till Barclays Center med tunnelbana. Du kan välja mellan tunnelbanelinje 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q och R till Atlantic Avenue – Barclays Center. Utgången är precis framför arenans ingång. Resan tar ca 20 minuter från Grand Central Station.

När ska jag vara vid stadion?

Du behöver inte komma tidigt, det räcker med att vara där en halvtimme innan matchen börjar. En match tar 4 x 10 minuter men totalt får du räkna med två timmar

Efter matchen

Efter matchen kan du ta tunnelbanan tillbaka till Manhattan. Det här är det lättaste och snabbaste sättet.

Eric tipsar: “Dambasket? Ja!  Letar du efter en kvällsaktivitet för hela familjen eller tycker du helt enkelt om basket? Då rekommenderar jag absolut att gå och se när New York Liberty spelar. En Libertymatch är en äkta amerikansk upplevelse och underhållning! Om du är i New York på sommaren och verkligen vill se en basketmatch, se om du kan få tag på biljetter till New York Knicks.”

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat