New York Liberty biljetter 2021

Köp dina biljetter nu
Biljetter till New York Liberty basket

Det är lätt att köpa New York Liberty biljetter på ett säkert sätt online. New York Liberty är damernas basketlag i New York. De spelar i WNBA, Women’s National Basketball Association. New York Liberty spelar sina hemmamatcher i Barclays Center i Brooklyn. Det är samma arena som där NBA laget Brooklyn Nets spelar. New York Liberty grundades 1997 och de var en av de första 8 lagen som spelade i WNBA. De har alltid rankats högt ändå sedan de började och har ofta spelat i play-offs. New York Liberty spelar under NBA off-season, från maj/juni till september/oktober. Om du är i New York på sommaren och verkligen vill se en basketmatch, se om du kan få tag på biljetter till New York Knicks.

Köp dina New York Liberty biljetter här

Köp New York Liberty biljetter

Köp biljetter till New York Liberty i det här spelschemat och välj ett matchdatum som passar din planering. Du kan betala för biljetterna med kreditkort eller PayPal. De flesta biljetter är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången till stadion. Det går inte att skriva ut de här mobilbiljetterna. E-biljetter som skickas till dig i form av PDF-fil kan skrivas ut. Vissa andra biljetter är pappersbiljetter som du begära att få hemskickade.

Det bästa är att beställa e-biljetter eller mobilbiljetter. Det är det snabbaste alternativet och du behöver inte betala några försändelseavgifter. Använd filter vid köp för att få upp endast de här biljetterna. Du kommer garanterat få äkta biljetter och de kommer alltid skickas ut i tid.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att matchen med New York Liberty är utsåld.

Biljetter till New York Liberty basket - Match Biljetter till New York Liberty basket - Spelare

Var bör jag sitta någonstans i Barclays Center?

De bästa sittplatserna under en basketmatch är på långsidan av spelplanen. Biljetterna till New York Liberty är oftast inte så dyra, därför rekommenderar jag att köpa bästa tillgängliga sittplatser, i mitten på läktaren. Välj, till exempel, sittplatser i sektion 7 till 9 eller 23 till 25, eller court-side biljetter (så nära man kan komma)! Ju lägre radnummer, desto närmare spelplanen sitter man. Därför är rad 1 bättre än rad 20.

Köp dina New York Liberty biljetter här

New York Liberty basket biljetter - Barclays Center sittplatskarta

Praktisk information

Hur kommer jag till Barclays Center?

Det är väldigt enkelt att åka till Barclays Center med tunnelbana. Du kan välja mellan tunnelbanelinje 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q och R till Atlantic Avenue – Barclays Center. Utgången är precis framför arenans ingång. Resan tar ca 20 minuter från Grand Central Station.

När ska jag vara vid stadion?

Jag rekommenderar att du kommer ca 30 minuter i förväg.

Efter matchen

Efter matchen kan du ta tunnelbanan tillbaka till Manhattan. Det här är det lättaste och snabbaste sättet.

Covid-19-begränsningar

Begränsat antal biljetter tillgängliga. Social distansering och munskydd krävs. Obligatoriskt bevis på fullständig vaccination mot covid-19.

Eric tipsar: Dambasket? Ja!  Letar du efter en kvällsaktivitet för hela familjen eller tycker du helt enkelt om basket? Då rekommenderar jag absolut att gå och se när New York Liberty spelar. En Libertymatch är en äkta amerikansk upplevelse och underhållning. Du behöver inte komma tidigt, det räcker med att vara där en halvtimme innan matchen börjar. En match tar 4 x 10 minuter men totalt får du räkna med två timmar.

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat