Black Friday

BlackFridayWebsite

Black Friday Sightseeing Day Pass Up to 37Sightseeing Day Pass

Upp till 37% rabatt på Sightseeing Day Pass för barn upp till 12 år. Plus, 28% rabatt på alla kort för vuxna! Ett unikt erbjudande, under årets ”Black Friday Sale” med rabatt på olika rabattkort. Sightseeing Day Pass är ett perfekt val om du vill se och göra så mycket som möjligt under din resa. Använd rabattkod “ERICOFFER”.

Köp dina Sightseeing Day Pass här

Black Friday Booking 30Booking.com: Spara minst 30 %

Spara minst 30 % på korta inrikesresor, långa utlandssemestrar eller något däremellan. Missa inte årets rea!

Se  Black Friday-erbjudande Booking.com här

Black Friday New York Pass Up to 30New York Pass

Köp New York Pass nu och få 30% rabatt! Man köper det här kortet för ett visst antal dagar giltighet och får inträde till över 100 sevärdheter och rundturer i New York. Rabattkortet gäller i ett år efter köp. Plus att du kan vinna en helikoptertur med ditt köp!

Köp dina New York Pass här

Black Friday Sightseeing Flex Pass Up to 28Sightseeing Flex Pass

Få upp till 28% rabatt på Sightseeing Flex Pass för barn upp till 12 år. Plus, 10% rabatt på alla rabattkort för vuxna! Ett unikt erbjudande under årets ”Black Friday Sale” med rabatt på alla sorters rabattkort. Flex Pass är ett av mina favoritkort eftersom det är så flexibelt och prisvärt. Använd rabattkod “ERICOFFER”.

Köp dina Sightseeing Flex Pass här

BlackFriday MetrocardsGratis försändelse av MetroCards

Endast idag: Gratis försändelse av alla MetroCards vid köp i kombination med rabattkortserbjudande! Beställ ditt paketerbjudande idag och få MetroCards med posten innan du åker.

Köp dina MetroCards här

 

 

Erbjudandena i den här artikeln / i det här e-postmeddelandet gäller så länge det finns tillgång. Rabatterna gäller endast via bokning på webbsidan på Black Friday och Cyber Monday. Rabatterna erbjuds ej för bokningar som redan skett.

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat