Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
Brooklyn Nets biljetter

Brooklyn Nets biljetter

Köp dina biljetter nu
Brooklyn Nets biljetter
Pris från $ 95,00

Det är enkelt att köpa Brooklyn Nets biljetter online innan du reser till New York. Det är en kul upplevelse att se en basketmatch i New York även om du inte gillar sport. Biljetterna är också ganska billiga och det är absolut värt att se en match.

Brooklyn Nets spelar i en stor inomhusarena som ether Barclays Center. Basketsäsongen pågår från oktober till april. Om du är i New York och inte kan få ta på biljetter till en Nets match, se om New York Knicks spelar istället. Brooklyn Nets och Knicks är stora rivaler med hemmaarenor i New York.

Biljetterna för säsong 2019-2020 är inte tillgängliga ännu
Skulle du vilja få ett mejl så fort det går att köpa biljetter? Skicka då ett meddelande till eric@newyork.se så får du ett mejl av mig redan samma dag som biljetterna släpps.

Köp biljetter till Brooklyn Nets

Köp Brooklyn Nets biljetter genom att se spelschemat här och leta efter det datum då du vill gå och se en basketmatch eller de listan nedan. Biljetterna kan betalas med kreditkort och skickas till din adress eller mejl. Du kan även hämta ut biljetterna gratis i New York på det lokala biljettkontoret. Om du inte kan skriva ut dina e-biljetter kan du även hämta ut dem på biljettkontoret som ligger centralt beläget nära Times Square.

Det snabbaste sättet är att välja e-biljetter och det näst bästa alternativet är att hämta ut dem i New York. Du sparar försändelsekostnader i båda alternativen och jag rekommenderar att du väljer ett av dem. Dina biljetter är 100% garanterat äkta och du får dem i tid.

Biljetterna säljs till reducerade priser eftersom de kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matchen. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det beror på att Brooklyn Nets matchen redan är slutsåld.

Brooklyn Nets biljetter - Matchen Brooklyn Nets biljetter - Show

Var bör jag sitta under en basketmatch i Barclays Center?

Du bör sitta så nära spelplanen som möjligt i Barclays Center men de är också de dyraste platserna. Men du kan följa matchen även om du inte sitter så nära planen. Det är viktigare att sida på sidorna än att sitta väldigt nära spelplanen. Platskartan nedan visar dig de mest prisvärda platserna, sektionerna 207, 209, 223 och 225 är de bästa. Bra att veta: ju lägre radnummer, desto närmare spelplanen sitter du. Därför är rad 1 bättre än rad 20.

Köp dina Brooklyn Nets biljetter här

Brooklyn Nets - Barclays Center platskarta

Praktisk Information

Hur kommer jag till Barclays Center?

Det är väldigt lätt att ta sig till Barclays Center och du ska inte bekymra dig över att det ligger i Brooklyn. Det lättaste sättet att ta sig dit är med tunnelbanan till Barclays Center. Du kan ta tunnelbanelinjerna 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q och R till Atlantic Avenue – Barclays Center. Du går av precis mitt emot stadion. Resan tar ca 22 minuter från Grand Central stationen.

När bör jag vara vid stadion?

Jag rekommenderar att du är där ca 30 – 60 minuter i förväg.

Hur kommer jag tillbaka till Manhattan?

Ta tunnelbanan för att komma tillbaka till Manhattan efter matchen. Det är det lättaste och snabbaste sättet. Det är också säkert att resa med tunnelbanan till Manhattan eftersom du reser tillsammans med tusentals andra Nets fans.

Se nedan en lista med datum och boka direkt!

18okt
Fre - Starttid: 19:30 | Basket, Sport | Pris från $95.00

* Det lägsta priset för den här matchen (bland andra) är fre 18 oktober 2019 19:30

Brooklyn Nets biljetter - Barclays Center

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat