Brooklyn Nets biljetter 2024 – 2025

Brooklyn Nets biljetter

Brooklyn Nets biljetter är lätta att köpa online innan du reser till New York. Det är en kul upplevelse att se en basketmatch i New York även om du inte gillar sport. Biljetterna är också ganska billiga och det är absolut värt att se en match.

Brooklyn Nets spelar i en stor inomhusarena som heter Barclays Center. NBA Basketsäsongen pågår från oktober till april. Det andra New York-laget är New York Knicks. Brooklyn Nets och Knicks är stora rivaler med vardera hemmaarenor i New York.

Biljetter för 2024 - 2025 säsongen finns ännu inte tillgängliga
Vill du få ett meddelande så fort det finns biljetter att köpa? Skicka ett mejl till [email protected] så här du direkt när biljetterna finns tillgängliga!

Köp dina Brooklyn Nets biljetter här

Contents

Köp biljetter till Brooklyn Nets

Köp biljetter till Brooklyn Nets i det här spelschemat och välj ett matchdatum som passar din planering. Du kan betala för biljetterna med kreditkort. Biljetterna är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången till stadion. Du behöver inte skriva ut de här mobilbiljetterna. Efter köp, skickas biljetterna till dig via e-post. Du kommer garanterat få äkta biljetter och de kommer alltid att skickas i tid till dig.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att matchen med Brooklyn Nets är utsåld.

Om du är i New York och inte kan få ta på biljetter till en Nets match, se om New York Knicks spelar istället.

Brooklyn Nets biljetter - Matchen Brooklyn Nets biljetter - Show

Var bör jag sitta under en basketmatch i Barclays Center?

Du bör sitta så nära spelplanen som möjligt i Barclays Center men de är också de dyraste platserna. Men du kan följa matchen även om du inte sitter så nära planen. Det är viktigare att sitta vid långsidorna än att sitta väldigt nära spelplanen. Platskartan nedan visar dig de mest prisvärda platserna, sektionerna 207, 209, 223 och 225 är de bästa. Bra att veta: ju lägre radnummer, desto närmare spelplanen sitter du. Därför är rad 1 bättre än rad 20.

Köp dina Brooklyn Nets biljetter här

Biljetter för 2024 - 2025 säsongen finns ännu inte tillgängliga
Vill du få ett meddelande så fort det finns biljetter att köpa? Skicka ett mejl till [email protected] så här du direkt när biljetterna finns tillgängliga!

Brooklyn Nets biljetter - Barclays Center platskarta

Praktisk Information

Hur kommer jag till Barclays Center?

Det är väldigt lätt att ta sig till Barclays Center och du ska inte bekymra dig över att det ligger i Brooklyn. Det lättaste sättet att ta sig dit är med tunnelbanan till Barclays Center. Du kan ta tunnelbanelinjerna 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q och R till Atlantic Avenue – Barclays Center. Du går av precis mitt emot stadion. Resan tar ca 22 minuter från Grand Central stationen.

När bör jag vara vid stadion?

Jag rekommenderar att du är där ca 30 – 60 minuter i förväg.

Hur kommer jag tillbaka till Manhattan?

Ta tunnelbanan för att komma tillbaka till Manhattan efter matchen. Det är det lättaste och snabbaste sättet. Det är också säkert att resa med tunnelbanan till Manhattan eftersom du reser tillsammans med tusentals andra Nets fans.

Se nedan en lista med datum och boka direkt!


Brooklyn Nets biljetter - Barclays Center

Vad kostar Brooklyn Nets biljetter?

Biljetterna för Brooklyn Nets börjar vid

Var spelar Brooklyn Nets?

Brooklyn Nets spelar i Barclays Center. Läs mina tips om vilka sittplatser som är bäst.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat