Brooklyn Nets biljetter 2020

Köp dina biljetter nu
Brooklyn Nets biljetter

Brooklyn Nets biljetter är lätta att köpa online innan du reser till New York. Det är en kul upplevelse att se en basketmatch i New York även om du inte gillar sport. Biljetterna är också ganska billiga och det är absolut värt att se en match.

Brooklyn Nets spelar i en stor inomhusarena som heter Barclays Center. Basketsäsongen pågår från oktober till april. Det andra New York-laget är New York Knicks. Brooklyn Nets och Knicks är stora rivaler med vardera hemmaarenor i New York.

Biljetter för säsongen 2020-2021 finns inte tillgängliga ännu

Skulle du vilja få ett meddelande så fort det finns biljetter tillgängliga? Skicka ett mejl till [email protected] så får du ett meddelande samma dag som biljetter går att köpa.

Köp biljetter till Brooklyn Nets

Köp biljetter till Brooklyn Nets i det här spelschemat och välj ett matchdatum som passar din planering. Du kan betala för biljetterna med kreditkort eller PayPal. De flesta biljetter är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången till stadion. Det går inte att skriva ut de här mobilbiljetterna. E-biljetter som skickas till dig i form av PDF-fil kan skrivas ut. Vissa andra biljetter är pappersbiljetter som du begära att få hemskickade.

Jag rekommenderar att beställa e-biljetter eller mobilbiljetter. Det är det snabbaste alternativet och du slipper betala försändelsekostnader. Använd filter vid köp för att få upp endast de här biljetterna. Du kommer garanterat få äkta biljetter och de kommer alltid att levereras i tid.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att matchen med Brooklyn Nets är utsåld.

Om du är i New York och inte kan få ta på biljetter till en Nets match, se om New York Knicks spelar istället.

Brooklyn Nets biljetter - Matchen Brooklyn Nets biljetter - Show

Var bör jag sitta under en basketmatch i Barclays Center?

Du bör sitta så nära spelplanen som möjligt i Barclays Center men de är också de dyraste platserna. Men du kan följa matchen även om du inte sitter så nära planen. Det är viktigare att sitta vid långsidorna än att sitta väldigt nära spelplanen. Platskartan nedan visar dig de mest prisvärda platserna, sektionerna 207, 209, 223 och 225 är de bästa. Bra att veta: ju lägre radnummer, desto närmare spelplanen sitter du. Därför är rad 1 bättre än rad 20.

Köp dina Brooklyn Nets biljetter härBrooklyn Nets biljetter - Barclays Center platskarta

Praktisk Information

Hur kommer jag till Barclays Center?

Det är väldigt lätt att ta sig till Barclays Center och du ska inte bekymra dig över att det ligger i Brooklyn. Det lättaste sättet att ta sig dit är med tunnelbanan till Barclays Center. Du kan ta tunnelbanelinjerna 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q och R till Atlantic Avenue – Barclays Center. Du går av precis mitt emot stadion. Resan tar ca 22 minuter från Grand Central stationen.

När bör jag vara vid stadion?

Jag rekommenderar att du är där ca 30 – 60 minuter i förväg.

Hur kommer jag tillbaka till Manhattan?

Ta tunnelbanan för att komma tillbaka till Manhattan efter matchen. Det är det lättaste och snabbaste sättet. Det är också säkert att resa med tunnelbanan till Manhattan eftersom du reser tillsammans med tusentals andra Nets fans.

Se nedan en lista med datum och boka direkt!

För närvarande inga biljetter tillgängliga

 


Brooklyn Nets biljetter - Barclays Center

Vad kostar Brooklyn Nets biljetter?

Biljetterna för Brooklyn Nets börjar vid

Var spelar Brooklyn Nets?

Brooklyn Nets spelar i Barclays Center. Läs mina tips om vilka sittplatser som är bäst.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat