New York Pass

Köp dina biljetter nu

Köp dina biljetter här

New York Pass
Upp till 30% rabatt

New York Pass är ett väldigt bra alternativ om du vill uppleva alla berömda sevärdheter i New York genom att se och göra många olika saker. Du betalar ett fast pris för New York Pass, beroende på om du köper ett pass för en, två, tre, fyra, fem, sju eller tio dagar i följd. New York Pass ger dig entréer till många olika museer och berömda attraktioner, du kan ta guidade turer, hyra cykel och mycket annat! Totalt kan du välja mellan över 100 olika sevärdheter och aktiviteter.

Köp ditt New York Pass här

SPECIALERBJUDANDE: Upp till 30% rabatt på New York Pass! Köp ditt idag: New York Pass är giltigt i 1 år efter köp! Använd rabattkoden ERIC5NYP

Contents

Priser

3 dagar 4 dagar 5 dagar 7 dagar 10 dagar
Vuxna $329 $237 $379 $275 $419 $303 $484 $341 $544 $379
Barn 3-12 år $204 $161 $239 $180 $269 $199 $344 $241 $374 $270

Paketerbjudande med busstur

Hop on Hop off bussar är perfekta för dem som vill koppla av samtidigt som man upptäcker city. Jag rekommenderar er att ta en hel rundtur i city innan ni börjar besöka de olika sevärdheterna. Det är ett utmärkt sätt att lära känna staden på. När du köper ett New York Pass ingår det också en Hop on Hop off 1-dagsbiljett med Big Bus. Med den här biljetten kan du åka Uptown- och Downtown rutterna.

Hur kan jag köpa ett New York Pass?

Efter köp kan du välja mellan ett digitalt pass eller ladda ner ditt pass som en PDF-fil som du kan skriva ut. Jag rekommenderar alltid att du skriver ut ditt pass om mobilen av någon anledning inte fungerar. All information du behöver om de rundturer och sevärdheter som ingår i passet, hittar du här.

Hur fungerar ett New York Pass?

När du har laddat ner ditt pass kan du börja använda det direkt. Du behöver ha en bokad tid eller bokning för guidade rundturer och vissa sevärdheter. När man bokar, aktiveras inte New York Pass så det går att göra bokningar innan man anländer till New York. för att göra en bokning samt se en översikt, klicka här.

Första gången du använder det kommer passet att aktiveras och kommer sedan att gälla i på varandra följande dagar baserat på varaktigheten du köpte.

Jag rekommenderar att du aktiverar New York Pass genom att besöka din första attraktion tidigt på morgonen. Detta beror på att passet är giltigt ett antal på varandra följande kalenderdagar. De flesta attraktionerna är öppna tidigt och det blir mindre trångt så att du kan undvika långa köer. En extra fördel med kortet: Ibland kan man komma in fortare för att det till exempel, finns en speciell kö för dem med förköpta pass, för att du bokat i förväg eller för det är enkelt att skanna passet vid entrén. Och, du behöver inte betala extra vid sevärdheterna, det räcker med passet! I slutändan innebär det att kortet är enkelt att använda och du sparar mycket pengar.

Eric tipsar: “Det här passet är toppen om du vill se många olika attraktioner. Jag rekommenderar att köpa ett rabattkort för åtminstone tre dagar. På så sätt får du ut det mesta av summan och besöka alla sevärdheter i lagom takt. Med det här passet är chansen stor att du kommer ha fullt upp! Om du ändå föredrar att köpa passet för en kortare period rekommenderar jag att du planerar din dag noggrant så att du får ut så mycket som möjligt av ditt pass.”

New York Pass Circle Line New York Pass - Frihetsgudinnan

Vilka sevärdheter och aktiviteter bör jag välja?

Du kommer förmodligen inte att ha tid till att besöka alla sevärdheterna. Men du behöver inte bekymra dig för det. Även om du köper ett 1-dag New York Pass och endast besöker tre av de mest berömda sevärdheterna kommer du ända spara minst 58 dollar. Passet ger dig många olika slags val. Här är ett litet urval:

New York symboler

New York Pass ger dig entréer till några av New Yorks mest berömda symboler. Du kan inte missa ett besök till Empire State Building, 9/11 Museum och Frihetsgudinnan.

New York Pass Top of the Rock 1

Historia

Älskar du historia? Då kan du göra mycket med ett New York Pass: du kan bland annat besöka American Museum of Natural History, Museum of the City of New York och 9/11 Museum.

Aktiviteter utomhus

Om du gillar att vara utomhus, passa då på att besöka Brooklyn Botanic Garden eller New York Botanical Garden. Om du bara vill vara ute och upptäcka något nytt rekommenderar jag att du hyr en cykel i Central Park eller följer med på en av de många olika båtturerna och kryssningarna. Och glöm inte bort att njuta av den fantastiska utsikten från Top of the Rock, Edge eller Empire State Building!

Konst och kultur

Alla konstälskare bör absolut besöka MoMA, Whitney Museum of American Art och Guggenheim samt ta Radio City Music Hall Tour. Och om du vill upptäcka mer av stadens enorma kulturella utbud finns det många fina rundturer du kan ta som till exempel Bronx Tour eller SoHo-Little Italy-Chinatown Walking Tour.

För en översikt av de olika attraktionerna och för att beställa biljetter, klicka här

Köp New York Pass med Unlimited MetroCard

Du kan också köpa ditt New York Pass i kombination med 7-Day Unlimited MetroCard, med detta MetroCard kan du använda tunnelbanan och alla lokala bussar obegränsat under 7 på varandra följande kalenderdagar. MetroCards skickas i ett rekommenderat brev.

Köp ditt New York Pass med Unlimited MetroCard här

New York Pass 3 dagar + MetroCard

$ 99 RABATT
New York Pass 3 dagar + MetroCard

New York Pass – 3 dagar
➕MetroCard – 7 dagar
➕karta över tunnelbanan
➕10 % rabatt på Macy’s
Läs vad ett New York Pass är här

$ 280,00

New York Pass 4 dagar + MetroCard

$ 112 RABATT
New York Pass 4 dagar + MetroCard

New York Pass – 4 dagar
➕MetroCard – 7 dagar
➕karta över tunnelbanan
➕10 % rabatt på Macy’s
Läs vad ett New York Pass är här

$ 318,00

New York Pass 5 dagar + MetroCard

$ 125 RABATT
New York Pass 5 dagar + MetroCard

New York Pass – 5 dagar
➕MetroCard – 7 dagar
➕karta över tunnelbanan
➕10 % rabatt på Macy’s
Läs vad ett New York Pass är här

$ 346,00

New York Pass 7 dagar + MetroCard

$ 149 RABATT
New York Pass 7 dagar + MetroCard

New York Pass – 7 dagar
➕MetroCard – 7 dagar
➕karta över tunnelbanan
➕10 % rabatt på Macy’s
Läs vad ett New York Pass är här

$ 384,00

New York Pass 10 dagar + MetroCard

$ 178 RABATT
New York Pass 10 dagar + MetroCard

New York Pass – 10 dagar
➕MetroCard – 7 dagar
➕karta över tunnelbanan
➕10 % rabatt på Macy’s
Läs vad ett New York Pass är här

$ 422,00

Vad ingår i New York Pass?

Hop on Hop off buss ingår i New York Pass och även över 100 andra rundturer och sevärdheter. Det är ett perfekt sätt att få ut så mycket som möjligt av din vistelse.

Vad kostar ett New York Pass?

Det beror på hur många dagar du vill använda ditt New York Pass. Använd min rabattkod för att spara mer pengar.

Ingår det resa med tunnelbana i New York Pass?

I New York Pass ingår inte resa med tunnelbana. Jag rekommenderar att köpa biljetter för tunnelbanan i förväg.

Finns det en rabattkod för New York Pass?

Det finns en rabattkod för New York Pass på min sida.

Var kan jag göra bokningar med New York Pass?

Du kan göra bokningar med New York Pass här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat