Edge Observation Deck biljetter

Edge Observation Deck biljetter

Biljetter till Edge Hudson Yards Observation Deck finns inte tillgängliga online ännu. Det kommer att bli det högsta observatoriedäcket utomhus i New York, och Hudson Yards Observation Deck öppnar i 2020. Observatoriedäcket finns på våning 100 i byggnaden på 30 Hudson Yards. Med sina 335 m är den en av de högsta observatoriedäcken i city och absolut den högsta plattformen utomhus.

Den officiella öppningen av Edge Hudson Yards Observation Deck beräknas vara i 2020

30 Hudson Yards

När du besöker Hudson Yards Observation Deck kommer du att få en 360 graders utsikt över New York. Om du lider av höjdrädsla, rekommenderar jag inte det här observatoriedäcket eftersom det är utomhus! Observatoriedäcket är omgivet av sluttande glaspaneler som ger en fin utsikt över omgivningen. Och för dem som vågar går det att stå på en del av golvet som är helt av glas och titta på dem som passerar nedanför. Förutom att vara en turistattraktion, är 30 Hudson Yards även en kontorsbyggnad. Några av deras mer kända hyresgäster är HBO och CNN. Om du känner för att äta något eller shoppa en stund efter besöket, gå då till butikerna och restaurangerna i Hudson Yards. Det finns en stort köpcentrum, spritt över sju våningar med olika affärer och restauranger. 30 Hudson Yards ligger på den västra delen av Manhattan, nära till tunnelbanestationen 34th Street – Hudson Yards.

Vill du besöka ett annat observatoriedäck? Köp då biljetter till Empire State Building, Top of the Rock eller One World Observatory.

Edge Hudson Yards Observation Deck biljetter - Preview Edge Hudson Yards Observation Deck biljetter - Utsikt Hudson Yards

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat