Edge Observation Deck biljetter

Köp dina biljetter nu
Edge Hudson Yards Observation Deck biljetter

Edge Hudson Yards Observation Deck biljetter går att köpa online. Det är det högsta observatoriedäcket utomhus i New York. Edge finns på våning 100 i en skyskrapa i Hudson Yards, ett modernt område på West Manhattan. Med sina 335 m är Edge Observation Deck ett av de högsta observatoriedäcken i New York city och absolut den högsta plattformen utomhus. Missa inte att besöka den här nya sevärdheten i New York och köp din Edge biljetter nu.

Köp dina Edge Observation Deck biljetter inklusive ett gratis souvenirfoto här

Edge New York biljetter

Det finns två typer av biljetter till Edge New York. Välj General Admission-biljetter när du är säker på vilken tid du vill besöka Edge. Dessa biljetter är också det billigaste alternativet. I entrébiljetten ingår en säkrad tid och ett souvenirfoto. Du kan stanna på Edge New York så länge du vill.

Edge Hudson Yards Observation Deck biljetter - Spetsen Edge Hudson Yards Observation Deck biljetter - Utsikt på kvällen

NYC högsta observatoriedäck utomhus

När du besöker Edge Observation Deck kommer du att få en 360 graders utsikt över New York. Terrassen utomhus är omgiven av stora sluttande glaspaneler vilket ger en härlig utsikt över Midtown Manhattan. De som vågar stå på den delen av golvet som är gjort av glas, se världen passera nedanför. Eller, ta en selfie i det yttersta hörnet av terrassen, helt omgiven av glas, luften och himlen! Det går också att gå upp för ett antal trappor för att få en högre utsikt över glaspanelerna och omgivningens skyline. Om du känner för att ta en drink eller äta något litet under ditt besök, har Edge också en champagnebar både inom-och utomhus.

City Climb at Edge

För våghalsar finns City Climb at Edge i New York. Du klättrar upp till toppen på 30 Hudson Yards, som ligger ovanför Edge observationsdäck. Under City Climb går du, i sele, via en trappa på sidan av byggnaden till en höjd av 365 meter. På toppen lutar du dig över kanten för att njuta av utsikten över New York city och de omgivande staterna. Var beredd på att känna att du befinner dig på en av de allra högsta platserna i staden.

Köp dina biljetter till City Climb på Edge här

Edge Hudson Yards Observation Deck biljetter - City Climb trappor Edge Hudson Yards Observation Deck biljetter - City Climb

Eric tipsar: “Som New Yorks högsta observatoriedäck med några spännande extras, är Edge en helt annan upplevelse av New York. Det är väldigt annorlunda jämfört med till exempel Empire State Building och Top of the Rock. Jag blev väldigt imponerad. Personligen gillar jag framför allt av de lutande glaspanelerna eftersom man verkligen kan njuta av omgivningen nedanför. Sedan är golvet av glas också väldigt speciellt.”

Praktisk information

  • Plats: Du kan åka upp till Edge på våning 4 vid The Shops & Restaurants vid Hudson Yards
  • Öppettider: från kl. 08.00 till 00.00
    • Sista hissen åker upp 50 minuter innan stängning
  • Barn 5 år fyllda (och yngre) får åka upp gratis
  • Med ett rabattkort kan du reservera en tid vid biljettluckan, vilket är särskilt användbart om du är i en stor grupp. Dessa finns framför ingången.

Köp dina Edge Observation Deck biljetter inklusive gratis souvenirfoto här

Vad kostar det att åka upp till Edge NYC?

Du kan besöka Edge NYC från 464 SEK. Om du vill besöka även andra sevärdheter, läs om, New York rabattkort och spara pengar.

Vad är NY Edge?

Edge är det högsta observatoriedäcket på Manhattan, med en fantastisk 360-graders utsikt över New York och ett golv av glas! Läs mer om Edge i den här artikeln.

På vilken våning finns Edge NYC?

Edge Observation Deck i New York ligger på våning 100 i en skyskrapa vid Hudson Yards.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat