Edge Observation Deck biljetter

Köp dina biljetter nu

Edge Hudson Yards Observation Deck biljetter går att köpa online. Det är det högsta observatoriedäcket utomhus i New York. Edge finns på våning 100 i en skyskrapa i Hudson Yards, ett nytt modernt område på West Manhattan. Med sina 335 m är Edge Observation Deck ett av de högsta observatoriedäcken i New York city och absolut den högsta plattformen utomhus. Missa inte att besöka den här nya sevärdheten i New York och köp din Edge biljetter nu.

Köp dina Edge Observation Deck biljetter inklusive ett gratis souvenirfoto här

Edge New York biljetter

Det finns två sorters biljetter till Edge New York. Välj ”General Admisson Tickets” (Allmän tillträde) om du är säker på att du vill besöka Edge på en viss tid. De här biljetterna är också det billigaste alternativet. Om din planering fortfarande är öppen eller om du vill låta vädret bestämma, rekommenderar jag att du köper Flex Tickets. Med de här biljetterna bestämmer du först på plats i New York när du vill besöka Edge.

Edge Hudson Yards Observation Deck biljetter - Spetsen Edge Hudson Yards Observation Deck biljetter - Utsikt på kvällen

NYC högsta observatoriedäck utomhus

När du besöker Edge Observation Deck kommer du att få en 360 graders utsikt över New York. Terrassen utomhus är omgiven av stora sluttande glaspaneler vilket ger en härlig utsikt över Midtown Manhattan. De som vågar stå på den delen av golvet som är gjort av glas, se världen passera nedanför. Eller, ta en selfie i det yttersta hörnet av terrassen, helt omgiven av glas, luften och himlen! Det går också att gå upp för ett antal trappor för att få en högre utsikt över glaspanelerna och omgivningens skyline. Om du känner för att ta en drink eller äta något litet under ditt besök, har Edge också en champagnebar både inom-och utomhus.

Eric tipsar: Som New Yorks högsta observatoriedäck med några spännande extras, är Edge en helt ny upplevelse för New York. Det är väldigt annorlunda jämfört med till exempel Empire State Building och Top of the Rock. Jag blev väldigt imponerad. Personligen gillade jag framför allt av de lutande glaspanelerna eftersom man verkligen kan njuta av omgivningen nedanför. Sedan är golvet av glas också väldigt speciellt.

Praktisk information

  • Plats: Du kan åka upp till Edge på våning 4 vid The Shops & Restaurants vid Hudson Yards
  • Öppettider: Dagligen (inklusive alla helgdagar) från kl. 08.00 till midnatt
  • Barn 5 år fyllda (och yngre) får åka upp gratis

Köp dina Edge Observation Deck biljetter inklusive gratis souvenirfoto här

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat