Biljetter till WWE brottning i New York

Biljetter till WWE brottning i New York

Köp dina biljetter till WWE brottning i New York innan du reser. WWE är världens största underhållningsföretag inom professionell brottning. Det organiseras regelbundet WWE brottningsmatcher i New York. Matcherna visas i Madison Square Garden på Manhattan, Barclays Center i Brooklyn och även ibland i Prudential Center i New Jersey. WWE har också andra events som NXT Live, Summerslam och Raw i New York. Missa inte att se en äkta WWE brottningsgala!

Köp dina WWE wrestling biljetter här

Uppleva en WWE match

Kanske inte ett självklart val men det är riktigt kul att få uppleva en WWE match i Madison Square Garden under en vistelse i New York. Biljetterna är, för det mesta, relativt billiga och matcherna är stor underhållning för hela familjen. Det är inte så att hela arenan är full av enbart män, hela familjer kommer hit för en kul kväll tillsammans. WWE matcherna är en äkta familjeupplevelse och en utgör en viktig del av amerikansk underhållning. Matcherna är en form av gladiatorspel där publiken deltar på ett mycket mer aktivt sätt än vid andra sportevent. Definitivt en minnesvärd New York-upplevelse!

Eric tipsar: Jag var inte någon fan av varken WWE eller brottning men eftersom jag vill testa allting på min webbsida, köpte jag en biljett och gick dit. Det var helfestligt! Det är verkligen en amerikansk grej och du hittar inte många turister bland publiken. Matchen är en enda stor show och stämningen övergick mina förväntningar. Jag kommer absolut att se en match igen!

Biljetter till WWE brottning i New York - Publik Biljetter till WWE brottning i New York - Match

Köp biljetter till WWE brottning

Tycker du om brottning och vill du se live WWE i New York? Du kan köpa WWE-biljetter via matchschemat här nedan, välj ett datum som passar din planering. Se spelschema för sportmatcher i New York för andra sporters sport. Du kan betala för biljetterna med kreditkort eller PayPal.

De flesta biljetter är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången till stadion. Det går inte att skriva ut de här mobilbiljetterna. E-biljetter som skickas till dig i form av PDF-fil kan skrivas ut. Vissa andra biljetter är pappersbiljetter som du begära att få hemskickade.

Man rekommenderas att välja antingen e-biljetter eller mobilbiljetter. Det är det snabbaste valet och du betalar inga försändelsekostnader. Använd filter vid bokning för att välja endast de här biljetterna när du letar. Du får 100% garanterat äkta biljetter och de kommer alltid att levereras i tid.

Covid-19-begränsningar

Begränsat antal biljetter tillgängliga. Social distansering och munskydd krävs. Obligatoriskt bevis på fullständig vaccination mot covid-19.

Se här nedan en lista med datum och boka direkt

Om det inte finns några biljetter kvar till en WWE brottningsmatch, skulle du kunna gå och se boxningsmatch i New York istället.

Biljetter till WWE brottning i New York - Tävlingsdeltagare

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat