New York Rangers biljetter 2024

Köp dina biljetter nu
New York Rangers biljetter
Pris från 4,211.00 SEK

Det är lätt och säkert att köpa New York Rangers biljetter online. Att uppleva en hockeymatch är absolut  något man inte ska missa i New York. Rangers spelar i Madison Square Garden på Manhattan och ishockeysäsongen pågår från oktober till april.

Varje New York Rangers-match är utsåld och det gör sitt för stämningen. En av fördelarna är att New York Rangers spelar inomhus. En suverän aktivitet för alla och framför allt om det snöar eller regnar ute.

Köp dina New York Rangers biljetter här

Få 46 kr rabatt när du beställer för 1000 kr eller mer med kampanjkoden HELLOTICKETS5

Contents

Köp New York Rangers biljetter

Köp biljetter till New York Rangers i det här spelschemat och välj ett matchdatum som passar din planering. Du kan betala för biljetterna med kreditkort. Biljetterna är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången på Madison Square Garden. Du behöver inte skriva ut de här mobilbiljetterna. Du kommer garanterat få äkta biljetter och de kommer alltid att levereras i tid via e-post.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att biljetterna redan är slutsålda för matchen.

Om Rangers inte spelar då du befinner dig i New York kan du se om Islanders spelar.

Eric tipsar: “Spänningen, snabbheten i spelen, varmkorvarna och alla fans gör det hela till en unik upplevelse. En ishockeymatch i New York lockar till sig många sorters fans, även barnfamiljer.”

Vad är bra sittplatser under en New York Rangers match?

Det är viktigt med bra sittplatser på en New York Rangers ishockeymatch, framför allt eftersom pucken är så liten (det är svårt att se den på långt avstånd). Men tänk på att du går och tittar på en live ishockeymatch framför allt för stämningen skull.

  • Sektionerna 400/300: De här sittplatserna är ofta väldigt billiga (ibland säljs de för endast 50-60 dollar per biljett) och anledningen är helt enkelt att du knappast ser något av matchen. Du kan inte se pucken eftersom sittplatserna är för högt upp. Om du bara kommer för stämningen skull, kan jag rekommendera de här biljetterna.
  • Sektion 200: Mest prisvärda. Se i platskartan här nedan de bästa sittplatserna. De är markerade med rött. Försök att få en sektion 200 biljett på rad 14 eller lägre. Biljetterna kostar mellan 80-250 dollar.
  • Sektion 100: Perfekt! Billiga biljetter i den här sektionen kostar mellan 150-400 dollar. Fotona är tagna från box 111 rad 20.

Köp dina New York Rangers biljetter här

New York Rangers biljetter - Madison Square Garden platskarta

Praktisk Information

Hur kommer man till Madison Square Garden?

Madison Square Garden ligger mitt på Manhattan ovanför Pennsylvania Station. Det är väldigt lätt att hitta dit, oavsett var du befinner dig på Manhattan.

När bör jag vara vid matchen?

Anländ inte för tidigt. Annars är risken att du får vänta ett tag innan spelet börjar. Om du vill lyssna på nationalsången ska du vara där 30-40 minuter innan matchen sätter igång.

Efter matchen

Efter matchen kan du fortsätta kvällen med att ta en taxi eller tunnelbanan.

Se här nedan en lista med matchdatum och boka nu!

New York Rangers biljetter - Madison Square Garden

Vad kostar New York Rangers biljetter?

Du kan köpa biljetter till New York Rangers från: $ 390,00

Var spelar NY Rangers?

Madison Square Garden är hemmaarena för New York Rangers.

Vilka hockeylag spelar i Madison Square Garden?

New York Rangers spelar i Madison Square Garden.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat