New York Rangers biljetter 2020

Köp dina biljetter nu
New York Rangers biljetter

Det är lätt och säkert att köpa New York Rangers biljetter online. Att se en match är absolut en upplevelse som du inte vill missa när du är i New York. Rangers spelar i Madison Square Garden på Manhattan och säsongen pågår från oktober till april. Varje New York Rangers match är utsåld och det gör sitt för stämningen. Spänningen, snabbheten i spelen, varmkorvarna och alla fans gör det hela till en speciell upplevelse.

En ishockeymatch i New York lockar till sig alla möjliga sorters fans. Till och med barnfamiljer. En av fördelarna är att New York Rangers spelar inomhus. Jag brukar ofta rekommendera att köpa biljetter till en ishockeymatch om du besöker New York någon gång mellan oktober och april. Det är en toppenbra aktivitet för alla och framför allt om det snöar eller regnar ute. Om Rangers inte spelar då du befinner dig i New York kan du se om Islanders spelar.

Köp dina New York Rangers biljetter här

Köp New York Rangers biljetter nu och slipp betala serviceavgift och få gratis försändelse (e-biljetter) eller välj att hämta ut biljetterna gratis utskrivna på plats!

Köp New York Rangers biljetter

Köp biljetter till New York Rangers i det här spelschemat och välj ett matchdatum som passar din planering. Du kan betala för biljetterna med kreditkort eller PayPal. De flesta biljetter är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången på Madison Square Garden. Det går inte att skriva ut de här mobilbiljetterna. E-biljetter som skickas till dig i form av PDF-fil kan skrivas ut. Du kan skriva ut dem hemma, eller hämta ut dem på ett pick-up kontor som ligger centralt nära Times Square. Vissa andra biljetter är pappersbiljetter som du begära att få hemskickade eller hämta ut gratis på kontoret i New York city.

För snabbast service och försändelse, välj då en (mobil) e-biljett. Om du har beställt pappersbiljetter, är det bästa valet att hämta ut dem själv på plats i New York. För att undvika försändelsekostnader, rekommenderar jag att du väljer ett av de här tre alternativen. Du får garanterat äkta biljetter och de kommer alltid att leveras i tid innan matchen.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att biljetterna redan är slutsålda för matchen.

Vad är bra sittplatser under en New York Rangers match?

Det är viktigt med bra sittplatser på en New York Rangers ishockeymatch, framför allt eftersom pucken är så liten (det är svårt att se den på långt avstånd). Men tänk på att du går och tittar på en live ishockeymatch framför allt för stämningen skull.

Sektionerna 400/300: De här sittplatserna är ofta väldigt billiga (ibland säljs de för endast 50-60 dollar per biljett) och anledningen är helt enkelt att du knappast ser något av matchen. Du kan inte se pucken eftersom sittplatserna är för högt upp. Om du bara kommer för stämningen skull, kan jag rekommendera de här biljetterna.

Sektion 200: Mest prisvärda. Se i platskartan här nedan de bästa sittplatserna. De är markerade med rött. Försök att få en sektion 200 biljett på rad 14 eller lägre. Biljetterna kostar mellan 80-250 dollar.

Sektion 100: Perfekt! Billiga biljetter i den här sektionen kostar mellan 150-400 dollar. Fotona är tagna från box 111 rad 20.

Köp dina New York Rangers biljetter här

New York Rangers biljetter - Madison Square Garden platskarta

Praktisk Information

Hur kommer man till Madison Square Garden?

Madison Square Garden ligger mitt på Manhattan ovanför Pennsylvania Station. Det är väldigt lätt att hitta dit, oavsett var du befinner dig på Manhattan.

När bör jag vara vid matchen?

Anländ inte för tidigt. Annars är risken att du får vänta ett tag innan spelet börjar. Om du vill lyssna på nationalsången ska du vara där 30-40 minuter innan matchen sätter igång.

Efter matchen

Efter matchen kan du fortsätta kvällen med att ta en taxi eller tunnelbanan.

Se här nedan en lista med matchdatum och boka nu!

För närvarande inga biljetter tillgängliga

 

New York Rangers biljetter - Madison Square Garden

Vad kostar New York Rangers biljetter?

Du kan köpa biljetter till New York Rangers från:

Var spelar NY Rangers?

Madison Square Garden är hemmaarena för New York Rangers.

Vilka hockeylag spelar i Madison Square Garden?

New York Rangers spelar i Madison Square Garden.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat