New York Rangers biljetter 2020

Köp dina biljetter nu
New York Rangers biljetter

Det är lätt och säkert att köpa New York Rangers biljetter online. Att se en match är absolut en upplevelse som man inte vill missa under en New York-vistelse. Rangers spelar i Madison Square Garden på Manhattan och säsongen pågår från oktober till april. Varje New York Rangers-match är utsåld och det gör sitt för stämningen. Spänningen, snabbheten i spelen, varmkorvarna och alla fans gör det hela till en unik upplevelse. En ishockeymatch i New York lockar till sig många sorters fans, även barnfamiljer. En av fördelarna är att New York Rangers spelar inomhus. En suverän aktivitet för alla och framför allt om det snöar eller regnar ute.

Köp dina New York Rangers biljetter här

Köp New York Rangers biljetter

Köp biljetter till New York Rangers i det här spelschemat och välj ett matchdatum som passar din planering. Du kan betala för biljetterna med kreditkort eller PayPal. De flesta biljetter är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången på Madison Square Garden. Det går inte att skriva ut de här mobilbiljetterna. E-biljetter som skickas till dig i form av PDF-fil kan skrivas ut. Vissa andra biljetter är pappersbiljetter som du begära att få hemskickade.

Jag rekommenderar att beställa e-biljetter eller mobilbiljetter. Det är det snabbaste alternativet och du slipper betala försändelsekostnader. Använd filter vid köp för att få upp endast de här biljetterna. Du kommer garanterat få äkta biljetter och de kommer alltid att levereras i tid.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att biljetterna redan är slutsålda för matchen.

Om Rangers inte spelar då du befinner dig i New York kan du se om Islanders spelar.

Vad är bra sittplatser under en New York Rangers match?

Det är viktigt med bra sittplatser på en New York Rangers ishockeymatch, framför allt eftersom pucken är så liten (det är svårt att se den på långt avstånd). Men tänk på att du går och tittar på en live ishockeymatch framför allt för stämningen skull.

Sektionerna 400/300: De här sittplatserna är ofta väldigt billiga (ibland säljs de för endast 50-60 dollar per biljett) och anledningen är helt enkelt att du knappast ser något av matchen. Du kan inte se pucken eftersom sittplatserna är för högt upp. Om du bara kommer för stämningen skull, kan jag rekommendera de här biljetterna.

Sektion 200: Mest prisvärda. Se i platskartan här nedan de bästa sittplatserna. De är markerade med rött. Försök att få en sektion 200 biljett på rad 14 eller lägre. Biljetterna kostar mellan 80-250 dollar.

Sektion 100: Perfekt! Billiga biljetter i den här sektionen kostar mellan 150-400 dollar. Fotona är tagna från box 111 rad 20.

Köp dina New York Rangers biljetter här

New York Rangers biljetter - Madison Square Garden platskarta

Praktisk Information

Hur kommer man till Madison Square Garden?

Madison Square Garden ligger mitt på Manhattan ovanför Pennsylvania Station. Det är väldigt lätt att hitta dit, oavsett var du befinner dig på Manhattan.

När bör jag vara vid matchen?

Anländ inte för tidigt. Annars är risken att du får vänta ett tag innan spelet börjar. Om du vill lyssna på nationalsången ska du vara där 30-40 minuter innan matchen sätter igång.

Efter matchen

Efter matchen kan du fortsätta kvällen med att ta en taxi eller tunnelbanan.

Se här nedan en lista med matchdatum och boka nu!

För närvarande inga biljetter tillgängliga

 

New York Rangers biljetter - Madison Square Garden

Vad kostar New York Rangers biljetter?

Du kan köpa biljetter till New York Rangers från:

Var spelar NY Rangers?

Madison Square Garden är hemmaarena för New York Rangers.

Vilka hockeylag spelar i Madison Square Garden?

New York Rangers spelar i Madison Square Garden.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat