Helgerbjudande! Upp till 50% extra rabatt på Flex och Day Pass! Använd rabattkoden
Klicka här och beställ Flex Pass idag!
Klicka här och beställ Day Pass idag!

2.2m
Frågor? Email eric@newyork.se
New York Rangers biljetter

New York Rangers biljetter

Köp dina biljetter nu
New York Rangers

Det är lätt och säkert att köpa New York Rangers biljetter online. Biljettpriserna börjar från 60 dollar och att se en match är absolut en upplevelse som du inte vill missa när du är i New York. Rangers spelar i Madison Square Garden på Manhattan och säsongen pågår från oktober till april. Varje New York Rangers match är utsåld och det gör sitt för stämningen. Spänningen, snabbheten i spelen, varmkorvarna och alla fans gör det hela till en speciell upplevelse.

En ishockeymatch i New York lockar till sig alla möjliga sorters fans. Till och med barnfamiljer. En av fördelarna är att New York Rangers spelar inomhus. Jag brukar ofta rekommendera att köpa biljetter till en ishockeymatch om du besöker New York någon gång mellan oktober och april. Det är en toppenbra aktivitet för alla och framför allt om det snöar eller regnar ute. Om Rangers inte spelar då du befinner dig i New York kan du se om Islanders spelar.

Biljetterna för säsong 2019-2020 är inte tillgängliga ännu
Skulle du vilja få ett mejl så fort det går att köpa biljetter? Skicka då ett meddelande till eric@newyork.se så får du ett mejl av mig redan samma dag som biljetterna släpps.

Köp New York Rangers biljetter

Du kan köpa New York Rangers biljetter genom att se spelschemat här eller på listan här nedan. Du kan betala med kreditkort. Pappersbiljetter skickas till din adress, e-biljetter får du via mejl. Du kan även välja att hämta ut biljetterna i New York från biljettkontoret. Det här alternativet är gratis. Om du inte kan skriva ut dina köpta biljetter kan du göra det på biljettkontoret som ligger centralt beläget i New York, nära Times Square.

E-biljetter är alltid det snabbaste alternativet och att hämta upp dem på plats är det näst bästa alternativet. Jag rekommenderar dem båda eftersom du sparar på försändelsekostnader. Dina biljetter är 100% garanterat äkta och du får dem i tid.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare med säsongsbiljetter som inte kan gå på matchen. Därför är biljetterna billigare än vanligt. Ibland är de däremot dyrare än ursprungspriset och det beror på att New York Rangers matchen redan är slutsåld.

New York Rangers - Ishockeymatch New York Rangers - Rangers mot Calgary Flames

Vad är bra sittplatser under en New York Rangers match?

Det är viktigt med bra sittplatser på en New York Rangers ishockeymatch, framför allt eftersom pucken är så liten (det är svårt att se den på långt avstånd). Men tänk på att du går och tittar på en live ishockeymatch framför allt för stämningen skull.

Sektionerna 400/300: De här sittplatserna är ofta väldigt billiga (ibland säljs de för endast 50-60 dollar per biljett) och anledningen är helt enkelt att du knappast ser något av matchen. Du kan inte se pucken eftersom sittplatserna är för högt upp. Om du bara kommer för stämningen skull, kan jag rekommendera de här biljetterna.

Sektion 200: Mest prisvärda. Se i platskartan här nedan de bästa sittplatserna. De är markerade med rött. Försök att få en sektion 200 biljett på rad 14 eller lägre. Biljetterna kostar mellan 80-250 dollar.

Sektion 100: Perfekt! Billiga biljetter i den här sektionen kostar mellan 150-400 dollar. Fotona är tagna från box 111 rad 20.

Köp dina New York Rangers biljetter här

New York Rangers - Madison Square Garden platskarta

Praktisk Information

Hur kommer man till Madison Square Garden?

Madison Square Garden ligger mitt på Manhattan ovanför Pennsylvania Station. Det är väldigt lätt att hitta dit, oavsett var du befinner dig på Manhattan.

När bör jag vara vid matchen?

Anländ inte för tidigt. Annars är risken att du får vänta ett tag innan spelet börjar. Om du vill lyssna på nationalsången ska du vara där 30-40 minuter innan matchen sätter igång.

Efter matchen

Efter matchen kan du fortsätta kvällen med att ta en taxi eller tunnelbanan.

Se nedan en lista med datum och boka på en gång!

För närvarande inga biljetter tillgängliga

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat