Transfer från Newark flygplats till Manhattan

Transfer Newark Airport till Manhattan

Om du planerar din resa från Newark flygplats till Manhattan har du en sak mindre att oroa dig över. För den bästa resvägen mellan Newark flygplats (EWR) till Manhattan, rekommenderar jag att du väljer mellan taxi eller shuttlebuss.

Taxi från Newark till Manhattan

Det finns taxibilar utanför flygplatsen. Men, en taxi från Newark flygplats till Manhattan kan bli en dyr resa, mellan $100 och $115. Oavsett vad du väljer, åk endast med legala taxibilar, även om en chaufför kommer till dig med ett erbjudande. De kör svarttaxi.

Delade små shuttlebussar

De här shuttlebussarna tar dig direkt till hotellet eller annat boende. Det kostar ca 129 kr från Newark flygplats till Manhattan. Det är ett perfekt sätt att resa till boendet på Manhattan från Newark flygplats. Tänk bara på att de flesta shuttlebussar åker endast upp till 125th Street på Manhattan. Shuttlebussarna tar lite längre än med en taxi eftersom de släpper av passagerare vid olika hotell under färden. Boka din plats på shuttlebussen innan du åker. Du får en kupong (voucher) som du måste skriva ut. Du hittar shuttlebussarna vid ”Ground Transportation” vid varje terminal på Newark flygplats. Shuttlebussarna åker dygnet runt så du behöver inte oroa dig om det blev förseningar.

Boka en plats i en shuttlebuss här
Boka din returresa med delad shuttlebuss transfer här

Privat transfer

Vill du åka från flygplatsen till ditt hotell med en privat bil och chaufför? Och föredrar du att ordna med transfer innan du reser? Boka då en privat transfer i förväg. Det finns olika alternativ att välja mellan.

Privat ekonomitransfer

Välj privat ekonomitransfer och har allt klappat och klart innan du reser till New York.  Du behöver endast ringa dem så fort du har hämtat upp dina väskor och chauffören hämtar upp dig utanför ankomstterminalen.

Boka privat ekonomitransfer här

Privattransfer med upphämtningsservice (meet & greet)

Om du föredrar att bli upphämtad av din chaufför i ankomsthallen kan du boka den här transfern. Du ger alla flyguppgifter innan du reser och du behöver inte ringa när du anländer i New York. Din chaufför kommer att möta dig i ankomsthallen och håller i en skylt med ditt namn på. Boka den här transfern om du känner dig lite osäker på engelskan.

Boka privatransfer med upphämtningsservice här

Boka din returresa här

Limousin

Boka en flygplatstransfer med limousin för att anlända i New York city i stil. Du kan ta en limousintransfer från flygplatsen till ditt hotell för max. 8 personer.

Boka limousintransfer här

NJ Transit tåg

Det finns ett tåg som förbinder Newark flygplats med Penn Station på Manhattan. För att komma till tågstationen måste du först ta AirTrain vid en av terminalerna. Tillsammans kostar resan till Manhattan och för AirTrain $15,25. Biljetten för AirTrain kostar $7,75. När du anländer till Manhattan måste du ta tunnelbana eller taxi till hotellet. Det här alternativet är längst ned på listan med mina favoritrutter från Newark till Manhattan.

Eric tipsar: Det är väldigt dyrt att ta en taxi från Newark på grund av extra avgifter. Du måste betala $1 eller $2 extra per väska och 18 dollar för tullarna. Under rusningstrafik betalar du $5 extra och $10 i dricks är vanligt.  Tågresan kostar $15,25 och $2,75 för tunnelbana till hotellet. En shuttlebuss kostar $20 och de tar dig till ditt hotell eller lägenhet. Det kanske tar lite längre men du behöver bara inte göra mycket förutom att sitta ned och koppla av tills du är framme vid din slutdestination. Du behöver förboka din shuttlebuss eller limousine vilket du kan göra här.

Newark flygplatstransfer – andra kommuner

Letar du efter Newark flygplatstransfer till andra kommuner eller stater som New Jersey?  Jag har delat in den här informationen som olika alternativ:

Reser du från en annan flygplats?

Läs mer om JFK flygplats till Manhattan transfer här

Läs mer om LaGuardia flygplats till Manhattan transfer här

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat