Billigaste New York erbjudandena

Billigaste New York erbjudandena hittar du på den här sidan. På grund av den pågående coronakrisen, är möjligheterna att resa mycket begränsade. Resebranschen riktar sig nu till personer som fortfarande letar efter flyg eller hotell till låga priser. Det finns en del bra New York deals. Du kan tjäna ordentligt på detta! Priserna gäller inte endast för just nu: New York flygresor kan även bokas för ett antal månader i förväg och hotellrum finns nu tillgängliga till väldigt låga priser. Om du vågar chansa och satsa på en resa till USA så fort inresetillståndet upphävs, går det nu att boka en superbillig New York-resa!

Meningen med den här sidan?

Ingen kan förutsäga hur de kommande månaderna kommer att se ut men man kan vara säker på att det så småningom kommer att bli möjligt att flyga och resa igen. En hemester blir nu mer och mer vanligt eftersom det har blivit ett bättre alternativ i nuläget. Det ser man även på antalet bokningar. Samma sak kommer hända med andra resmål så fort restriktionernas hävs. Den här sidan är för dem som är villiga att ta en risk. Om du vågar att att ta risken med att boka din nästa New York resa innan inreseförbudet till USA har upphört, kan du verkligen tjäna på otroligt billiga erbjudanden. Passa på och läs mer om New York bästa deals.

New York erbjudanden

Här nedan finns olika aktuella New York erbjudanden som uppdateras dagligen. Alla hotell som jag har valt ut går att avboka gratis, vilket innebär en mindre risk vid bokning.

Billiga flyg till New York

Leta efter billiga flyg till New York. Här nedan står det lägsta flygpriserna till New York för olika datum. Jag har valt de här datumen för att leta efter de billigaste flygbiljetterna dagligen. Men, om du vill resa en dag före eller efter, är det möljigt att priserna är ännu lägre! Klicka på länken så kommer du till det låga priset.

DatumFlygPris
maj 1 - maj 8Stockholm - New York5027 kr - Boka här
jun 5 - jun 12Stockholm - New York4229 kr - Boka här
jul 4 - jul 11Stockholm - New York3972 kr - Boka här

Billiga hotell i New York

Om du har upptäckt ett lågt flygpris, vill du säkert också veta vilket hotell du kan boka. Jag har delat upp dem mellan lågbudgethotell och topphotell i New York. Här nedan hittar du mitt personliga urval av budgethotell som jag anser vara prisvärda. Det är inte alltid de billigaste hotellen i New York de här datumen. Men, de har ofta bra priser och är fortfarande bra val med tanke på läget och kvalité på rummen och hotellet för övrigt.

DatumHotellPrisExtra
maj 1 - maj 8Boka Fairfield Inn & Suites by Marriott här$ 797
jun 5 - jun 12Boka AC Hotel by Marriott New York Downtown här$ 812
jul 4 - jul 11Boka Radisson New York Times Square här$ 844

 

Topphotell i New York

De här hotellen är dyrare än de billiga hotellen. Men, man kan spara en hel hel del jämfört med normala priser under den här perioden. Kort sagt: Ett topphotell i New York för ett relativt lågt pris. Jag har också valt de här hotellen själv baserat på nuvarande priser. Se i tabellen här nedan vilka topphotell i New York du kan boka just nu!

DatumHotellPrisExtra
maj 1 - maj 8Boka Artezen Hotel här$ 1014
jun 5 - jun 12Boka Evelyn här$ 1227
jul 4 - jul 11Boka Standard - East Village här$ 1553

 

Symbolförklaring:

  • = Gratis avbokning
  • = Jag har personligen bott på det här hotellet i minst tre nätter
  • = Du sparar minst 30% jämfört med det vanliga priser i den här perioden

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat