Billigaste New York erbjudandena

De billigaste New York erbjudandena hittar du på den här sidan. Priserna gäller inte endast för avresa inom kort: Billiga flyg och hotellrum kan även bokas ett antal månader i förväg och då för lägre priser. På den här sidan kommer du att hitta mina personliga favoritalternativ. Du kan nu boka en helt otroligt billig resa till New York!

Contents

New York erbjudanden

Här nedan hittar du olika aktuella New York erbjudanden som uppdateras dagligen. Jag valt ut dem personligen som alternativ för billigare boende i New York.

Eric tipsar: Alla erbjudanden på den här sidan är från hotell jag känner till eller har bott på personligen. Därför vet jag att de hanterar en bra standard och är prisvärda alternativ. Dessa utvalda hotell går att avboka gratis, vilket minskar risken vid bokning

Billiga hotell i New York

Jag har delat upp dem mellan lågbudgethotell och topphotell i New York. Här nedan hittar du mitt personliga urval av budgethotell som jag anser vara prisvärda. De är inte alltid de billigaste hotellen i New York för de här datumen. Men, de har ofta bra priser och är fortfarande bra alternativ med tanke på läge och standard.

DatumHotellPrisExtra
jun 11 - jun 16Boka Pointe Plaza Hotel här$ 1210
jul 9 - jul 14Boka Aloft Brooklyn här$ 931
aug 13 - aug 18Boka U Hotel - Fifth Avenue ESB här$ 1036

 

Topphotell i New York

De här hotellen är dyrare än de billiga hotellen. Men, man kan spara en hel hel del jämfört med normala priser under den här perioden. Kort sagt: Ett topphotell i New York för ett relativt lågt pris. Jag har också valt de här hotellen själv baserat på nuvarande priser. Se i tabellen här nedan vilka topphotell i New York du kan boka just nu!

DatumHotellPrisExtra
jun 11 - jun 16Boka Renaissance Chelsea Hotel här$ 2345
jul 9 - jul 14Boka Iberostar 70 Park Avenue här$ 1682
aug 13 - aug 18Boka The Knickerbocker här$ 2122

 

Symbolförklaring:

= Gratis avbokning
= Jag har själv bott på det här hotellet i minst 3 nätter i rad
= Du sparar minst 40% jämfört med genomsnittspriserna för den här perioden

Billiga flyg till New York

När du planerar en resa till New York är det alltid bättre att hitta ett billigt flyg. Den allmänna regeln är: ju tidigare du bokar, desto bättre erbjudanden. Men särskilt om du kan vara flexibel med dina datum kan du ha tur och spara pengar på flygresor. Se då en dag tidigare eller senare, så kan priserna vara ännu lägre! Klicka här för att hitta flyg till New York.

Alla priserna har kontrollerats och uppdateras dagligen. Länkade webbsidor hanterar dynamisk prissättning så priserna kan variera.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat