Billigaste New York erbjudandena

De billigaste New York erbjudandena hittar du på den här sidan. Priserna gäller inte endast för avresa inom kort: Billiga flyg och hotellrum kan även bokas ett antal månader i förväg och då för lägre priser. På den här sidan kommer du att hitta mina personliga favoritalternativ. Du kan nu boka en helt otroligt billig resa till New York!

Booking.com

New York erbjudanden

Här nedan hittar du olika aktuella New York erbjudanden som uppdateras dagligen. Jag valt ut dem personligen som alternativ för billigare boende i New York.

Eric tipsar: Alla erbjudanden på den här sidan är från hotell jag känner till eller har bott på personligen. Därför vet jag att de hanterar en bra standard och är prisvärda alternativ. Dessa utvalda hotell går att avboka gratis, vilket minskar risken vid bokning

Billiga hotell i New York

Jag har delat upp dem mellan lågbudgethotell och topphotell i New York. Här nedan hittar du mitt personliga urval av budgethotell som jag anser vara prisvärda. De är inte alltid de billigaste hotellen i New York för de här datumen. Men, de har ofta bra priser och är fortfarande bra alternativ med tanke på läge och standard.

DatumHotellPrisExtra
dec 11 - dec 16Boka Hilton Garden Inn Chelsea här$ 1079
jan 16 - jan 21Boka The Carvi Hotel här$ 655
feb 12 - feb 17Boka Holiday Inn Financial District här$ 567

 

Topphotell i New York

De här hotellen är dyrare än de billiga hotellen. Men, man kan spara en hel hel del jämfört med normala priser under den här perioden. Kort sagt: Ett topphotell i New York för ett relativt lågt pris. Jag har också valt de här hotellen själv baserat på nuvarande priser. Se i tabellen här nedan vilka topphotell i New York du kan boka just nu!

DatumHotellPrisExtra
dec 11 - dec 16Boka The Washington här$ 1205
jan 16 - jan 21Boka Sonder l Chambers här$ 882
feb 12 - jan 17Boka M Social Hotel Times Square här$ 1034

 

Billiga flyg till New York

Efter du har hittat ett billigt hotell, kanske du även blir nyfiken på vilka flyg man kan boka. Här nedan står det lägsta flygpriserna till New York för olika datum. Jag har valt de här datumen för att leta efter de billigaste flygbiljetterna dagligen. Men, om du vill resa en dag före eller efter, är det möjligt att priset blir ännu lägre! Klicka på länken så kommer du till det låga priset.

DatumFlygPris
dec 11 - dec 16Stockholm - New York7229 kr - Boka här
jan 16 - jan 21Stockholm - New York3398 kr - Boka här
feb 12 - feb 17Stockholm - New York3245 kr - Boka här

Symbolförklaring:

  • = Gratis avbokning
  • = Jag har personligen bott på det här hotellet i minst tre nätter
  • = Du sparar minst 30% jämfört med det vanliga priser i den här perioden

Alla priserna har kontrollerats och uppdateras dagligen. Länkade webbsidor hanterar dynamisk prissättning så priserna kan variera.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat