2.1m
Frågor? Email eric@newyork.se
Vegetariska restauranger i New York

Vegetariska restauranger i New York

Vegetariska restauranger i New York

Det finns många vegetariska restauranger i New York. Om du är vegetarian eller vegan kan det vara skönt att veta att New York är helt klart ”veggie-friendly”. Många restauranger har olika vegetariska eller vegan alternativ på menyn eftersom växtbaserade måltider blir mer och mer populära, även bland inbitna köttätare. Även om du inte råkar vara vegetarian, passa på och beställ något utöver din vanliga diet, det är värt det! Eftersom det finns så många ställen, har jag gjort en lista med de bästa vegetariska restaurangerna i New York.

By CHLOE.

On du längtar efter lite snabbmat och är vegan, gå då till By CHLOE. Testa deras Classic Burger (ser ut som kött…nästan) och deras Air-Baked French Fries. För lite sundare alternativ finns det även goda juicer, smoothies och sallader. Du hittar dem på fler platser i city.

The Butcher’s Daughter

Trots namnet så är The Butcher’s Daughter en helvegetarisk restaurang utan mjölkprodukter. De beskriver sig själva som ett ”grönsaksslakteri” och deras specialtet är färska juicer av olika slag. Varför inte smaka på en ”Goddess of Green”, en grön juice med ”a twist”? Om du föredrar öl har de ett stort urval av olika sorters lokalbryggt öl. Hungrig? Välj ett antar rätter som deras berömda avokado med rostat bröd, olika slags grönsaksrätter med zucchini eller en kryddig kålsallad. Det finns två ställen som ofta är fulla med folk under rusningstider men för det mesta behöver man inte vänta länge på ett bord.

Vegetariska restauranger i New York - Butcher's Daughter Vegetariska restauranger i New York - Butcher's Daughter terrassen

Candle 79

Candle 79 är en vegan restaurang på Upper East Side. Deras eko-meny är toppen och det finns många val. Det finns även glutenfria alternativ, vilket uppskattas av många. Atmosfären och stämningen i restaurangen är härlig. Om du letar efter en trevlig restaurang som du kan ta din partner eller dina vänner till, är Candle 79 ett bra alternativ! Det finns även två Candle Cafe’s, en på Upper East Side och en på Upper West Side.

Caravan of Dreams

Caravan of Dreams erbjuder ett brett urval av mat. Köket är en mix från hela världen, Mexico, Italien, Asien, det finns något för alla smaker. Caravan of Dreams hittar du vid Lower East Side och lockar mestadels en yngre publik. På helgerna är det oftast livemusik. Jag kan starkt rekommendera att prova på efterrätterna, helt ljuvliga! Efteråt kan du gå ut för en drink eller för att strosa runt i det trevliga området.

Vegetariska restauranger i New York - Candle 79 Vegetariska restauranger i New York - Caravan of Dreams

Sacred Chow

Den vegetariska restaurangen Sacred Chow är placerad i en rolig lokal i Downtown. De erbjuder en varierande meny som ständigt uppdateras. De serverar sallader, paninis och även olika typer av tapas. Tapas kostar ca $8 men du kan även få tre tapas för $19,50. Vissa rätter är bättre än andra men framför allt är deras smoothies värda att testa! Atmosfären är inte helt tipp topp och oftast är det lång väntan för att få ett bord.

Wild Ginger

Wild Ginger är en Asiatisk vegan restaurang. Kryddorna och smakerna som används i rätterna är fantastiska! Alla huvudrätter serveras med ris, misosoppa eller en sallad. Priserna är helt OK, och den dyraste rätten kostar ca 14 dollar.  Du hittar restaurangen i SoHo men det finns en till i Brooklyn.

Eric tipsar: Det är en trevlig och avslappnad stämning och personalen är hjälpsam. Om du föredrar mindre heta rätter är det inga problem. Det är bara att fråga. Pröva deras Cilantro Tofu och Pineapple Fried Rice.

Vegetariska restauranger i New York - Wild Ginger Vegetarisk restaurang i NYC - Wild Ginger i Brooklyn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


från
till och med
Sökresultat
från
till och med
Sökresultat