Hotell med pool i New York

Hotell med pool i New York

Många hotell med pool i New York kan hittas runt om i staden. Efter en dags utforskande i Big Apple är det skönt att ta ett dopp i det uppfriskande vattnet, sola på en av solbäddarna och varva ner. Läs vidare för att få reda på mer om mina val av bästa New York-hotell med pool, som inkluderar allt från takpooler till inomhuspooler.

Contents

Hotell med pool i New York

Som gäst kan du njuta av att simma hos ett flertal hotell i New York. Många av poolerna är tempererade, så du kan även använda dem på vintern. Men eftersom poolerna är små går det kanske inte alltid att simma i dem.

Equinox Hotel New York

På Equinox Hotel som ägs av gymkedjan, Equinox kommer du att omges av lyx. Hotellet som ligger i Hudson Yards är 5-stjärnigt med två swimmingpooler: en saltvattenpool inomhus och en utomhuspool med utsikt över Vessel. Dessutom har Equinox Hotel ett spa med ett fullständigt utbud som inkluderar isbad, en bastu och massagetjänster.

Boka Equinox Hotel New York här

Hotell med pool i New York Equinox Hotel

Sonder Apartments i Battery Park

Sonder Apartments erbjuder boenden på flera platser i New York, men Sonder i Battery Park är min personliga favorit. Deras lyxlägenheter är väldigt rymliga och är ett särskilt bra alternativ om du reser till New York med barn, med ett extra plus för deras takpool. Swimmingpoolen är den största jag sett i ett New York-hotell och den ger dig en fantastisk vy över staden. Dessutom är poolen bara öppen för boende och gäster i byggnaden, vilket gör att den inte blir överbelamrad.

Boka Sonder Apartment i Battery Park här

Hotell med pool i New York - Sonder Apartments at Battery Park Hotell med pool i New York - Sonder Apartments at Battery Park utsikt

Margaritaville Resort Times Square

Margaritaville Resort hittas bara några minuters promenad från Times Square. Det här hotellet har flera barer och restauranger, inklusive Landshark Bar & Grill – med en liten swimming pool! Köp lite mat och dryck och njut av solen på en av solbäddarna.

Boka Margaritaville Resort Times Square här

Gansevoort Meatpacking

Gansevoort Meatpacking Hotel har en takpool som är öppen året runt. Poolen ger en panoramisk utsikt över staden och är ansluten till en livfull takbar.

Boka Gansevoort Meatpacking New York här

Hotell med pool i New York -Gansevoort Meatpacking

Royalton Park Avenue

Royalton Park Avenue Hotels swimming pool ligger direkt under Empire State Building! Poolen är delvis utomhus och delvis inomhus, vilket gör den till en fin plats året runt. Det finns också en takbar där du kan njuta av en drink alldeles bredvid poolen.

Boka Royalton Park Avenue här

Hotell med pools i New York - Royalton Park Avenue

Virgin Hotel

Från Virgin Hotel-poolen i New York får du en spektakulär vy av Empire State Building. Poolklubben är belägen bredvid poolen, och det är en utmärkt plats för att varva ner med en drink. Om du vill ha det mer privat kan du hyra en cabana. Hotellet har bland annat även ett gym, en restaurang och är djurvänligt!

Boka Virgin Hotel här

Hotell med pool i New York - Virgin Hotel

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat