Transfer från Manhattan till Newark flygplats

Transfer från Manhattan till Newark flygplats

Transfer från Manhattan till Newark flygplats med taxi kan kosta upp till 100 dollar. Därför kan jag inte rekommendera att ta en taxi till Newark flygplats (EWR) utan ta en shuttlebuss eller privatbil istället. Om du förbokar din transfer till flygplatsen kan du njuta av din sista dag i New York utan stress.

Delade små shuttlebussar

Shuttlebussen hämtar upp dig från ditt hotell eller lägenhet och ta dig till Newark flygplats. Observera att de flesta shuttlebussar inte hämtar upp passagerare som bor på 126th Street eller högre. Prisett är endast 231 per person. Det tar minst 1,5 timme att resa till Newark flygplats. Shuttlebussen tar längre tid än med en taxi eftersom de hämtar upp fler passagerare. Efter du har bokat, läs informationen noga på din voucher (kupong) vad du ska göra för att bli hämtad en viss tid och på en viss plats.

Boka din shuttlebuss här
Boka din tur-och returresa med delad shuttlebuss transfer här

Privat transfer

Vill du resa från ditt hotell till flygplatsen i en privat bil med chaufför? Och föredrar du att boka din privattransfer innan du reser? Boka din privattransfer i förväg. Det finns olika alternativ för privat transfer.

Privat transfer i ekonomiklass

Välj privat transfer i ekonomiklass och har allting fixat innan du reser till New York. Efter bokningen av transfer får du en kupong (voucher) med en länk där du behöver ange flyguppgifter och upphämtningstid. I den här transfern ingår inte tull och dricks.

Boka privat transfer i ekonomiklass här

All inclusive privattransfer

Om du föredrar att betala transfer och alla avgifter i förväg, då är alternativet All Inclusive privattransfer det bästa valet. Skatt, tull och dricks ingår i priset du betalar online.

Boka din ”all inclusive” privattransfer här 
Boka din transfer vid ankomst till New York här

Limousine

Boka en transfer till flygplatsen från New York i stil och ta en limousine. För en limousine är max. antal passagerare 8 personer.

Boka din transfer med limousine här

NJ Transit tåg

Det finns ett tåg som förbinder Penn Station på Manhattan med Newark Airport. För att åka till din terminal behöver du byta tåg till AirTrain. Tillsammans kostar tågresan till Newark och med AirTrain $15,25. Biljetterna för endast AirTrain kostar $7,75. Det här resealternativet är längst ned på min lista av favoriter eftersom du måste byta tåg under resan vilket är opraktiskt om du reser med mycket bagage.

När bör jag åka ut till Newark flygplats?

Det är alltid bra att planera in lite extra tid ut till Newark flygplats, framför allt under rusningstrafik. Du kan förvänta dig nedanstående tider från Manhattan:

  • Taxi till Newark flygplats: 1-1,5 timmar
  • Delad shuttlebuss till Newark flygplats: 1,5 timme
  • Tåg till Newark flygplats: 1 timme (från och med du går på tåget)
  • Limousine/privatbil till Newark flygplats: 45 minuter till 1,5 timme
Eric tipsar: Tidigare tog jag alltid en taxi till Newark flygplats och varje gång tänkte jag när jag kom fram “Varför betalar jag så mycket varje gång?!”. Nu för tiden tar jag aldrig en taxi utan förbokar en shuttle en privatbil istället. Shuttlebussen kostar $20 och hämtar upp dig vid ditt hotell eller lägenhet. Tunnelbanan, tåg och AirTrain kostar sammanlagt $18. Du måste förboka din shuttlebuss eller limousine vilket du kan göra här.

Från andra kommuner till Newark flygplats

Letar du efter transfer till Newark flygplats från andra kommuner eller från andra stater som New York? Jag har lagt in detaljerad information om de alternativen här:

Reser du via en annan flygplats?

Läs mer om transfer från Manhattan till JFK flygplats här

Läs mer om transfer från Manhattan till LaGuardia flygplats här

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat